Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα χθεσινά έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας. «Χθες υπήρξε κατάλυση της Δημοκρατίας και αντιδημοκρατική εκτροπή και κάποιοι έχουν ευθύνη γι' αυτό», υπογράμμισε από το βήμα της Βουλής.
Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πογκρόμ βίας κατά ειρηνικών πολιτών και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενορχήστρωσε "τρισάθλιο σχέδιο", που περιλάμβανε την αγαστή συνεργασία κράτους και παρακράτους κια γύρισε τη χώρα πολλά χρόνια πίσω.



"Συνδικαλιστές της αστυνομίας αισθάνθηκαν την ανάγκη να ζητήσουν συγνώμη και εσείς δεν είπατε μια λέξη", επεσήμανε, απαντώντας σε όσα είχε πε λίγο νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και διερωτήθηκε αν η γραμμή άμυνας περιφρούρησης της Βουλής φτάνει μέχρι τον... Μπαϊρακτάρη (σ.σ. στο Μοναστηράκι).


Μιλώντας για τον Χρ. Παπουτσή, ανέφερε ότι η μοίρα έφερε τον πρόεδρο της ΕΦΕΕ που κατήγγειλε τις δολοφονίες Κουμή-Κανελλοπούλου να είναι υπουργός μιας κυβέρνησης που που επέλεξε να περάσει με καταστολή τα νέα οικονομικά μέτρα.


Υπογράμμισε ότι αυτά που έγιναν ήταν προς το συμφέρον της κυβέρνησης, καθώς η συζήτηση σήμερα αφορά στη βία και όχι στα μέτρα.


"Εγκαθιδρύσατε με την ψήφο σας και τα ΜΑΤ τη 'νέα μνημονιακή δημοκρατία'. Να τη χαίρεστε", είπε.


ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΩΡΑ..ΟΡΑΓΝΩΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ.....ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ