Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ…Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα χρειαζόταν τα τανκς να προστατεύσουν τις τράπεζες από τους πολίτες. Τις πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος στην ισπανική εφημερίδα El Mundo

Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, ο Θόδωρος Πάγκαλος προέβλεψε -ξεπερνώντας και τον ίδιο του τον εαυτό- ότι αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο “την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά». 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε όσους λένε πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη βλάκες, επιμένοντας ότι "μπορεί να είναι αναλυτές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, αλλά και μόνο που το λένε συνιστά τεράστια βλακεία».



Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ακόμα στην ισπανική εφημερίδα ότι θεωρεί ότι το Μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί τελικά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Δεν γίνει όμως το ίδιο είπε με την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου και τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών εταιρειών. Όπως λέει στα πεδία αυτά ενδεχομένως και να υπάρξουν προβλήματα, καθώς θεωρεί πιθανό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν «κατά».

ΠΡΕΖΑ TV
26-6-2011

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς ΤΡΩΕΙΚΑ και επίδοξους "Επενδυτές - Αγοραστές" Δημόσιας Ελληνικής Περιουσίας .

Ως πολίτες της Πολιτείας των Ελλήνων

Ως συνιδιοκτήτες της Kοινής Δημόσιας περιουσίας.

Ως Άνθρωποι με αίσθηση δικαίου

Προειδοποιούμε:

*Ότι και να συμφωνήσετε με τους τυχοδιώκτες που παριστάνουν την κυβέρνηση καταλαμβάνοντας με ποικίλες μεθοδεύσεις τα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής Των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

*Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να πουλήσει, να δωρήσει να νοικιάσει. Η “παρέα των ημεδαπών” με την άριστη αμερικάνικη προφορά και τα spasta ellinika που συνομιλεί μαζί σας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Πάρτε τους και παίξτε μπιρίμπα που σας μάθανε στα Φαϊνάνσινγκ Σκούλς που συμμαθητέψατε.

*Ξέρουμε πως θα κινητοποιηθούν όλα τα μέσα προπαγάνδας, πειθαναγκασμού και καταστολής. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Έρχονται και παρέρχονται σα λόξυγκας στην ιστορία. Εμείς ως ιδιοκτήτες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, κι αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Πως πρέπει εσείς και τα δουλικά σας να φυλάτε τους κώλους σας ες αεί. Εδώ είναι η Γη, το Νερό και ο Αέρας μας.

*Όσα ξεφτίλια - παπαγαλάκια και να πλασάρετε στο γυαλί να γνωρίζουν κι αυτά κι εσείς πως είναι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ. Η περίοδος της τηλεμαλάκυνσης έχει περάσει προ πολλού κι ας κάνουν το “Σουηδό”. Τα μίσθρανα τηλεξεφτίλια που αυτοαποκαλούνται "δημοσιογράφοι" και μοιράζανε στους Έλληνες ταμπέλες ρατσισμού, εθνικισμού και τα συναφή, χάσανε τους φερετζέδες τους και είναι ορατοί τοις πάσοι.

*Αντίθετα με ότι πιστεύετε, η ζωή δεν επενδύεται, δεν τοκίζεται και δεν ενεχειρούται. Η Ζωή είναι ΖΩΗ.

*Επειδή το νομοθετικό έργο που τελείται στη βουλή είναι κατα πλειοψηφία αντισυνταγματικό αλλά και αγρίως και καταφανώς ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων άρθρο προς άρθρο, είμαστε υποχρεωμένοι να το αγνοήσουμε.

*Έχουμε εντελώς χεσμένη την πουλημένη τρέχουσα νομοθεσία. Από τώρα και στο εξής οι Έλληνες συντάσσονται πίσω από το Συνταγματικό Ανάχωμα του Άρθρου 120. Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας και θα αντιμετωπισθεί ώς εχθρός του λαού και της Πατρίδος .

*Εμείς όλοι είμαστε ο Κυρίαρχος Λαός . Απο σήμερα δεν αναγνωρίζουμε καμμιά κυβέρνηση κανένα νόμο τίποτε απ όσα κι αν σας υποσχεθούν ή υπογράψουν . Οι τυχόν "νέοι ιδιοκτητες" της Δημόσιας περιουσίας , που θα λάβουν τίτλους απο τους προδότες που παριστάνουν την κυβέρνηση ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι θα θεωρηθούν 'Δυνάμεις Κατοχής" και "Κλεπταποδόχοι" και ώς τέτιοι θα αντιμετωπισθούν απο τον Ελληνικό Λαό .

*Όσο για τα “δάνεια” που συνάψατε με τα ημεδαπά υπαλληλάκια σας, σας προτείνουμε να τα κάνετε λογιστική μετατροπή σε υπόθετα και …σε καλή μεριά. Ουκ αν λάβοις παρά του μή έχοντος. Τα ομόλογα δεν είναι δάνεια, είναι στοιχήματα… παίξατε και χάσατε, μην ξαναπαίξετε στο φινάλε.

*Ξέρουμε πως υπολογίζετε πολύ στη συνδρομή των σωμάτων καταστολής. Όσο κι αν υπάρξουν πρόθυμοι και ανεγκέφαλοι ανάμεσά τους, είναι βέβαιο πως η πλειοψηφία τους αποτελείται από άτομα που οι μανάδες τους και οι πατεράδες τους αν δεν βρίσκονται ανάμεσά μας βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω φτώχιας, κατάθλιψης και ανέχειας.

*Να υπενθυμίσω πως το 1945 η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε από κανέναν. Οι Γερμανοί και τα τακίμια τους χρωστάνε τη ζωή τους στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων που τους αφήσανε ν΄αποχωρήσουν αναίμακτα για τις πατρίδες τους ενώ θα μπορούσαν και θα εδικαιούντο να τους κάνουν λίπασμα για τα χωράφια , πράγμα που δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι θα επαναληφθεί και για τους σημερινούς κατακτητές και τα γιουσουφάκια τους .


Ανώνυμοι Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος είναι η απόδειξη πως ο αυνανισμός σε πολύ προχωρημένη ηλικία βλάπτει. Επίσης ότι η παρέμβαση στη φύση, με το να διασταυρώσεις γάιδαρο και ελέφαντα έχει άσχημα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Παγκαλε ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!
Ομιλος Συλλεκτων Κονσερβοκουτιων

Ανώνυμος είπε...

καλα κανει και ανησυχει για τους φιλους του τους τραπεζιτες,αλλα να ξερει πως αν δεν φυγει αμεσα αυτον θα τον φαμε πρωτο.

Ανώνυμος είπε...

http://vpn.pasok.gr/eg_wind_1.php

preza αυτή την σελίδα την έχεις δει??

Ανώνυμος είπε...

Tanks only tanks !

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε βλακες μονο και μονο γιατι δεν εχεις δικαστει ακομα για εσχατη προδοσια, για αυτο φυγε απο μονος σου οσο ειναι καιρος.

V.L είπε...

Δικαιολογίες ψάχνει για να δώσει κι άλλες μίζες να πάρουμε κι άλλα...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να τα κατεβασουν,να εξοπλιστούμε και με μερικά τανκς

Ανώνυμος είπε...

πολιτικη αλητεια,αξια για καταδικη και για ποινη σκληρη και δικαιη ωστε να μην ξεχνιομαστε.κουφαλες ,μολις τριξανε οι καρεκλες σας ,δειξατε τον αληθινο εαυτο σας.Φασιστομουτρο παγκαλε,και λοιποι πασοκοι .καποια στιγμη θα τιμωρηθειτε για τα αδικηματα κατα του λαου και της χωρας.με ποινη θανατου ελπιζω.να τελειωνουμε.

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο μαλακας δεν είχε πει πριν μερικές μέρες ότι με την άνοδο του σοσιαληστικου πασοκ ηρθε και η δημοκρατία στην Ελλάδα ,γιατί κάποιος άλλος είχε πει η καραμανλης η τανκς ;
τώρα αυτός ο μαλακας λέει για τανκς ,μα πόσο καραμαλακας είναι ;
άντε γαμισου μουνοπανο .