Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΡΙΣΗ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ» ΜΑΤΑΤΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 29-6 2011) ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ, ΕΠΕΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΛΥΣΑΛΛΕΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΡΙΣΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: proedros@poeota.gr


ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2011






















25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα:
Λουκουμάς, Μπουχέσας & Παιδοβούβαλο

Ανώνυμος είπε...

και το στόμα μόνιμα ανοιχτό από την καθυστέρηση

Ανώνυμος είπε...

η εξυπνάδα ξεχειλίζει!!! Σκατά στα μούτρα σου κολόπαιδο

Ανώνυμος είπε...

κλασσικος ανεραστος που ετρωγε σφλιαρες στο σχολειο και ειπε να γινει ματατζης να ξεχαρμανιασει.
αραγε ποσο βαθμο νοημοσυνης να εχει;
ποσα κομπλεξ του δημιουργει το ανυπαρκτο τσουτσουνακι του;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ !

makales είπε...

καθυστερημένο από κούνια, μόνο το Ελλάς η Τέφρα του λείπει από το "τσαντάκι"

Ανώνυμος είπε...

Που παει ετσι το Μογγολο γαμω το σπιτι του?

Ανώνυμος είπε...

min koroideuete ta autistika kai ta paidia me noitika provlimata sas parakalw poli den exoun kamia sxesi me auto to typaki.

Papanicos είπε...

μαλλον το παληκαρακι(?)εβλεπε πολυ Ραμπο...

Ανώνυμος είπε...

ανωμαλο τερας

Ανώνυμος είπε...

Άντε γεια ΜΑΛΑΚΑ, άντε στο σπιτάκι σου να κάνεις τον νταή. Ντροπιάζεις την οικογένεια σου, τους φίλους σου, το σώμα που ανήκεις, τα εμβλήματα που φοράς, το κράτος και τους πολίτες του που θα έπρεπε κανονικά να προστατεύεις και όxι να ξυλοφορτώνεις, το ανθρώπινο είδος (αν και αμφιβάλω αν ανήκεις σε αυτό).
Θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αλλά χειρότερη τιμωρία αξίζει αυτός που τον έβαλε σε αυτή τη θέση, το βύσμα του δηλαδή, αυτοί που τον έκριναν κατάλληλο, για αυτή τη θέση και στους προϊσταμένους του, που τον κρατούσαν ακόμη σε αυτήν την θέση.

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΕΧ3

Ανώνυμος είπε...

KAI MONO OTI ΤΩΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΕΝΟΣ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΠΟΕ ΟΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,

Παιδιά το ποιο τραγικό ξέρετε ποιο είναι; οτι άμα δειτε έχει επάνω του ένα είδος οπλου..οποιοδήποτε και αν ειναι αυτο..

ΤΟ ατομο αυτο δεν επιτρέπεται να οπλοφορει..

Μπορει να Προκαλέσει Νεα Δεκεμβριανα χωρίς λόγο.

Γιατι δεν τους βάζουνε να περασουν απο εξετάσεις..δεν λεω οτι ειναι τρελοι αλλα μερικοι δεν έχουν μυαλο..ειναι να τους φοβάσαι. Μπορουν να αφαιρέσουν ανθρωπινη Ζωη χωρίς λόγω.

ΔΕΝ ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ η Ελ.ας να τους βάλει σε ψυχιατρικα τεστ.!

και ειναι καλό και γιαυτους και για εμάς.!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν έχει ακόμα κατέβει απ'τα δέντρα ρε!

Ανώνυμος είπε...

opote theleis megale vgale tin aspida kai ela apo kypseli na sou pw 2 logia!!!ki ama pethaneis apo kamia rouketa min vgei i mana sou kai klaiei!!!

teodor είπε...

αρχιδι . πισω απο την στολη του κολομπατσου κανεις το μαγκακι.????ας σε δω καπου και θα σε βαλω μεσα εκει που σε εβγαλε η μανα σου ...μουλε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιες νομιμες διαδικασιες? παλι καθαρη θα τη βγαλουν! φτιαξτε αφισες με τη σκατοφατσα, κολληστε τες παντου να μη μπορει να κυκλοφορησει το μουνοπανο! σκοτωστε τον το πουστη. θανατος

Ανώνυμος είπε...

οχι αλλα δακρυα για νεκρους αστυνομικους.... Το φιδι πρεπει να το πατας οταν και οπου μπορεις.

Gelosoil είπε...

Μην χανετε χρονο και ενεργεια ,ξεσπωντας σε εναν που οπως πολλοι περιγραφετε δειχνει το τι ειναι.Καλυτερα κρατηστε τον θυμο σας και δημιουργηκα αντισταθειτε.Οπως ο καθενας σας νομιζει.παντως μην γινετε ιδιοι με τα τερατα.αυτο θα ηταν καταστροφη.η ελπιδα μενει ζωντανη απο οσους θελουν ενα κοσμο διαφορετικο.φιλια σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

koyrada ton anevazan - kourada ton katevazan

Ανώνυμος είπε...

Και μπορεί το μαλακισμένο να είναι και συμβασιούχος και σαν ζώο κτυπάει άνεργους που αγωνίζονται ακόμα και γι αυτόν!
Τόσο μυαλό έχει το κωλόπαιδο χριστιανοπαίδι!

Ανώνυμος είπε...

Ημουν και εγω ενας απο τους χιλιαδες που βρισκοντουσαν κατω και διαδηλωναν.Αυτο που εζησα δεν περιγραφεται....Ανθρωπος προς ανθρωπο δεν μπορει να κανει ολα αυτα που εκαναν αυτα τα ζωα....γιατι για ζωα μονο προκειται...μεχρι και οι δολοφονοι εχοθν καποιο λογο,αυτοι οχι!!!Τα παιδια μου δεν προκειται να τα φερω σε αυτον τον κοσμο οπου ατομα σαν τον εικονιζομενο εχουν δυναμη και εξουσια να κανουν οτι θελουν χωρις κανεις να τους ελεγχει η να τους τιμωρει!!!Χτυουσαν γερους και παιδια,απλους ανθρωπους χωρις κουκουλες,χωρις τιποτα...Καρκινος σε ολους σασ παλιοπουστιδες και στα παιδια σας και στις οικογενειες σας...να αναπνεουν καθε μερα οτι σκατα ριχναται χθες και νασ δερνουν και να σασ κλωτσανε και να εκλιπαρειτε για οικτο οπως καποιοι χθες και να μην σταματαει με τιποτα το μαρτυριο σας!!!!Ισως ειμαι υπερβολικος αλλα χθες πηγα να διαδηλωσω ειρηνικα...εκανα λαθος...Απο εδω και περα θα πηγαινω για πολεμο....Πολεμο που εσεις μπασταρδια της κοινωνιας τον ξεκινησατε....Ερχεται η ωρα σας...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χρονών να είναι άραγε???? γιατί έχουν όπλο τέτοια άτομα ???

Ανώνυμος είπε...

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/314827_10150310635296671_671106670_8328654_812473265_n.jpg