Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΙΓΑΛΕΩ


χθες κατά τις 11 το πρωί σε αστικό λεωφορείο που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από το χαιδάρι προς το αιγάλεω, στην ιερά οδό στο ύψος του μετρό, γνωστός τραμπούκος κομπλεξικός ελεγκτής της περιοχής κρατούσε όμηρο υπερήλικη γυναίκα, με την συνεργασία  του οδηγού βεβαίως ο οποίος κράταγε τις πόρτες του λεωφορείου κλειστές!
Ο λόγος: Η γυναίκα είχε χτυπήσει το παλιό εισητήριο, αυτό που έχει αποσυρθει εδώ και λιγο καιρό, και μάλιστα είχε χτυπήσει και δύο εισητήρια μαζί για να ώστε να έχουν άθροισμα την αξία των νέων εισιτηρίων εφόσον τα παλιά που είχε ήταν φτηνότερα.


Το αποτέλεσμα; Ο ελεγκτής να ορύεται να του δώσει την ταυτότητά της ή να πληρώσει πρόστιμο , με ύφος εισαγγελέα ο οποίος αντιμετωπίζει κοινό εγκληματία, ενώ η γυναίκα να του εξηγεί ευγενικά ότι απλά χρησιμοποίησε παλιά ίσης αξίας εισητήρια με τα καινούργια, δεν μπήκε τσάμπα ούτε εξαπάτησε κανέναν. Μετά από αντίδραση κάποιων συνεπιβατών από εμάς ο ελεγκτής άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου και να εκτοξεύει κατηγορίες προς οσους προσπάθησαν να υπερασπιστούν το αυτονόητο, του τύπου ''όλοι κλέφτες είστε που διαμαρτύρεστε'', ''θα σας δείξω εγώ'', ''αν είστε τόσο ευαίσθητοι πληρώστε εσείς το πρόστιμό της(!)''!

Δυστυχώς οι περισσότεροι από τους επιβάτες που αντέδρασαν ήταν έπίσης ηλικιωμένες γυναίκες οι οποίες δεν μπορούσαν να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και εκ των πραγμάτων να τα βάλουν με τον μαινόμενο ελεγκτή, και εγώ πιο νέα, που είχα όμως πολύ σοβαρό λόγο να φτάσω στον προορισμό μου άμεσα, και έτσι η γυναίκα έμεινε έρμαιο στα χέρια του γεμάτου ζήλο για την εργασία του τσιράκι των κλεφτοκράτους.

Για όσους κυκλοφορούν στην περιοχή, ο συγκεκριμένος ελεγκτής ''κάνει εφόδους'' συχνά στα λεωφορεία 812 και 811, μεσημεριανές ώρες, στην ιερά οδό, συνήθως με προορισμό το αιγάλεω. Είναι αδύνατος, με σκατόφατσα ρουφιανο-ασφαλίτη, και τρομερά εριστικός.

Ελπίζω να εντοπιστεί και να τσακιστεί καταλλήλως

athens indymedia

ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τους τσάτσους να τους τσακίζετε στις μάπες όπου τους βρίσκετε

Ανώνυμος είπε...

Ξυλο χωρις δευτερη κουβεντα.