Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 109ΔΙΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΝΤ,Ε.Ε ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Οι βασικές πτυχές του πακέτου αφορούν:
στη μείωση των επιτοκίων
στην επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων
-ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ;;;ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ,ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗKYΝΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ
στην εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα, μόνο στην περίπτωση της Ελλάδος
η ανάκαμψη της ανάπτυξης της Ελλάδας μέσω ενός νέου «Σχεδίου Μάρσαλ»


Από τα 109 δισ. ευρώ, τα 37 δισ. ευρώ θα προέλθουν από «αυστηρά εθελοντική» συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.
Η περίοδος αποπληρωμής των μελλοντικών δανείων στην Ελλάδα από τον EFSF θα επεκταθεί από τις τρέχουσες προβλέψεις των 7,5 ετών σε, κατ' ελάχιστο, 15 χρόνια και μέγιστο 30 χρόνια -με περίοδο χάριτος 10 ετών.
Το πρόγραμμα θα διασφαλίζει επίσης ότι οι ελληνικές τράπεζες θα συνεχίσουν να αντλούν ρευστότητα από την ΕΚΤ και, εάν χρειαστεί, θα δοθούν επιπλέον πόροι για επανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.


ΕΠΙΣΗΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΤΛ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΝΤ,ΕΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ,ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ...
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ,ΥΠΟΘΗΚΕΎΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ...

ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΥΤΑ ΤΑ 109ΔΙΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ...ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


ΠΡΕΖΑ TV
22-7-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ απλα "η επιλεκτικη χρεοκωπια" ειναι κεφαλοκλειδωμα στο σαμαρα.ειδες οι μπαγασες πως οταν θελουν κατι πως το κλειδωνουν ..

Ανώνυμος είπε...

Η επιλεκτική χρεοκοπία είναι χρεοκοπία. Ο όρος επιλεκτική μπήκε για προπαγάνδα. Έρχονται μαύρες μέρες και χειρότερα μέτρα. Ξεπέρασαν τον Τρικούπη αφού πούλησαν τις Ελληνικές Τράπεζες και τη Δημόσια Περιουσία. Οι ΕΕ και το ΔΝΤ δεν δάνεισαν. Αγόρασαν. Ο κόσμος θα νιώσει από το Σεπτέμβριο την "επιτυχία" της πτώχευσης Παπανδρέου.

xazoulhs είπε...

Η επίσημη χρεοκοπία θα κηρυχθεί όταν έχουν τελειώσει ΟΛΕΣ οι αποκρατικοποιήσεις.

Όταν δεν θα έχουν κάτι άλλο να πάρουν θα μας κάνουν κούρεμα χρέους.

Ανώνυμος είπε...

Χαζούλη ,δίκιο έχεις,αλλά δεν το ακούνε οι Ελληνες,τους κάθεται καλύτερα το παραμύθι του χειρότερου παραμυθά ΓΑΠ που υπήρξε ποτέ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τα οσα λεει ο χαζουλης,αλλα για τους ελληνες εχω ενα να πω.και ξερουν τι γινεται και απο σεπτεμβριο θα καταλαβουν,και δεν θα κανουν τιποτα γιατι δεν μπορουν να κανουν κατι.πλην του να επαναστατησουν ολοι,που δεν γινεται γιατι ειμαστε φατριες με συμφεροντα χωρισμενοι ,και δεν αλλαζουμε .και δεν πειθονται οι βλαχοι οτι ειναι καλυτερα να ειμαστε ανεξαρτητοι και φτωχοι παρα δουλοι και φτωχοι.υπαρχει διεξοδος αλλα δεν ειναι απλη η ευκολη.θελει ενοτητα που οι ελληνες δεν την εχουν .γιατι?γιατι οι πιο πολλοι ειναι λαμογια που κοιτανενα φανε τον διπλανο τους.απλο.δεν αλλαζει τιποτα αν δεν αλλαξουμε εμεις.αν σταματησουμε να ζυγιζουμε τους ανθρωπους με το ποσα βγαζει ο καθενας,ισως κατι γινει.αν σταματησει το ονειρο καθε μαλακα να ειναι η μερσεντες και η πισινα ,και το σοου .φτανει βλαχακια,θα πεινασετε και θα μαθετε