Κυριακή, Ιουλίου 17, 2011

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ-ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ 23ΧΡΟΝΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΙΔΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΎΣΑΝ

Ενα ατυχές συμβάν συνόδεψε τη επιχειρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στη διάρκεια της καταδίωξης και αναζήτησης του ενός εκ των τριών αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, που διέφυγε της σύλληψης στο Πεδίο του Αρεως και επιχείρησε να κρυφτεί στην ταράτσα τριώροφης οικοδομής στη Ν. Αγχίαλο.
Σε έξαλλη κατάσταση κάτοικος Ν. Αγχιάλου περιέγραφε χθες ότι ο 23χρονος γιος του χτυπήθηκε, όταν οι αστυνομικοί θεώρησαν πως επρόκειτο για τον 31χρονο αλλοδαπό που άρπαξε την τσάντα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 40.000 ευρώ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά - παγίδα μεγάλων ποσοτήτων χασίς, ηρωίνης και κοκαΐνης και προσπάθησε να το σκάσει.
Την παρεξήγηση προκάλεσε η ίδια μπλούζα που φορούσε ο δράστης με τον αθώο 23χρονο πολίτη, ο οποίος περικυκλώθηκε από αστυνομικούς και πριν προλάβει να μιλήσει τις άρπαξε...


Έκπληκτοι γείτονές του, οι οποίοι τον γνωρίζουν, προσπάθησαν να παρέμβουν και να εξηγήσουν στους αστυνομικούς ότι στα χέρια τους είχε βρεθεί λάθος άτομο.
Μέσα στο «κουβάρι» που είχε δημιουργηθεί, οι αστυνομικοί δεν κατανόησαν έγκαιρα το λάθος τους, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού. Μέχρι να αντιληφθούν τι συνέβαινε, ο 23χρονος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και στο πρόσωπο, το οποίο σημαδεύτηκε από μώλωπες, όπως περιέγραφε ο πατέρας του μιλώντας στον «Τ».
Ο 31χρονος έμπορος ναρκωτικών είχε κρυφτεί στην ταράτσα του σπιτιού του. Ο νεαρός, ο οποίος διαμένει με την οικογένειά του στον πρώτο όροφο, είχε μόλις επιστρέψει από το κτήμα του. Στη θέα του, η μπλούζα που φορούσε ο 23χρονος δημιούργησε σύγχυση και τον κύκλωσαν, χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιληφθεί τι συνέβαινε.
Οι αστυνομικοί, όταν κατάλαβαν το μεγάλο λάθος, ζήτησαν συγνώμη από τον 23χρονο αθώο.
http://taxydromos.gr/localnews/tabid/58/articleType/ArticleView/articleId/36934/---.aspx


ΠΡΕΖΑ TV
17-7-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση κρισεως.......
εφοσον ο νεαρος δεν εκανε αποπειρα να διαφυγει γιατι να τον χτυπησουν δεν μπορω να το καταλαβω!!!!!

αν εχει αλλαξει κατι στις πρακτικες της αστυνομιας καλα θα κανουν να μας ενημεροσουν για να ξερουμε τι να κανουμε !!!!

αν ειναι να χτυπαν χωρις να ρωτανε να κανουμε κ εμεις το ιδιο οταν βλεπουμε μπατσο!!!!

Ανώνυμος είπε...

...μα και τον ίδιο τον πρεζέμπορα να είχανε πιάσει, δουλειά τους είναι να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, όχι να ΒΑΡΑΝΕ.
Ποιός τους έχει δώσει το Ο.Κ να δέρνουν 'ότι βρούνε μπροστά τους τελευταία;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

@ 4:33 μμ

Εμένα μία φορά,100μ απο το σπίτι μου περπάταγα να πάω ένα dvd ενικοιασμένο πίσω,χειμώνα.Αμπελόκηπους.
ξαφνικά ακούω "Μην κουνηθείς,τα χέρια στο κεφάλι" και κοιτάω στον δρόμο και ήταν 2 ζετάδες και ό ένας με σημάδευε με το όπλο (ακρίβως απένταντι απο το μαγαζί που δουλεύει η μάνα μου 30 χρόνια!) και όταν του είπα "τί είναι αυτά που κάνεις,κατεβασε το όπλο" πάει να κατέβει ο άλλος και του φωνάζει ο πρώτος με το όπλο "μην κατεβαίνεις κώστα!!!" λές και είμαι ο Ρωχάμης!Κατεβαίνει λοιπόν αυτός ο Ράμπο και με κολλάει στον τοίχο με το όπλο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου!!!!!
Του λέω "τι είναι αυτά που κάνεις;με ξεφτιλίζεις!!Εδώ είναι η γειτονιά μου με ξέρει όλος ο κόσμος!!" και το μόνο που μου έλεγε ήταν "Σκάσε"!Εκείνη την ώρα σκάει σήμα στον ασύρματο ότι αυτός που ψάχνουν είναι σε κάτι στενά παρακάτω.Γιατί όλα αυτά;;;Επειδή φόραγα μαύρο σκούφο,ίδιο με αυτόν που ψάχνανε...
αν είχε στραβοπατησει και παταγε την σκανδαλη π.χ. κατα λάθος (πόσες φορές κι αν έχει γίνει..) θα μου κολλαγε τα μυαλα στον τοίχο για το τίποτα..
βάλτε τα συμπερασματα σας..

Ανώνυμος είπε...

...τελευταία ακούω συνεχώς περιστατικά σαν του 7:07, κάθε παρέα πλέον έχει να διηγηθεί από ένα.
Εγώ προχτές (είμαι κοπέλα) κάπνιζα σε ένα πεζούλι έξω από στάση μετρό.
Ήρθαν δύο μπάτσοι και μου έκαναν περίεργες ερωτήσεις του στυλ "Γιατί καπνίζεις εδώ, δεν ήσουν κάπου πιο πριν για καφέ η ποτό και κάπνιζες;", "Τώρα θα μπεις στο μετρό για να πας σπίτι ή κάπου αλλού" και διάφορες τέτοιες μαλακίες.
Τους ρώτησα αν θέλουν τα χαρτιά μου και είπαν "όχι"
Οι φίλοι μου λένε ότι μάλλον ήρθαν για καμάκι αλλά το ύφος τους δεν ήταν καθόλου "καμακίστικο" (εκτός αν ηταν ΤΟΣΟ ζώα...).
Δυστυχώς υποπτεύομαι ότι έχει πέσει σύρμα να προβαίνουν σε μαζικές "ψαρωτικές" και προφανώς σ' εμένα δεν έβγαλαν όπλο επειδή είμαι γυναίκα, περνούσε κόσμος και κάποιος θα τους έκραζε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΕΖΑTV EBALE DONATE!!!!
XAXAXAAAAAAAXAXAXAXAXAAA!!!!!
TOSO KSEFTILES RE?
KRAZATE TO MAKH ME TO ZOUGLA KAI ISTE MIA APTA IDIA SKATA KAI SIS..

KSEFTILES!EXETE BGALEI KAI TA SXOLIA GIA NA GLITOSETE TO KRAKSIMO...

EMETOS!

Ανώνυμος είπε...

Koπελιά 9:12
Παίζει να ήταν όντως και καμάκι.
Είναι ΤΟΣΟ ζώα.