Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2011

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΑΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ


-ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ CAMPING ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ!!!!


-ΕΠΕΙΤΑ,ΣΗΜΕΡΑ Ο Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΪ,ΠΕΡΙ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ... ΠΡΟΑΝΉΓΓΕΙΛΕ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ,ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ


-ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...


1)ΚΑΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΡΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ HONDOS CENTER ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ,ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;


2) 28ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,ΑΧΑΡΝΩΝ,ΜΑΡΝΗ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΥΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ,Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11-12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΞΑΝΑ,ΤΟΣΟ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Γ.ΚΑΜΙΝΗ.(TO ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΟΟΣ ΣΤΟ VIDEO )
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...


ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΎΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΕΊΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.


ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠOΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ,ΤΟΣΟ ΣΤΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.


ΣΥΝΕΠΩΣ ΡΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ...ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΣ ΠΕΊΡΑΞΑΝ;Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.


Ως κατάσταση εκφυλισμού, χαρακτήρισε την εικόνα με τις σκηνές στην πλατεία Συντάγματος ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Πρώτη Γραμμή. 
Όπως εξήγησε, οι άνθρωποι που διαμένουν στην πλατεία δεν έχουν σχέση με τους διαδηλωτές, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και πρόκειται για περιθωριακά στοιχεία, που «δε θέλουν να λήξει η ιστορία αυτή». 
Μάλιστα, σημείωσε ότι ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, γιατί οι υπάλληλοι δέχονται επιθέσεις. Ο δήμαρχος πάντως διεμήνυσε ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η πλατεία θα αποδοθεί στους κατοίκους και τόνισε ότι αν δεν μπορέσουν οι υπάλληλοι του δήμου να δουλέψουν, θα ζητηθεί κάθε νόμιμη βοήθεια. 
Υπενθυμίζεται, ότι κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τις σκηνές και τα πανό στην πλατεία Συντάγματος διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Ελένη Ράικου με την εντολή να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία. 
Αναφερόμενος στις σκηνές στα προπύλαια ο δήμαρχος Αθηναίων, είπε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν γιατί ο χώρος έχει χαρακτηριστεί άσυλο, από τους πρυτάνεις, παρόλο που, όπως είπε, δεν είναι ούτε χώρος έρευνας, ούτε διδασκαλίας. «Οι πρυτάνεις πρέπει είτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να περιφρουρήσουν το άσυλο, είτε να παραιτηθούν», είπε ο κ. Καμίνης. 



«Αν συνεχιστεί η κατάχρηση του δικαιώματος του άσυλου, τότε θα πάψει να υπάρχει» τόνισε ο δήμαρχος. 
Αναφερόμενος στην εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, έκανε λόγο για οργανωμένο έγκλημα που χρειάζεται ισχυρή αστυνομική παρέμβαση, συντονισμό, αλλά και καλύτερη φύλαξη των συνόρων. Επεσήμανε παράλληλα, ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά και ριζικά το πρόβλημα των τοξικοεξαρτημένων. 
Για τους συμβασιούχους του δήμου είπε ότι είναι υπέρ του να μείνουν, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και έχει ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να αναγνωρίσει την ιδιαιτερότητα του δήμου Αθηναίων και να βρεθεί μία λύση. 
Τέλος, διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι δε θα δεχτεί φαινόμενα διαφθοράς στο δήμο.
ΠΡΕΖΑ TV 
29-7-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κι' ένας καινούργιος για γιαούρτι.

Ανώνυμος είπε...

Κάτω η Χούντα.

Ανώνυμος είπε...

Μουνόπανο.
Και δεν του φαινότανε...
Παιδιά δεν είναι αστείο.
Όντως έχουμε χούντα.
Εγώ πάντως θα κατέβω στην πλατεία σήμερα αν και έχω μέρες.
Δεν κόπτομαι τόσο για τις σκηνές όσο γι αυτό που συμβολίζει η επίθεση εναντίον τους και νομίζω δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Ανώνυμος είπε...

καμίνη φασίστα σιγανοπαπαδίτσα