Τρίτη, Ιουλίου 19, 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ…ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΡΙΔΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ

Άρρηκτα συνδεδεμένο με την εκταμίευση της 6ης δόσης είναι το νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας πως θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι τις 5 Αυγούστου που θα κλείσει η Βουλή.
Αυτό διότι, σύμφωνα με τον Ευ. Βενιζέλο, στις 16 Αυγούστου αρχίζει ο έλεγχος της τρόικας για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου, ο οποίος θα καθορίσει την εκταμίευση της 6ης δόσης και την έκθεση για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

Επί του νομοσχεδίου, ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για σκάνδαλο «αφού υλοποιείται μία απευθείας ανάθεση του ΟΠΑΠ στην Ιντραλότ μέχρι το 2012 και το 2013» ο υπουργός Οικονομικών απάντησε σε υψηλούς τόνους λέγοντας ότι τέτοιου είδους «ατεκμηρίωτες προσεγγίσεις τις αντικρούει με απόλυτο τρόπο".

Ο υπουργός Οικονομικών ανταπάντησε πως «Αν θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνοντας 16.500 μηχανήματα στον ΟΠΑΠ σημαίνει εύνοια σε συμφέροντα τότε η υπονόμευση του ΟΠΑΠ χάριν άλλων συμφερόντων - πχ χάριν των καζίνο ή των ιδιωτών - είναι κάτι κατά κυριολεξία επιλήψιμο».
ΠΡΕΖΑ TV
19-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: