Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

612.000 € οι ζημιές στο Σύνταγμα απο τους μπαχαλους προβοκατορες που δεν εχουν καμια σχεση με τους Αγανακτισμενους


Συνολικά 612.017 ευρώ υπολογίζει ο Δήμος Αθηναίων το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της επιτροπής, τα οποία παρουσιάστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, οι ζημιές στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ανέρχονται στις 10.039 ευρώ, στον εξοπλισμό καθαριότητας (καλάθια και κάδοι απορριμμάτων) στις 27.003 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες φθορές στην πλατεία και στους γύρω δρόμους έφθασαν τις 474.974.
Στο μεταξύ, οι "αγανακτισμένοι" της Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή τους, χαρακτηρίζουν "οργανωμένο σχέδιο με στόχο τη συκοφάντηση και τη διάλυση του κινήματος" τις καταγγελίες που κάνουν λόγο για μετατροπή της πλατείας του Λευκού Πύργου σε στέκι τοξικομανών και άντρο εμπόρων ναρκωτικών.
Παραδέχονται πως στις τάξεις τους υπάρχουν και χρήστες ναρκωτικών και κάποιοι βρίσκονται σε προγράμματα απεξάρτησης ή επανένταξης, ενώ καταγγέλλουν την αστυνομία πως με το σχέδιο καταστολής που εφαρμόζει σ΄ όλη την πόλη, οδηγεί τους χρήστες ναρκωτικών να ζητούν άσυλο στον Λευκό Πύργο.
ΕΘΝΟΣ


ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: