Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2011

ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ…ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ

Εύφημο μνεία απέμεινε στους εύζωνες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης για τη στάση που κράτησαν κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας των εργατικών συνδικάτων και των επεισοδίων που προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα όταν η ελληνική αστυνομία «έπνιξε» το κέντρο της Αθήνας στα δακρυγόνα. Ο κ. Μπεγλίτης χαρακτήρισε τους εύζωνες υπόδειγμα της νεολαίας εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του καθώς όπως είπε «δεν έχουν παρακμάσει όλα».


«Δεν έχουν παρακμάσει όλα. Οι εύζωνοι μαζί με ισχυρό κομμάτι της νεολαίας μας δείχνουν το δρόμο της ελπίδας και τους οφείλουμε συγχαρητήρια για την στάση που τήρησαν στη διάρκεια των απαράδεκτων και καταδικαστέων" προσφάτων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας", είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης του στην Προεδρική Φρουρά.


Της ίδιας ηθικής αμοιβής έτυχαν οι ευζώνοι από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.


Επίσης ο Πάνος Μπεγλίτης απηύθυνε μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και βοηθείας προς την προεδρική φρουρά, εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της συνταξιοδότησης προσωπικού.


ΠΡΕΖΑ TV
6-7-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τους "ηρωες τσολιαδες" των βυσματικων μεταθεσεων,θα ηταν προτιμοτερω να δειξουν τον ηρωισμο τους σε πιο ουσιωδες πραγματα οπως στην διεκδικηση της αξιοπρεπειας τους και στη μαχη για την ανατροπη αυτου του σαπιου κατεστημενου!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω,αν δεν ήμουνα εκεί θα γέλαγα,πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος.Αν ήτανε ήρωες και όχι πρόβατα θα πλακώνανε τους Ματατζήδες.Οταν σου δίνει ευφημο μνεία ένας πολιτικός,ξέρεις πολύ καλά πόσο μαλάκα σε θεωρεί.