Σάββατο, Ιουλίου 30, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν απόψε ιδιοκτήτες ταξί στην Κέρκυρα, ζητώντας να μην ανοίξει το επάγγελμα τους. Οι αυτοκινητιστές κινήθηκαν πεζή στο κέντρο της πόλης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ ομάδα περίπου 150 ατόμων φέρεται να εισέβαλε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Τους βανδαλισμούς καταδίκασε ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας ο "Ταξιάρχης" Θεόδωρος Μίαρης λέγοντας: "Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό". Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς έγινε γιατί δεν ήταν παρών αλλά τόνισε πως προηγήθηκε γενική συνέλευση και ειρηνική διαμαρτυρία.



Η γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Ανδρομάχη Δαγκλή είπε ότι "η βία δεν φέρνει αποτέλεσμα" και πρόσθεσε : "Ο διάλογος είναι εκείνος που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία και να συμβάλλει ώστε να λυθούν τα όποια κοινωνικά προβλήματα. Εμείς είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και μάλιστα, μέλη του Δ.Σ. των ταξιτζήδων είχαν ζητήσει από εμένα να συνομιλήσουμε την Κυριακή στις 19:30 κάτι που αποδέχθηκα ευχαρίστως. Αυτή τη στιγμή όμως είναι απαράδεκτες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν. Παρακαλώ πολύ, να γνωρίζουν όλες οι κοινωνικές ομάδες ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με το διάλογο και ποτέ με τη βία. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο της η Αστυνομία και να συλλάβει τα άτομα τα οποία προχώρησαν σε αυτούς τους βανδαλισμούς".
ΠΡΕΖΑ TV
30-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: