Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Γ. Παπανδρέου: Με μεγαλύτερη ορμή το κυβερνητικό έργο


ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΙΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΜΗ


«Είναι η ώρα, με μεγαλύτερη δύναμη πια και αξιοποιώντας κάθε μέρα μέχρι το τέλος της θητείας μας, να προωθήσουμε μεγάλες αλλαγές που ανατρέπουν τα κακώς κείμενα, πολλών δεκαετιών πολλές φορές και βάζουν το θεμέλιο για μια χώρα καλύτερη, πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική» τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.



Όπως ανέφερε, τώρα η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει με μεγαλύτερη ορμή και πιο απερίσπαστη: «Και αν μέχρι σήμερα εξασφαλίσαμε μια ασπίδα προστασίας και καλύτερες προοπτικές, τώρα είναι ευθύνη δική μας, όλων των Ελλήνων, να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για αλλαγές, μέσα σε ένα κλίμα μεγαλύτερης σιγουριάς. Αλλαγές που εμπεδώνουν την ασφάλεια, την ευνομία, τη δικαιοσύνη και κάνουν την Ελλάδα ελκυστική για επενδύσεις, αλλά και για την ποιότητα ζωής που εμείς επιδιώκουμε και διασφαλίζουμε».


Επίσης απηύθυνε συστάσεις προς υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς, αλλά και προς όλα τα κυβερνητικά στελέχη, να έχουν "μετρημένη" παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ .


Ο κ. Παπανδρέου συνέστησε η παρουσία όλων να είναι λιτή και οι μετακινήσεις προς τη Θεσσαλονίκη να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες.


Επίσης ο πρωθυπουργός ζήτησε από όλους να κάνουν πολύ σοβαρή προετοιμασία, ενόψει της ΔΕΘ, στην οποία η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιό της και τις προοπτικές που διανοίγονται μετά την πρόσφατη απόφαση της τελευταίας συνόδου κορυφής της ευρωζώνης.


ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: