Κυριακή, Ιουλίου 24, 2011

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΚΙΟΛΙΑ!!!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ (ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ) ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.
ΑΥΤΟ ΓΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ -ΦΩΤΙΑ- ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ...


-ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ-
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΩΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ-
-ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TROKTIKO ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ-


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ,ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ.
TO ΙΔΙΟ ΡΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.
-ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ-ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ TROKTIKO,BLOG ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.


ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ TROKTIKO,ENA ΜΜΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.


ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ-ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV- ΩΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ.


ΤΕΛΟΣ,ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Η ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΎΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ,ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΙΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ MAIL ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΤΛ.


ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΤΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ-ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΦΙΛΙΚΑ Ή ΣΥΓΓΕΝΙΚΑΠΡΟΣΩΠΑ-


ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.


ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ POST...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ  ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ "ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ",ΟΠΩΣ ΤΡΟΧΑΙΑ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
Ή ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Ή ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΑΛΟΥΔΙΑ",ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΛΙΞΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....


ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ...ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.


Αγαπητέ Χρήστο,


αναρωτιέμαι γιατί αποφάσισες να ταλαιπωρήσεις τόσο κόσμο καλοκαιριάτικα, αντί να σηκώσεις ένα τηλέφωνο και να μου απαντήσεις σε όσα σε ρώτησα  ή να μου ζητήσεις -έστω- το λόγο... Παλαιότερα το έκανες  και μάλιστα με άμεσο και ευγενικό τρόπο... Τόσες δεκαετίες φερόσουν έτσι, γιατί ξαφνικά άλλαξες;


Την προηγούμενη επιστολή την έστειλα σε σένα  κι από σένα περίμενα μια απάντηση. Αντί γι' αυτό μου τηλεφώνησε χθες ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κ. Παπαθανασάκης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, να με καλέσει για ένορκη μαρτυρική κατάθεση, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας Γκιόλια. Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά του, δύο άντρες με μαύρα, ντάλα μεσημέρι στις 2.30, ήλθαν σπίτι μου για τα περαιτέρω.


Και επανέρχομαι.


Γιατί τους ταλαιπωρείς όλους αυτούς τους ανθρώπους και δε βγαίνεις να πεις κάτι εσύ; Εσύ είσαι ο υπουργός, εσύ κάνεις τις έρευνες, εσύ οφείλεις να ξέρεις, εσύ πρέπει να κινήσεις γη και ουρανό, να βρεις την άκρη. εσένα περιμένουμε να μας πεις. Γι αυτό είσαι εκεί.


Χρήστο, εδώ και καιρό, είσαι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (πολλοί σε αποκαλούν και Υπουργό ΠΡΟ ΠΟ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) και τα μόνα για τα οποία σε συζητάει ο κόσμος, είναι αυτά για τα οποία δεν θα ευχόταν κανείς να τον συζητάνε (Η υπόθεση ''Σάμινα'', τα αιματηρά επεισόδια στο Σύνταγμα, οι ανεκδιήγητες δηλώσεις μετά και και...)


Αυτές οι πόζες με τα σηκωμένα μανίκια στη φωτογραφία, που σημειολογικά παραπέμπουν σε δουλευτή πολιτικό, σε συνδυασμό με το χρόνιο, όλο σημασία, ανθυπομειδίαμα, πες στον ίματζ μέικερ σου, όχι μόνο δεν πείθουν κανένα, αλλά βγάζουν και γέλιο.


Λοιπόν, εγώ θα πάω στην Αντιτρομοκρατική και στον κ.Παπαθανασάκη, (αφού έτσι το κανόνισες, αλλά μην φανταστείς ότι με φοβερίζεις με κάτι τέτοιο), για να του πω όμως, αυτά που θα του έλεγε ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.


Οφείλεις να ξέρεις Υπουργέ Χρήστο, την αλήθεια για την υπόθεση Γκιόλια,


γιατί αν δεν ξέρεις μετά από ένα χρόνο, κάτι δεν πάει καλά με σένα.


 http://www.mediasoup.gr/node/37937


ΠΡΕΖΑ TV
24-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: