Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2011

ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ


Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια γρια ξεδοντιάρα που την έλεγαν ΠΟΕΔΗΝ και έλεγε παραμύθια στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία...Έβαζε τα φτιασίδια της και έβγαινε σεργιάνι, όταν βέβαια είχε όρεξη, για να τους πει μύθους... Έλεγε, έλεγε και τι δεν έλεγε...
Η παταγώδης αποτυχία της να διαχειριστεί ακόμα και την ανεξέλεγκτη - τώρα πια - κατάσταση που προκλήθηκε σχετικά με την συγχώνευση των νοσοκομείων την έστειλε να δοκιμάσει την οργή των εργαζομένων... δηλώνοντας εγγράφως ότι δεν συμμετέχει στον διάλογο. Γιατί άραγε κύριε Κουτσιουμπέλη; Άφησε τον κύριο Λοβέρδο, ο οποίος προφασιζόμενος, ότι τάχα υλοποιεί την πρόταση του κύριου Λιαρόπουλου και στο όνομα ενός ανύπαρκτου εξορθολογισμού, να καταστρέψει τις ζωές των εργαζομένων και ότι έχει απομείνει απο ένα ανύπαρκτο ΕΣΥ.

Τίνος ήταν η σημερινή εκκωφαντική σιωπή γιαγιά ΠΟΕΔΗΝ; Εσύ σιωπάς γιατί δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη λόγω ανίατης κομματικής αρρώστιας... Που είναι τα άλλοτε κραταιά παλληκάρια σου, εκείνο το καταπληκτικό συνονθύλευμα, που με τους πύρινους ... λόγους του γελούσε ο κάθε πικραμένος... Που είναι ο Σταύρος, ο Ερμής, ο Τάσος, ο Αλέξανδρος, ο Τάκης ... που είχαν τρυπώσει σήμερα, όταν το ΠΑΜΕ πρωτοστατούσε στην κινητοποίηση μπρος στην πόρτα του Υπουργείου Υγείας; Προτίμησαν μάλλον την δροσιά του γραφείου τους... Έχει εξασφαλιστεί η είσοδό τους στο όνειρο που λέγεται ΑΔΕΔΥ!
Και εσύ καημένε εργαζόμενε ζήσε με την οδυνηρή πραγματικότητα, να παλεύεις ολομόναχος με τα θεριά!!! Τους πλήρωνες τόσα χρόνια με την μηνιαία συνδρομή σου... Τα χρήματα πολλά...
Και τώρα άρρωστη πια, γιαγιά ΠΟΕΔΗΝ, κατακουρασμένη απο τον μεγάλο αγώνα των τόσων ετών, αποσύρθηκες αθόρυβα στο σπίτι σου στην Αριστοτέλους όπου πνέεις τα λοίσθια.... Η μπόχα απο την αποσύνθεση φτάνει μέχρι απέναντι στον Υπουργό και αυτός έδωσε εντολή να μην ανοίγουν τα παράθυρα... Θα σε συνοδέψουν τα πρωτοπαλλήκαρα στην τελευταία σου κατοικία, δημοσία δαπάνη, για το έργο που... πρόσφερες στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία εδώ και 30 χρόνια!
Ο θεός να σε συγχωρέσει!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΑΑΑ;;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΠΡΕΖΑ TV
22-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: