Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κάνει επιδρομή σε θεμελιώδεις κατακτήσεις των εργαζομένων


Για αξιοποίηση της καπιταλιστικής κρίσης προκειμένου να επιταχύνουν τα αντεργατικά μέτρα που έχουν σχεδιαστεί εδώ και χρόνια και για ολοκληρωτική αποδόμηση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, κατηγορεί την κυβέρνηση, το κεφάλαιο και την Ε.Ε. το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί «σαθρά και ανεδαφικά επιχειρήματα για να δικαιολογήσει την επιδρομή εναντίον αυτής της θεμελιώδους  κατάκτησης των εργαζομένων που αποτελεί αγκάθι για τα κέρδη των μονοπωλίων». 



Επίσης, το ΚΚΕ, ρίχνει βολές και προς την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η οποία όπως αναφέρει «κινούμενη στον άξονα της αναγκαιότητας για παραπέρα ‘επιστημονικής’ τεκμηρίωσης, διευκολύνει την κυβέρνηση παρέχοντας της άλλοθι για να υλοποιήσει το αντιλαϊκό έργο της».


ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2011

2 σχόλια:

Στράτος είπε...

Το ΚΚΕ έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους στην Τυποεκδοτική απο τον Ιανουάριο, και τους εξωθεί σε παραίτηση για να γλυτώσει τις αποζημιώσεις. Πάντα ήταν απο τους σκληρότερους εργοδότες αλλά τα τελευταία δυο χρόνια έχει φτάσει στα άκρα με απολύσεις και καθυστερήσεις πληρωμών. Μια χαρά βολεύτηκε με τα νέα μέτρα που πέρασε το μπατσόκ στην βουλή...

Ανώνυμος είπε...

Παπαρήγα,απάντησε στον Στράτο.ΚΑΙ το ΚΚΕ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ,με όλους τους τρόπους.Βαρεθήκαμε την κριτική που κάνετε,το έργο σας πιο είναι????????Απο διαπιστώσεις άλλο τίποτα.........