Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ


Την εντατικοποίηση των ρυθμών τους ενόψει του χρηματοδοτικού προγράμματος ΕΣΠΑ, κάλεσε τους φορείς και τους δήμους των Χανίων, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης.
Ο κ. Βουλγαράκης, ο οποίος συμμετείχε σήμερα σε υπηρεσιακή σύσκεψη στον δήμο Χανίων, ολοκληρώνοντας τις επαφές του με όλους τους δημάρχους του νομού, δήλωσε: «Θα πρέπει να πω, για να είμαστε ξεκάθαροι, υπάρχει στο νομό έλλειμμα μελετών. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να συντονιστούμε να βρούμε χρήματα για να προχωρήσομε σε μελέτες, ώστε το 2012 και το 2013 να είμαστε έτοιμοι να απορροφήσουμε τα αναγκαία κονδύλια για το νομό».



Σε αντίστοιχο επίπεδο κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.


Τέλος, ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ευρεία σύσκεψη του αντιπεριφερειάρχη με όλους τους δημάρχους των Χανίων, τους φορείς και το Τεχνικό Επιμελητήριο για το θέμα των χρήσεων γης στην περιφερειακή ενότητα Χανίων. Στην σύσκεψη θα κατατεθεί μια συγκεκριμένη πρόταση που θα οριοθετεί ανά περιοχή τις χρήσεις γης.
ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σε ελευθερη μεταφραση να συντονιστουμε ολα μαζι τα λαμογια βρε παιδια ,δημαρχοι περιφερειαρχες αντιπεριφερειαρχες συμβουλοι και δικηγοροι εργολαβοι δημοσιων εργων και αλλοι τεχνοκρατες να ετοιμασουμε σχεδιο δρασης για ξεκοκαλιασμα εκεινων των ευρουλακων του εσπα ρε αδερφε ναι βρε και να ψιλορουφηξουμε παρεακι με το μεζε και λιγο αιματακι η παλιοπαρεα να το γλεντησουμε κι εμεις που πικραθηκε το χειλακι μας τοσο καιρο χωρις τα εκκατομυριακια ευρω που τοσο μας ανακουφιζαν τελος παντων