Κυριακή, Ιουλίου 03, 2011

«ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!


Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το... καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.
Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια. Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά "ναι".



«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε' συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα. «Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.


«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε. Στη συνέχεια αποχώρησε από το μαγαζί. 


Πηγή:enimerwsi24
ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπρρρρρ !!! παγωσαμε απο την κρυαδα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΕ ΚΡΥΩΣΕ ΕΣΕΝΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά του κάνανε του κήτους. Να δώσει το μισθό του για τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε. Εμείς δε χρωστάμε τίποτα στους πολιτικούς. Ο περισσότερος κόσμος πληρώνει τους μισθούς των βρικολάκων βουλευτών, χωρίς καμιά απολαβή από το κράτος. Όσο γι' αυτούς που διόρισαν με μέσο ρωτάω: το ίδιο είναι ένας απλός διορισμός στο δημόσιο, όπου δουλεύεις έστω λιγότερο από τον ιδιωτικό τομέα, και παίρνεις σύνταξη μετά από 40 χρόνια και το ίδιο ο μισθός κηφήνα βολευτή που παίρνει τα δεκαπλάσια και μετά από 4 χρόνια βγαίνει σύνταξη; Για να μην πούμε, ότι βάζουν κολλητούς και συγγενείς σε θέσεις προέδρων και διευθυντών που αμείβονται παχυλότατα. Επομένως και αν ακόμα διόρισαν κάποιους από εσάς οι δοσίλογοι, αυτό δεν δικαιώνει το μαζί τα φάγαμε. Στείλτε τους φυλακή και ρίξτε τους από τις καρέκλες για να στρώσουν χαρακτήρα. Καταστρέψτε την αλαζονεία τους. Κράξτε τους και μην τους υπολογίζετε όπως δε σας υπολογίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε 8,20! η μαλακία πάει σύννεφο εδω μέσα!

Ανώνυμος είπε...

to oti o servitoros phge thn piatela me ta psaria xamogelwntas to afhnw axoliasto ;)