Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2011

«ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ...


Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, δήλωσε σήμερα ότι οι δικαστές μιλούν με τις αποφάσεις τους και αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη δήλωση συμπληρώνοντας μόνο ότι “ο καθένας έχει την ιστορία του”.
Από την πλευρά της η νέα Γενική Επίτροπος Επικρατείας των Διοικητικών Δικαστηρίων Ελένη Διακομανώλη δήλωσε στο ΑΠΕ ότι «οι δικαστικοί λειτουργοί πρέπει να μιλούν με τις πράξεις τους και τις ενέργειές τους»

«Περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη δικαστηριακή μου σταδιοδρομία, αισθάνομαι την υποχρέωση και την ευθύνη να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για το καλό της Ελλάδας, στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας, αλλά και ειδικότερα στα Διοικητικά Δικαστήρια, τα οποία υπηρέτησα πάντα με συνέπεια και στα οποία, δυστυχώς, η καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης έχει προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις» συνέχισε η κ. Διακομανώλη.
Καταλήγοντας η Γενική Επίτροπος είπε ότι έχει βαθιά την πεποίθηση ότι με τη στήριξη και τη συνδρομή των συναδέλφων της, δικαστικών και εισαγγελέων, θα φέρει σε πέρας το έργο που είχε την τιμή να της εμπιστευτεί η πολιτεία.


ΠΡΕΖΑ TV
13-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: