Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΘΟΡΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;;;
ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ...


Συλλογική μήνυση κατέθεσαν στην Εισαγγελία Αθηνών 126 πολίτες και 150 μάρτυρες, για «χρήση απρόκλητης, δολοφονικής βίας και τη ρίψη χημικών, εκρηκτικών και λοιπών όπλων (πέτρες, ξύλα, μάρμαρα κ.α.) που συστηματικά, οργανωμένα και αδιάκοπα χρησιμoποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων του Ιουνίου.
Η μήνυση στρέφεται κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, των Εισαγγελικών Λειτουργών που τελούσαν σε υπηρεσία στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ελ. Οικονόμου, του προϊσταμένου και των μελών του Τμήματος Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης, του προϊσταμένου και των μελών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, των αστυνομικών των διμοιριών των ΥΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ που τελούσαν σε υπηρεσία κατά τις ημερομηνίες 15, 28, 29 Ιουνίου 2011 καθ' όλη τη διάρκεια των γενικών απεργιών και μαζικών διαδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος, των πέριξ αυτής πέραν αλλά και μακράν της πλατείας δρόμων και περιοχών και κατά παντός υπευθύνου που έδωσε εντολή για τις πράξεις που περιγράφονται στη μήνυση ή που με οποιονδήποτε τρόπο συνέδραμε τους ανωτέρω δράστες.



Οι 126 πολίτες προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και κατέθεσαν την μήνυση στην Γραμματεία της Εισαγγελίας του κτιρίου 16.


Όπως τονίζουν οι ίδιοι, «με την κίνησή μας αυτή ελπίζουμε αυτή τη φορά, μετά την παγκόσμια κατακραυγή για την κρατική καταστολή των 15,28,29/6/2011, οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί να διερευνήσουν τις καταγγελίες μας με αμεροληψία, ώστε οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι των καταγγελλομμένων πράξεων επιτέλους να τιμωρηθούν!».


Πέτρος Κατσάκος-ΘΕΜΑ


ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε κάπου να υπογράψουμε και οι υπόλοιποι σε ηλεκτρονική μορφή ή πρέπει να πάμε στην Εισαγγελία Αθηνών; Πολύς κόσμος είχε έρθει από επαρχία στις 28 και 29...

Ανώνυμος είπε...

Οι μηνυόμενοι πρέπει να δολοφονηθούν. Μην περιμένετε το δίκιο από τους ίδιους. Οι ανήθικοι συμμορίτες της Ράικου θα τιμωρήσουν τους συναδέλφους τους; Οι εγκληματική συμμορία που λέγονται μπάτσοι δικαστές θα κλείσουν φυλακή τους εαυτούς τους; Ώρα για αίμα πια.Να γίνει της Νορβηγίας.

Ανώνυμος είπε...

preza το μηνυμα του φασιστα ακροδεξιου απο επάνω που κάνει μπαμ ότι είναι προβοκατόρικο, καλό θα ήταν να κοπεί