Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2011

WIKILEAKS:Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΑΙΤΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ WIKILEAK ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η 45ΛΕΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ-Speckhard.


...Όταν η συζήτηση έφτασε σε ζητήματα τρομοκρατίας, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι η αστυνομία γνωρίζει τα ονόματα σχεδών όλων των μελών των "τρομοκρατικών-αναρχικών" οργανώσεων, αλλά δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία για να τους συλλάβει. Ανέφερε, χαρακτηριστικά, πρόσφατη βομβιστική επίθεση στη Συγγρού λέγοντας ότι γνωρίζει ποιοι τοποθέτησαν τη βόμβα αλλά δεν υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ώστε να τους συλλάβουν.


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ 
http://prezatv.blogspot.com/2011/01/wikileaks_11.html
http://www.guardian.co.uk/world/us-embassy-cables-documents/246265


ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΜΕ...ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΕΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;;
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΑΤΟΜΑ,Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΎ...
ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΕΧΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;;;


-ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ TROKTIKO ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;


ΠΡΕΖΑ TV
18-7-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η σέχτα είναι οι πληρωμένοι δολοφόνοι. δεν έχουν καμία σχέση με επαναστατική οργάνωση. η σέχτα είναι μέρος του παρακράτους.
κάτι τέτοιο διαφαινόταν ήδη από τα χτυπήματα και τις προκυρήξης της "οργάνωσης" και πριν τη δολοφονία του γκιόλια.