Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2011

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ 1,9ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Λεφτά υπάρχουν κι είχε δίκιο ο πρωθυπουργός.
Παίρνουμε από τους γέροντες και τις γερόντισσες των 297 ευρώ, τους μισθούς πείνας, τις δαπάνες για την Παιδεία και την Υγεία, αλλά και τις λοιπές επιχορηγήσεις από τα "αγύριστα" ευρωπαϊκά κονδύλια και τα...
δίνουμε στο Άγιο Όρος!
Πάντα με διαφάνεια, χωρίς μίζες, προμήθεις, δωράκια και σχετικές αδιαφανείς διαδικασίες!
Αυτός είναι σοσιαλισμός!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/08/19.html


ΠΡΕΖΑ TV
18-8-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δίνει 1,5 δισ. στους Φιλανδούς! Τι να πει κανείς; Οι προσευχές και τα θαύματα κοστίζουν. Χα Χα. Να χαιρόμαστε τους φωστήρες που μας κυβερνάνε. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια ξέχασες να αναφέρεις τα 15.000.000 ευρώ & τον χώρο που παραχωρεί το "κράτος" για τους μογγόλους λαθρομετανάστες....εκεί ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΡΟΥΓΓΑ!!!!!

ΜΑλάκα././

Ανώνυμος είπε...

mitsos175 στον 11:15πμ: 1,5 δισ. € είναι χίλιες φορές περισσότερα από 15 εκατομμύρια. Επίσης οι μίζες που οι πολιτικοί παίρνουν και βγάζουν στο εξωτερικό είναι ανυπολόγιστες. Τα δισ. που δίνουνε για προβληματικά οπλικά συστήματα, οι καταχρήσεις των ταμείων, η ύφεση, η μείωση των μισθών, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των δοσίλογων βουλευτών. Δε φταίνε οι μετανάστες γιατί εμείς βγάζουμε άχρηστους κλέφτες. Άλλωστε όταν οι μετανάστες δουλεύουν ανασφάλιστοι για μισό κομμάτι ψωμί είναι καλοί; Ποιός τους έφερε στην Ελλάδα; Κάτι κυκλώματα κυρίως ελληναράδων ("επιχειρηματιών" - υπαλλήλων - μπάτσων) που παίρνουν φράγκα από την υπόθεση. Το ζήτημα εδώ είναι ότι το μπατσοκ και η νέα δημοπρασία δεν δίνουν ποτέ χρήματα σε όσους τα έχουν ανάγκη και για το καλό της χώρας, αλλά στους πλουτοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

O ανώνυμος 11.15 ,δεν μπορεί να καταλάβει απλά πράγματα,μην του βάζεις τα δύσκολα .Το πρόβλημα των βλαμένων είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να επιβιώσουν ,όχι αυτοί που εκμεταλεύονται τους λαούς με την θρησκεία,την πολιτική κλπ.Εδώ δίνουμε λεφτά (ενώ κόβουνε από τους υπόλοιπους) στους υποτιθέμενους χριστιανούς,γιατί αυτοί πουλάνε χριστιανισμό και βγάζουνε λεφτά ,δεν πιστεύουνε σε τίποτε άλλο.Στην Ισπανία δίνουνε εκατομ.για τον Πάπα που δεν ξέρει τι έχει (το Βατικανό)και οι άνεργοι πεινάνε.Και βάζουνε τους άλλους βλαμένους(μπάτσους)να προστατεύουνε τα καθίκια και όχι τον λαό.

Ανώνυμος είπε...

Για τα 10 εκατ. ευρώ που δίνει στους Μουσουλμάνους της Θράκης ούτε κουβέντα!Ούτε και για τα άλλα 20 που θα μας κοστίσει το τζαμί στην Αττική! Τυχαίο;Δεν νομίζω.
Πάλι μετριασμός σχολίων σε άρθρα προπαγάνδα;Τυχαίο και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασατε ολοι τα λεφτα που παιρνουν οι κλεφτοπροδοτες του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απο την Ε.Ε. για να κανουμε την αποθηκη φθηνου εργατη της ευρωπης. Η υπογραφη του "δουβλινο2" ειναι απο τις δοσιλογικοτερες συμφωνιες που εχουν γινει η αιτια να γεμισουμε λαθρομεταναστευση, για να εχουνε τσαμπα εργατες οι "εκδοτοεργολαβοκαναλαρχες" του κρατους. Αυτη την δοσιλογικη συμφωνια δεν προκειτε να τη σπασουν ουτε οι προδοτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ουτε ο "αρχιτουμπαδορος" που λεει να τους δωσουμε ταυτοτητες. Ξεχναει επιτηδες τις υπογραφες του δοσιλογικου "δουβλινο2".

Ανώνυμος είπε...

όξω οι λούγκρες με τα ράσα

Ανώνυμος είπε...

vre anwnyme 11.15 me ti se taizan mikro me?me skata?
alliws den exightai to "kefali" pou exeis!!!!