Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά για προσλήψεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Η ΝΔ διά στόματος του Γ.Μανώλη κατηγορεί βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος  Στάθη Κουτμερίδη ότι μέσω ΜΚΟ προχωρά - στις οποίες εμπλέκονται και στενοί του συνεργάτες σε χιλιάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις στις Σέρρες.

Σε έντονο ύφος η διάψευση του κ. Κουτμερίδη, μέσω του ΒΗΜΑ 99,5 .


Ο γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης δήλωσε: «Το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Εκσυγχρονίζεται και εξελίσσεται, προσφεύγοντας σε νέες ρουσφετολογικές μεθόδους για να βολέψει τα δικά του "πράσινα παιδιά".


»Χρησιμοποιώντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ή άλλες "περίεργες" εταιρείες, που έστησαν ακόμα και βουλευτές ΠΑΣΟΚ (Κουτμερίδης) ως μεσάζοντες. Επιχειρεί να συγκαλύψει το όργιο των 55 χιλιάδων ρουσφετολογικών προσλήψεων, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.


»Προσλήψεις που αποφασίζονται στα βουλευτικά και κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα.
Το κυβερνητικό σχέδιο αποκαλύφθηκε. Οι λεπτομέρειες και το προσκήνιο θα αποκαλυφθούν σύντομα».


Οι καταγγελίες δημοσιεύθηκαν την περασμένη Δευτέρα, και στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης δημοσίευμα, που τον κατηγορούσε ότι δημιούργησε ΜΚΟ στις Σέρρες για προσλήψεις «ημετέρων».
«Πρόκειται για αθλιότητα» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5. Επίσης διευκρίνισε ότι επειδή χρειαζόταν τηλέφωνο για την ίδρυση της συγκεκριμένης οργάνωσης για τις δυο πρώτες μέρες, έδωσε άδεια να χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο του γραφείου του.


«Άμεσα όμως, υπήρχαν τα γραφεία και το τηλέφωνο του γραφείου [της ΜΚΟ]. Το ότι υπήρχε αυτή η εξυπηρέτηση ας το θεωρήσουμε άστοχο. Εκεί είναι το ζητούμενο; Κλαίει ο κόσμος και παρακαλάει για μια δουλειά, να εργαστεί, θέλουμε να βοηθήσουμε το τόπο μας και τους πολίτες μας και μας κατηγορούν για αυτό το πράγμα;» κατέληξε ο κ. Κουτμερίδης.
Seleo.gr News 


ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: