Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

ΠΑΤΡΑ- ΤΩΡΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ


13.57: Ελικόπτερο της πυροσβεστικής έχει ξεκινήσει να επιχειρεί για την αντιμετώπιση της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα Συχαινά, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις που βρίσκονται επί τόπου. Οι κάτοικοι της βόρειας πλευράς της Πάτρας είναι ανάστατοι καθώς οι καπνοί κάνουν την ατμόσφαιρα αφόρητη.



13.45: Μεγάλης έκτασης είναι η φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει 8 οχήματα της Πυροσβεστικής, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έχουν κληθεί ενισχύσεις, οι οποίες καταφθάνουν.


Οι κάτοικοι της περιοχής βγει στους δρόμους έντονα προβληματισμένοι και ανησυχούν. Δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται επί τόπου για να συνδράμουν το έργο των πυροσβεστών.


Φωτιά εκδηλώθηκε και στην Χαλανδρίτσα στη θέση Αγία Ελεούσα, η οποία καίει χαμηλή βλάστηση, επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής.


13.40 Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγα λεπτά έκταση στην περιοχή των Συχαινών στην Πάτρα, στο ύψος της οδού Αρτεμισίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καίγεται αγροτολιβαδική  έκταση με ξερά χόρτα σε χαράδρα που βρίσκεται σε πολύ  κοντινή απόσταση από τα σπίτια.


Η περιοχή έχει γεμίσει καπνούς που είναι ορατοί από διάφορα σημεία ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Στο  σημείο σπεύδουν πυροσβεστικά οχήματα.


http://thebest.gr/news/index/viewStory/85765


ΠΡΕΖΑ TV
26-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: