Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από σχετικό δημοσίευμα, ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος της πόλης κ Μπουτάρης ζήτησε να καταργηθεί η Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης γιατί «Δεν κάνει τίποτα! Αιωρείται. Δεν έχει καμία… πραγματική εξουσία. Πάμε Καβάλα μέσω Τιράνων. Μήπως θα άξιζε τον κόπο να καταργηθεί;» αναρωτήθηκε για να προσθέσει: «(Η Γενική Γραμματεία) είναι άχρηστη. Έχει ένα σωρό κόσμο που κάθεται και δεν κάνει τίποτα».

κ. Μπουτάρη,
Ως άρχων της τοπικής αυτοδιοίκησης είστε ο πλέον αναρμόδιος για να ασχοληθείτε με τους οργανισμούς του στενού δημόσιου τομέα.
Ως πολιτικό όν είναι ανέντιμο να προβαίνετε σε αξιολογικές κρίσεις για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας χωρίς να γνωρίζετε τις προσπάθειες και τις προτάσεις του συλλόγου των υπαλλήλων παραγνωρίζοντας την αγωνία 120 ανθρώπων.
Σας καλούμε να ασχολείστε με τα «του οίκου σας» και πριν προβείτε σε ανάλογες δηλώσεις να ζητήσετε να γνωρίσετε τις θέσεις και τις προτάσεις μας.
Σε μια εποχή που έχει επιλεχθεί για την εξυπηρέτηση άνωθεν συμφερόντων η πολιτική του διχασμού σας καλούμε να σταθείτε δίπλα και όχι απέναντι μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Παπαδόπουλος Θεοφύλακτος Σκεύη Βασιλική


ΠΡΕΖΑ TV
29-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: