Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ INDYMEDIA : "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ"



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ;;;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΖΟΥΜΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΥΛΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.


Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΠΡΕΖΑ TV
26-8-2011

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάτε να το ανοίξετε αλλού και μόνοι σας....

Ανώνυμος είπε...

@5.08 ποσό φασίστας είσαι..

AnemosUK είπε...

Φιλε Αδωνη, η αρση του ασυλου δεν νομιζω να εγινε ή και να ψηφηστικε με σκοπο να βγαλετε οι Αστυνομια, Βουλευτες, Κομματα και Κυβερνοντες το αχτι και τα αποθημενα, εγινε να για να τηρηθει τελικα ο νομος και να υπαρξει και σεβασμος στην περιουσια του λαου που καποιοι νομιζουν πως εχουν δικαιωμα να σπανε και να καταστρεφουν, οποτε θα ελεγα να μην αρχισουν τετοιες κορωνες οτι θα τα διαλυσουμε ολα

Χαζούλης είπε...

φίλε AnemosUK

Που μυαλό για τέτοιους συλλογισμούς από ανεγκέφαλους πολιτικάντηδες...

Το ίδιο υστερικό μαλακισμένο μπορεί να βγήκε μετά από αυτή την εκπομπή σε κάποιο κανάλι και να κλαιγόταν ότι οι Αναρχικοί του έσπασαν το μαγαζί.

Ο Αδωνης είναι εδώ και χρόνια ο Τσουκαλάς της Δεξιάς.

Ανώνυμος είπε...

ποιός το γαμάει το indymedia, το θέμα είναι πώς κατάφερε ένας γελοίος σαν και του λόγου του να έχει ενα μουνί σαν την Μανωλίδου...
αααααχχ

Ανώνυμος είπε...

8.15 καταλαβαινεις λοιπον τι ψυχολογικα προβληματα θα κουβαλαει και η μαλωνιδου

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Πρεζας...

Ανώνυμος είπε...

Άδωνη, ούτε τρύπα στο νερό δεν μπορείς να κάνεις. Ένας πλασιέ βιβλίων είσαι, κομπλεξικός. Επίσης είσαι ένοχος προδοσίας, αφού με την ψήφιση του μνημονίου παρέδωσες την εθνική κυριαρχία της χώρας στους ξένους. Αν δεν ήσουν βουλευτής θα ήσουν τρόφιμος ψυχιατρείου. Όσο για αυτούς που έχουν απορία τι του βρήκε η Μανωλίδου απαντώ: Χρήμα για να ξοδεύει, και τη βλακεία του για να τον κάνει ότι θέλει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΛΥΣΤΕΨΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΥΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΙΣΗ DNA .....ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Θέλει ο φασίστας (11.08) να κρυφτεί και τα ορθογραφικά δεν τον αφήνουν...

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας κάφρος έχασε το άσυλο του ο άλλος να δω πότε θα το χάσει.Δύσκολο να πεις ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Indymedia ποιος είναι χειρότερος.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτήν την χωρα δύο χωροι υπηρχαν με άσυλια!!!! (το λεω και σκεφτομαι ποσο ουγκαντα ειμαστε - ακου ασυλια λες και ειναι ο θεός) Οι βο(υ)λευτες και το πανεπιστήμιο-αναρχες , λεω αναρχες γιατι οι φοιτητες που πανε για να γινουν πτυχιουχοι δεν εχουν αναγκη απο ασυλα, ετσι και αλλιως δεν υπαρχει ελευθερη διακινηση πολιτικών ιδεών;; υπάρχει ! δεν τιθεται καν θεμα!! Το ασυλο ηταν για κατι βανδαλους και τυχοδιώκτες (βλ. κοινωνικοι αγωνιστές) που επαιζαν την γατα με το ποντικι , σπαω , βριζω, εγκληματω και τρυπώνω στο ασυλο!!! Το ενα ασυλο παει αντε να ερχεται και η καταργηση του δευτερου αντε .....

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις να συμφωνησω μαζι σας οτι η συμπεριφορα του Αδωνι δεν ηταν η πρεπουσα για εναν βουλευτη που παιρνει 30.000 ψηφους στην Β' Αθηνων,αλλα το indymedia με την ελευθερια της γνωμης τι σχεση εχει ακριβως??

Angelica είπε...

Κύριε Γεωργιάδη δεν ξέρω γιά το άσυλο
των Πανεπιστημίων αλλά αν δεν προσέξετε φοβάμαι ότι θα μπείτε μόνος σας σε άσυλο..

Angelica είπε...

Κύριε Γεωργιάδη δεν ξέρω για το άσυλο των Πανεπιστημίων αλλά φοβούμαι ότι
αν δεν προσέξετε στο τέλος θα μπείτε μόνος σας σε άσυλο.

Ανώνυμος είπε...

εσενα αδωνι θα κλεισουμε στο ασυλο

Ανώνυμος είπε...

δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, φασίστες, βανδαλοαναρχικοι, να πάτε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ να πνιγείτε. όλοι. προς όποια ιδεολογική κατεύθυνση και να κοιτάξω, βλέπω σκατάδες που γκαρίζουν υπερ αυτών που τους πασάρουν τα "κεφάλια" των ιδεολογιών στις οποίες πιστεύουν. μασήστε τα σκατά που σας ταίζουν οι αρχηγοί σας, ΟΠΟΙΟΙ και νάναι, και ετοιμαστείτε για πείνα. να σας δω μετά καλομαθημένοι νεοέλληνες. ναι, σε σας μιλάω, από την άκρα δεξιά ως τη άκρα αριστερά. να σας δω τώρα που θα δώσετε κώλο θέλετε δεν θέλετε. καλοί οι φραπέδες και το τάβλι ρε loosers? το πουλί.

Ανώνυμος είπε...

μωρε μπράβο λογοκρισία... μετα μην λετε για τους άλλους. το απόγευμα έγραψα ένα σχόλιο (λίγο μεγάλο) κατα δεξιων και αριστερων, κ μάλλον δν σας αρεσε. τιμή μου να με λογοκρίνετε. δείχνει πως κάποιοι δεν θέλουν να ακούγονται ολοι.

Ανώνυμος είπε...

@1:58

Eisai vlammenos anthrwpe mou? Sygkrineis ton anissoropo pou pshfise to mnhmoneio kai vohtha sthn ypodoulwsh autou tou topou, me ena site to opoio kanei postarei eidhseis (asxetou tou xwrou ston opoio entasete).

Dyskolo na apofasiseis ti einai xeirotero: h agnoia h' h hlithiothta?

kopria είπε...

Βρε ανεγκέφαλε δεν ντρέπεσαι να λες από 250 βο(υ)λευτές;
Ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί σου;
Ξέρεις για τί εσύ και οι άλλοι 249 δεν έχετε μούτρα να πατήσετε πουθενά στην Ελλάδα χωρίς να σας κράξουν.
Άει πούλα Ελλάδα από τα βιβλία σου

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον εβλεπα την Κυριακη καταλαθος πανω στο ζαππιγκ (γιατι μεταξυ υπνου και ξυπνιου ημουνα και βαριομουν μεχρι και τον υπολογιστη να ανοιξω)τον Β.Λεβεντη-ναι καλα διαβαζετε να φωναζει-οπως παντα κατι πολυ σωστο:-Κυριε Γεωργιαδη εσεις που τοσο φωναζετε και οριεστε στο να αρθει το πανεπηστημιακο ασυλο,θα ηθελα να σας ενθυμησω οτι αν δεν υπηρχε αυτο ακομα χουντα θα ειχαμε και σεις δεν θα εισασταν ελευθερος να γκαριζετε στα καναλια οπως κανετε ευθαρσως τωρα.Το πανεπηστιμιακο ασυλο μεχρι κι ο Μαρκεζινης και ο Παπαδοπουλος της χουντας το σεβαστηκανεΤο ασυλο ειναι θεσμος κι αμα τωραν ξαναγινει χουντα κουφια η ωρα οι νεοι-φοιτητες που θα πανε να δωσουν τον αγωνα στο Συνταγμα?Μονο το ασυλο και ο θεσμος του πανεπηστημιακου αυλου κατωχυρωνει την Δημοκρατιαν.Περιττο να σας πω οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο.Ξαδερφος Ποιθηκας

Ανώνυμος είπε...

Μπλέχτηκαν οι κοπριές, έχουμε τους ασύδωτους φασίστες που κλείνουν τους δρόμους τα πανεπιστήμια, ρημάζουν την περιουσία μας, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ και την άλλη κόπρο του αυγείου (δεν γνωρίζω γιατί κάποι τον ονομάζουν φασίστα), που κατακλέβει μαζί με άλλους 299 τα χρήματά μας.
Και οι 2 μας κοστίζουν πανάκριβα.
ΙΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

αδωνη που κυκλοφορεις με αυτη την παπαροφατσα?

e-lemnos είπε...

αν και τα παιδια του indymedia δεν νομίζω ότι το χρειάζονται υπάρχει πάντα ο server που βρίσκονται και τα wikileaks..με 90 ευρώ τον χρόνο και....πλήρη ανωνυμια....

Ανώνυμος είπε...

Από πότε το indymedia είναι site ελεύθερης διακίνησης ιδεών; Ποιον κοροιδεύετε;

Ένα προπαγανδιστικό site είναι, υπέρ της (ψευτο-)αναρχίας και του (ψευτο-)αριστερισμού, το οποίο λογοκρίνει και τις αντίθετες απόψεις.

Αυτό βέβαια δεν είναι λόγος για να κλείσει, αλλά μην πουλάτε παραμύθια ότι έχει να κάνει με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ site είναι.

Ανώνυμος είπε...

na plirosei kai gia kanena server to indymedia
aytoi oi sosialistes olo me ta lefta ton allon kanoyn politiki kai oneira

oloi tous idioi einai
san ton pagkalo

Ανώνυμος είπε...

Θα του κλάσει τ'αρχίδια του Indymedia η βλαμμένη που τσιρίζει στο βίντεο.

Ανώνυμη καταχώρηση domain name και φιλοξενία στην Ισλανδία, ανώνυμη πρόσβαση των διαχειριστών μέσω σουηδικών και ισλανδικών VPN και ανώνυμη πληρωμή με ukash και bitcoin. Και μένουν οι ναζίστριες του ΛΑΟΣ με το δονητή στον κώλο.

Γιατί την ώρα που το ΠανΕΛλήνιο εθνικοΣΟσιαληστρικό Κόμμα κάνει παρτούζες με το ναζιστικό ΛΑΟΣ και την "πατριωτική" ΝουΔούλα (την ιδρυμένη από τη Φρυδάτη συνεργάτιδα του ναζί μακελάρη της Θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν) της οποίας τα σημερινά μεγαλοστελέχη τραγουδάγανε "Ζήτω οι Χίτες, Ζήτω οι Ταγματασφαλίτες" και παίζανε ναζιστικά εμβατήρια στις συγκεντρώσεις της ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του '70 και του '80, η Ισλανδία αντιστέκεται στο ΔΝΤ και στους διεθνείς οικονομικούς τρομοκράτες και δίνει μαθήματα αληθινής δημοκρατίας.

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Και η Πηγάδα έχει ακόμα πολύ χώρο...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον Αδωνη. Ο πλεον σοβαρος πολιτικος της χωρας μας, αν οχι ο μονος μαζι με τον Βοριδη.
Οι γραφικοι αριστεροι απο πανω φυσικα συνεχιζουν το ποιηματακι τους:

μπεε μπεε μπεε.

Ανώνυμος είπε...

Tο ασυλο ειναι για διακινηση ιδεων,σωστα το λετε παραπανω,αλλα δεν ειναι...για διακινηση ναρκωτικων,για υποθαλψη εγκληματιων,για υποκινηση σε εγκληματικες πραξεις,φιλοξενειες αγνωστου ταυτοτητας ατομα,μη φοιτητων,για στεγαση αποθηκευτικων χωρων μικροπωλητων,για καταληψεις χωρων απο διαφορες ομαδες,αυτα εν ολιγεις.
Τωρα το indymedia,που κολλαει στην διακινηση ιδεων δεν γνωριζω...
Αυτο ομως που μπορω να πω με σιγουρια ειναι τι κανει ενα παραρτημα του Ιλλινοις στην Ελλαδα,υπο την αιγηδα του ιδρυματος Σορος,απλα αναρωτιεμαι...
Αν δεν σας φαινεται λογικο αυτο που λεω τοτε ανατρεξτε στο πως αντεδρασαν συντροφοι του indymedia στο Μπουενος Αϊρες οταν ανακαλυψαν απο που ερχοτανε ολο αυτο το υλικο και η οικονομικη βοηθεια χιλιαδων δολλαριων ή τι συνεβη με το indymedia Θεσσαλονικης.

Λυπαμαι αν σας κουρασα,και οσο για τον Γεωργιαδη χαχας γεννηθηκε και ως τετοιος θα μας αφησει καποτε.

Λυπαμαι αν ημουν πολυ κοσμιος αλλα νομιζω οτι ετσι θα γινει σεβαστη η επιθυμια μου προς την ενημερωση σας.

καλο απογευμα σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο μαλακας δεν βλεπει το wikileaks ???
Ρε μπουμπουκο μου το internet δεν ειναι μονο για τσοντα και μαλακια. Ρωτα και κανενα πιτσιρικα να σου πει τι θα κλ(α)εισεις.

Ανώνυμος είπε...

INDYMEDIA, INDIANA JONES κ.λ.π. τα ποδια στους ωμους...ερχομαστε και τοτε θα δουμε χωρις στην προστασια τι θα κανετε...α ρε επαναστατες της πλακας και της σφαλιαρας......χαχαχααχ

Ανώνυμος είπε...

Ας δώσει και κανα φράγκο για server ο indy, δεν θα πάθει τίποτα.... προπαγάνδα με τα δικά μας τα λεφτά????

Ας λέει ότι γουστάρει εφόσον το πληρώνει.... οι server του πανεπιστημίου είναι για άλλες δουλειές όχι για προπαγάνδα....

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνης είναι μαλάκας δεν χωρά αμφιβολία αλλά το indymedia πρέπει να κλείσει,άσχετα από το άσυλο.Αποκαλεί φασίστα και ρατσιστή όποιον άνθρωπο μιλήσει για λαθρομετανάστευση ή διαδηλώνει με ελληνική σημαία ,ανεξάρτητα αν αυτός δεν έχει καμμία σχέση με ακροδεξιά.Στοχοποιεί οτιδήποτε έχει σχέση με εθνική ταυτότητα και φέρεται ως ιστολόγιο νεογενίτσαρων.Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το μίσος προς οτιδήποτε ελληνικό,εθνικό.Ίσως γιατί χρηματοδοτείται από τον ΣΌρρος (βλέπε χρηματοδότηση νομίζω το 2003) .Στην πραγματικότητα είναι πρακτορίστικο,προβοκατόρικο και εξυπηρετεί την νέα τάξη στο έπακρο.Κρίμα που έχει πείσει κόσμο ότι είναι επαναστατικό και αλληλέγγυο στους 'πονεμένους,διωγμένους...' ,βέβαια συμπαράσταση σε ελληνική οικογένεια δεν υπάρχει μόνο όταν είναι μετανάστες,τι υποκρισία.Ευτυχώς τους έχει καταλάβει πολύς κόσμος ,όχι οι φασίστες της ακροδεξιάς αλλά απλοί έλληνες πολίτες που δεν τρώνε το παραμύθι του ΄'φασίστα'.Οιίδιοι οι αναρχικοί στην χώρα μας( ανάθεμα και αν έχει διαβάσει κανείς από αυτούς Μπακούνιν) κατά την γνώμη μου είναι οι πιο μεγάλοι φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Οταν κλεισουν τα σκατοκόμματα που κυβερνούν

τότε θα κλεισει και το indymedia.

Χωνέψτε το καλά μαλάκες που βρίζετε απο δω κι απο κεί.

Το τι κοροιδία πέφτει στο ελλαδιστάν, ουτε που το εχετε φανταστεί αφού ακόμα να σκεφτείτε πως υπάρχουν μαλάκες που πιστεύουν πως ο μπουμπούκος εκλέχτηκε με 30000 ψήφους.

Μα τόσο μαλάκες!

Οπως καποιοι πιστεύουν πως ο Καρ είναι ακροδεξιός!

Ολοι κοροιδεύουν ρε, και ο Καρ απλώς πιάνει την καρέκλα μην πάει κανένας άλλος και καθίσει.

τούβλα.

Ανώνυμος είπε...

Οταν κλεισουν τα σκατοκόμματα που κυβερνούν

τότε θα κλεισει και το indymedia.

Χωνέψτε το καλά μαλάκες που βρίζετε απο δω κι απο κεί.

Το τι κοροιδία πέφτει στο ελλαδιστάν, ουτε που το εχετε φανταστεί αφού ακόμα να σκεφτείτε πως υπάρχουν μαλάκες που πιστεύουν πως ο μπουμπούκος εκλέχτηκε με 30000 ψήφους.

Μα τόσο μαλάκες!

Οπως καποιοι πιστεύουν πως ο Καρ είναι ακροδεξιός!

Ολοι κοροιδεύουν ρε, και ο Καρ απλώς πιάνει την καρέκλα μην πάει κανένας άλλος και καθίσει.

τούβλα.

Ανώνυμος είπε...

Μην γελιέστε αυτοί που σπάνε είναι βαλτοί από τα κέντρα εξουσίας που κυβερνούν την χώρα τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα του πασοκ .Το άσυλο θέλουν να το καταργήσουν γιατί φοβούνται μην γίνει κάποιο νέο πολυτεχνείο .Όσο για τον Άδωνη μάλλον δεν εξυπηρετεί κάποιο κέντρο εξουσίας αλά έχει σίγουρα κάλο στον εγκέφαλο.

Ανώνυμος είπε...

Ας μαζέψει πρώτα τη γυναίκα του που της πιάνει τα κωλιά και τα βυζιά όλος ο αρσενικός πληθυσμός της Ελλάδας και μετά ας μιλήσει για ελευθερία λόγου και έκφρασης...φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Το βρωμερο γουρουνι που λεγεται αδωνις θελει να κλεισει τα αλλα βρωμερα δογματικα γουρουνια που γεμιζουν την κοινωνια με μισος "αριστερου" ταχα τυπου. Το θεμα ειναι πως σημερα τα φασισταρια φαινονται απο μακρια ειτε ειναι δεξια ειτε ειναι αριστερα και αυτο ειναι πολυ ωραιο. Το ινδυμεδια ειναι η μεγαλυτερη "αναρχικη" προπαγανδα που υπαρχει στην Ελλαδα. Λογοκρινουν και δημοσιευουν οτι θελουν αυτοι και μονο αυτοι. Οποιαδηποτε αποψη "κραζει" π.χ. τη βια των κουκουλοφορων δεν περναει ποτε. Αν τους στειλεις μνμ για καφριλικια και μπαχαλα τοτε σκιζονται να δημοσιευσουν τις μπουρδες του καθε χουλιγκανου. Απο την αλλη χαιρομαι που υπαρχουν για να γελαω με τις μαλακιες που πλασαρουν για επανασταση. Οποτε θελω να υπαρχει αυτο το σαιτ...ασε που φορτωνει και τσατιζεται ο μπουμπουκος!!!!Και αυτο ειναι επισης απολαυση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτον θα τον ειχαν γαμηση μικρον,και βγαζει τα αποθημενα του,το παιδι ειναι αρρωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτον πρεπει να τον ειχαν γαμηση,μικρον και τωρα κανειτον ανδρα,πιστευω ομως οτι του κρυφοαρεσε!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτον πρεπει να τον ειχαν γαμηση,μικρον και τωρα κανειτον ανδρα,πιστευω ομως οτι του κρυφοαρεσε!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτον πρεπει να τον ειχαν γαμηση,μικρον και τωρα κανειτον ανδρα,πιστευω ομως οτι του κρυφοαρεσε!!

chappy127 είπε...

Αυτον πρεπει να τον ειχαν γαμηση,μικρον και τωρα κανειτον ανδρα,πιστευω ομως οτι του κρυφοαρεσε!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτον πρεπει να τον ειχαν γαμηση,μικρον και τωρα κανειτον ανδρα,πιστευω ομως οτι του κρυφοαρεσε!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτον πρεπει να τον ειχαν γαμηση,μικρον και τωρα κανειτον ανδρα,πιστευω ομως οτι του κρυφοαρεσε!!