Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2011

18ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ


Το περιστατικό συνέβη χθες στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων και το καταγγέλλουν οι "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". Όλα συνέβησαν κατά τις τρεις το μεσημέρι όταν  η δεκαοχτάχρονη μαθήτρια Α.Μ. τελειώνοντας το σχολείο της μπήκε στο λεωφορείο για να πάει στο σπίτι της.
Περίπου στη μέση της διαδρομής μπήκαν μέσα ελεγκτές. Όταν ο ελεγκτής πλησίασε τη μικρή, αυτή του είπε ότι δεν έχει εισιτήριο, γιατί δεν αντέχει να πληρώνει κάθε μέρα τρία ευρώ το λιγότερο για αναγκαίες μετακινήσεις της.
Ο ελεγκτής  απαίτησε να δει την αστυνομική ταυτότητα της κοπέλας η οποία όμως την είχε ξεχάσει σπίτι.

Στη συνέχεια όπως καταγγέλλουν οι "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ο ελεγκτής "δίχως ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας εγκλώβισε τη μικρή μαθήτρια στο λεωφορείο μέχρι το λεωφορείο να προσεγγίσει την στάση κοντά στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Ο ελεγκτής αφού κατέβασε την κοπέλα βιαίως από το λεωφορείο, την «έσυρε» έως το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.


Η κοπέλα διατήρησε την ψυχραιμία της και τηλεφώνησε στον αδερφό της στο σπίτι.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο αδερφός της Α.Μ. είναι μέλος του ευρύτερου κινήματος και φίλος του κινήματος εδώ και καιρό.
Στη συνέχεια, ο αδερφός της κοπέλας έσπευσε στο τμήμα και αμέσως κάλεσε μέλος των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για να ζητήσει συμβουλές. "Το κίνημά μας, ενημέρωσε τον ελεγκτή και τα όργανα ότι δεκαδες άτομα είναι επι των επάλξεων για να προβούν σε διαμαρτυρία έξω από το εν λόγω αστυνομικό τμήμα¨αναφέρεται σε ανακοίνωση.
"Επίσης, οι δικηγόροι του κινήματος μας ήταν έτοιμοι να άσκησουν ποινικές δίωξεις στον ελεγκτη για παράνομη κατακράτηση (αυτόφωρη παράβαση) και αντιποίηση αρχής και κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου.
Αφού τα όργανα αντιλήφθηκαν για μιά ακόμη φορά τη δύναμη και την στάση αλληλεγγύης του κινήματός μας η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη δίχως να καταβάλλει κανένα αντίτιμο".


thebest.gr


ΠΡΕΖΑ TV
24-9-2011

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποτε οσοι πληρωνουν το εισητηριο τους ειναι μαλακες;
αυτο ειναι το ηθικο διδαγμα του παραπανω;
εχουμε ξεφυγει νομιζω.
και σε τελικη περνιεται για σωστη η παραπανω σταση;
πρεζα ξεφευγεις λιγακι μερικες φορες.

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν εσύ πρέπει να είσαι εκείνος ο συνταξιούχος που έδινε και την σύνταξη του στον ΓΑΠ, αλήθεια εσύ πόσα κλέβεις από την εφορία ή γενικά;
Αν όχι συνέχιζε να πληρώνεις όλα τα χαράτσια που σου βάζουν οι άλλοι για να συνεχίζουν να τρώνε με χρυσές κουτάλες. Τα 3€ τις μαθήτριας σε φάγανε αλλά η στάση του ελεγκτή δεν σε ενόχλησε ή ότι τα δις της siemens έμειναν ατιμώρητα.
Ναι μαλάκες είμαστε όλοι εμείς που ακόμα πληρώνουμε γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει κάποιοι άλλοι κάνουν πάρτυ με αυτά που δίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ γαμάω,δέρνω και δεν πληρώνω

Ανώνυμος είπε...

Μην πληρώνεις ούτε εσύ αν θεωρείς αδικία το ότι κάποιοι δεν πληρώνουν. Θεωρείς νόμιμο ότι οι πολιτικοί δικαιούνται βάση νόμου να μην πληρώνουν στα ΜΜΜ. Όταν οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους, δεν ισχύουν για κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

3 ευρώ για να πας και να έρθεις στο σχολείο ή τη δουλειά σου είναι όντως πανάκριβο.
Εγώ χτυπάω εισητήριο στις μεγάλες αποστάσεις πχ Σύνταγμα-Πειραιάς, αλλά πότέ σε διαδρομή του δεκάλεπτου. Το θεωρώ κλεψιά.
Ας το βάζανε 5ο λεπτά αν πηγαίνεις κοντά και θα τα έδιναν όλοι.
Εφ' όσον νταβατζιλίδικα με υποχρεώνεις να προπληρώσω ακριβά 90 λεπτά διαδρομής ενώ σκοπεύω να κάνω μόνο τα 10, ε...άντε και γ@@@@ου.
Συνεπής ναι, μαλάκας όμως όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΩΣΤΑ
ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

o 5.45 ειναι μπατσος

Ο Έχετλος has spoken είπε...

To να μην πληρώνει κανείς δεν είναι λύση, μια και εάν επικρατήσει θα έχει ως αποτέλεσμα την συσσώρευση χρεών των ΜΜΜ κ πάει λέγοντας. Επίσης μια λύση θα ήταν όπως είπε ο φίλος παραπάνω να βάζουν εισητήριο ανάλογα με το που θες να πας.Κάτι ποιο άμεσο όμως,αν κ παρανομο και αυτό,να δίνουμε ολοι σε κάποιον που πάει να επιβιβαστεί τα εισητήρια όταν κατεβαίνουμε απο έναν σταθμο κ δεν τα χρειαζόμαστε άλλο. Τέλος το θέμα όπως πολύ σωστά επισήμανε "ο Πρέζα" το θέμα δεν ήταν το εισητήριο,αν κ ειναι επιλήψιμο,αλλά η κράτηση της δεσποινίδος από ένα, στην ουσία νταβατζή. Επιπλέον στο τμήμα που πήγαν γιατί δεν επισημάνθηκε αυτό από τους ίδιους αστυνομικούς;Αλλά το μόνο που φοβούνται πλέον είναι οι αντιδράσεις του κόσμου,γι αυτό και φροντίζουν να μας έχουν κοιμισμένους...Και το καταφέρνουν καλά....

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουν μερικοί που ζουν εκτός τόπου και χρόνου. Τον μήνα παίρνω 770Ε. Το νοίκι μου είναι 250Ε = 520Ε υπόλοιπο. Κοινόχρηστα 20Ε = 500Ε. Φαγητό 10Ε μερα χ 30μέρες = 200Ε. Ρεύμα 120Ε/4μηνο αρα 30Ε/μήνα = 170Ε. άρα μου μένουν 170Ε τον μήνα για ΟΛΑ τα άλλα. Αν πλήρωνα εισιτήρια θα ήθελα αλλα 60Ε αρα θα μου εμεναν... 110Ε! ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!!!!

Κώστας Παπαδημητρίου είπε...

παιδιά όχι μυνήσεις φτάνει πια το παιχνιδάκι τους ξύλο αλλά πολύ ξύλο να καταλάβουν και αυτοί και τα τσιράκια τους - σαν τον π΄ρωτο ανώνυμο - ότι μέχρις εδώ τελειώσανε τα ψέμματα . Εμένα άμα με σταματήσει κανείς η τα παιδιά μου την γάμησε δεν θα τον βγάλουν απο το λεωφορείο .

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εννοείται ότι είναι κλεψιά και εννοείται όσοι χτυπάνε εισιτήριο να το δίνουν μετά σε κάποιον!
Μεγαλύτερη μαλακία από το να σε υποχρεώνουν να αγοράσεις ένενήντα λεπτά διαδρομή δεν υπάρχει.
Είναι σα να πας να φας και να σε υποχρεώνουν να πληρώσεις 3 μπριζόλες.
Εννοείται πως τις 2 θα τις χαρίσεις αλλού αφού χόρτασες με τη μία.
Ας το αφήνανε 50 λεπτά που λέει και παραπάνω και θα πληρώνανε όλοι.
Ειδικά για λεωφορεί και τρόλει που πας σαν την κονσέρβα και είναι βρώμικα και τα ζώα μου αργά το 1,40 είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ σε χώρα που ο βασικός κοντεύει 500 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

καθε ημερα πηγαινω με λεωφορειο στην δουλεια λογω του οτι το αυτοκινητο με εχει ξεκάνει λογω οικονομικων.
Αν ενας ελεγκτης που πει ''παμε στο τμημα τωρα'' θα του γαμησω την Παναγια.
Δεν εχω πληρωσει εισητηριο και ουτε προκειτε, με 1.40 παιρνω ενα βαζακι γαλα Νουνου και ταιζω το παιδι μου σχεδον καθε ημερα.
Σε κανενα γαμημενο μουνοπανο δεν χρωστω χρημα και δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω ουτε 5 λεπτα.

Ανώνυμος είπε...

εννοείται είναι μαλάκες όσοι πληρώνουν!
δειλοί είναι!
κι εγώ μέσα σ' αυτούς!

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άλλο για τις κλήσεις γενικότερα. τις κλήσεις της τροχαίας, του δήμου, του ελεγκτη του λεωφορείου.

αν δεν την πληρώσεις υπάρχει -μικρή- πιθανότητα να σου έρθει στο εκκαθαριστικό της εφορίας.

αν δεν κάνεις φορολογική δήλωση δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

οπότε στο λεωφορείο, απλά, με την ταυτοτητούλα μας, όσοι δεν υποβάλουμε δήλωση, μας γράφουν το πρόστιμο και παίρνουν Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

9:49

Που μένεις ρε αδερφέ και έχει 20 ευρώ κοινόχρηστα να έρθω κι εγώ;;;;;;;;;;

Κι εγώ δίνω το εισιτήριο.
Εννοείται.
Πολύ σωστό το παράδειγμα με τη μπριζόλα του 10:33.
Άκου εκεί να δίνεις τα ίδια είτε για να πας Κηφησιά-Πειραιά, είτε για να μπεις Πευκάκια και να βγεις Ν.Ιωνία. Πλιάτσικο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ