Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2011

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ…ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΧΙ…


...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ-ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...;;;
«Οι ιδιωτικοποιήσεις και οι ποσοτικοί στόχοι για το 2011 θα καλυφθούν, θα προχωρήσουμε με πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό, θα υπάρξουν αποτελέσματα μέσα στο Σεπτέμβριο, μέσα στη χρονιά. Υπάρχει μεγάλη δυσπιστία απέναντι στην Ελλάδα, στην ευρωζώνη και στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, απέναντι στην οποία, η Ελλάδα έχει μόνον ένα όπλο: Την συστράτευσή της, την υπευθυνότητά της και την αξιοπιστία της», τόνισε σε ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο Υπουργός των Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.



    «Οφείλουμε να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα, πως αυτά που έχει αποδεχθεί και ψηφίσει η Ελλάδα, τα τιμά, τα σέβεται και τα εφαρμόζει όλα, χωρίς καμία παρέκκλιση. Αυτό αφορά πρωτίστως τις λεγόμενες διαρθρωτικές αλλαγές, όπου παίζεται το παιχνίδι του μέλλοντος της χώρας μας», ανέφερε ο υπουργός.


    Και συνέχισε:


    «Θα εισηγηθώ στο υπουργικό συμβούλιο, μια σειρά από πρωτοβουλίες για όλη τη δέσμη των διαρθρωτικών αλλαγών. Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι ποσοτικοί στόχοι του 2011 θα καλυφθούν. Θα μεταφερθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο ταμείο αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου. Θα προχωρήσουμε με πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό, θα υπάρξουν αποτελέσματα μέσα στο Σεπτέμβριο, μέσα στη χρονιά».


    Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε επίσης ότι "υπάρχει η εργασιακή εφεδρεία, το νέο κύμα αλλαγών στο Ασφαλιστικό, η ολοκλήρωση του ανοίγματος αγοράς εργασίας και των επαγγελμάτων - όσα συνδέονται με την Δικαιοσύνη που αποτελεί κάποιες φορές και παράγοντα ανάσχεσης της αναπτυξιακής διαδικασίας», αναφορικά δε με τις χαμηλές τιμές στο Χρηματιστήριο διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να αποτελέσουν πρόβλημα, καθώς προβλέπονται διαδικασίες προείσπραξης, αλλά και αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου και σε τομείς που δεν συνδέονται με το Χρηματιστήριο (ακίνητα, λαχεία, τυχερά παιχνίδια κλπ.). 


ΠΡΕΖΑ TV
6-9-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Βενιζέλος είπε τα νέα μέτρα (για κάσα) που ετοιμάζουν στον ελληνικό λαό γυάλιζε το μάτι του. Ελπίζω στη ΔΕΘ ο κόσμος να φωνάξει τόσο δυνατά ώστε να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι. Έχουμε πρώτον ξεπούλημα. Όταν όμως τα πουλήσουμε όλα μετά τι θα έχουμε; Δεύτερον απολύσεις. Νέοι άνεργοι δηλαδή που θα ψάχνουν για ένα ξεροκόμματο, και φυσικά θα οδηγήσουν σε πτώση του τζίρου της αγοράς, νέα λουκέτα κ.λ.π. Τρίτον αφαίμαξη. Ο λαός έχει αναιμία και αυτοί του ρουφούν το αίμα για να πεθάνει πιο γρήγορα. Το "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος" το ξέρεις; Σήμερα ο "Μπένι" έγινε "Μπενίτο". mitsos175.