Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΗ!!!


Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε οικοδόμο, πέτυχε χτες με παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Ο οικοδόμος, μετανάστης από τη Γεωργία, πατέρας δύο παιδιών - εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας - μένει με τη σύζυγό του σε μια ημιυπόγεια γκαρσονιέρα στον Κολωνό, 35 τετραγωνικών μέτρων, όλη κι όλη, για την οποία πληρώνει ενοίκιο 200 ευρώ.

Αδυνατώντας να πληρώσει το ρεύμα, αφού η εργοδοσία, όχι μόνο του χρωστάει 800 ευρώ, αλλά επιπλέον πληρώνει με ...δόσεις και μάλιστα κάτω απ' την κλαδική Συλλογική Σύμβαση, άφησε ανεξόφλητους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Συνέπεια αυτών ήταν να μαζευτεί το ποσό των 426 ευρώ στον τελευταίο λογαριασμό και η ΔΕΗ να του κόψει το ρεύμα από την περασμένη Πέμπτη. Ετσι, για περίπου μία βδομάδα, ο οικοδόμος και η οικογένειά του, ζούσαν στο σκοτάδι.
Προχτές, ο οικοδόμος πήγε στη ΔΕΗ, προκειμένου να κάνει διακανονισμό, λέγοντας πως μπορεί να πληρώσει 200 ευρώ και τα υπόλοιπα να τα δώσει αργότερα. Ωστόσο, οι υπάλληλοι δήλωσαν αναρμόδιοι και πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Χτες, και αφού απευθύνθηκε στο Συνδικάτο του, ο οικοδόμος, μαζί με αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, πήγαν στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αριστοτέλους και απαίτησαν την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία και έγινε λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης.
ΠΡΕZA TV
22-9-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για κανέναν Ελληνα θα πείτε ;

Ανώνυμος είπε...

γιατι αν κοψουν το ρευμα σε Ελληνα θα σηκωθεις απ τον καναπε σου?

υπαρχει περιπτωση να κανεις ο,τιδηποτε?

αει στο διαολο πανιβλακα, ξεφτιλισμενε του Καρατζαφερη, να δω πού στης μανας σου θα κρυφτεις

Ανώνυμος είπε...

8:54
Ν' αγιασουν τα πλήκτρα σου.
Ρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ στο πρώτο σχόλιο, καταλαβαίνεις ότι είναι τραγικό να μείνει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ, μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ χωρίς ρεύμα;
Καλά σου λέει, τί παριστάνεις, ότι είσαι "μάχιμος" κι αν ήταν Έλληνας θα τον βοηθούσες ρε κο΄πρίτη;;;
Και αν κατάλαβες, ο ξένος ήταν ΝΟΜΙΜΟΣ αλλά τι ΑΦΕΝΤΙΚΟ του ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ γιατί του χρώσταγε τ' άντερά του.
Βλάκα.
Μπράβο στους οικοδόμους που έχουν τέτοια αλληλεγγύη για τους συνάδελφους είτε είναι Έλληνες είτε ξένοι, είναι όμως ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
εσύ οχιά που βγήκες να πετάξεις το δηλητήριό σου, τράβα στα φιλαράκια σου τα Χρυσά Αυγά, γιατί μέρες που έρχονται, πρέπει να τα 'χεις καλά με τους Γερμαναράδες ναζί, ξέρεις εσύ.