Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Δεχθηκαμε αρκετα μηνυματα για το αν ειμαστε εμεις αυτοι που κανουν την σημερινη συγκεντρωση στο συνταγμα. Η απαντηση ειναι οχι. Δεν θα παμε στην δημαγωγικη και ανευθυνη σημερινη συγκεντρωση καποιων που σφετεριζονται το κινημα μας, το κυρος μας και τις δρασεις μας.
Το κινημα μας ξεκινησε απο τα διοδια πριν 2 χρονια. Συντομα μετεξελιχθηκε σε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ την κριση τους.
Το μπλογκ που παντα εξεφραζε το κινημα δεν πληρωνω ηταν και ειναι το http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com, www.denplironodenplirono.com και το http://www.oxidiodia.gr που παραπεμπει στο ιδιο μπλογκ. 
Αυτο το κινημα μας ειναι εδω και 2 χρονια που ειναι στους δρομους με συμβολα τις κιτρινες σημαιες και τα ψαρακια. Μια επισκεψη στο μπλογκ μας θα δειξει οτι εμεις ειμαστε που κανουμε και ολες τις δρασεις. Σε διοδια, παραλιες, νοσοκομεια, ΜΜΜ, μετρο, αντιρατσιστικες πορειες (πχ για τον Καυκα κλπ). Εμεις πηγαμε στην ΔΕΘ ανοιγοντας ολα τα διοδια. 
Το denplirono.info, που ανευθυνα και δημαγωγικα καλει σημερα στο συνταγμα, εκφραζει μονο μια παρεα 5-6 ατομων χωρις ουσιαστικα δρασεις... Η τελευταια τους δραση ειναι παρα πολλους μηνες πριν. Μετα ακρα του ταφου σιωπη... Εχουν υφαρπαξει τα συμβολα, το ονομα και τις σημαιες του κινηματος. 

Η συγκεντρωση η σημερινη γινεται τελειως φανφαρονικα. Ειδαν φως και μπηκαν. Χωρις καμια προετοιμασια, εντελως ανευθυνα ανακοινωνουν συγκεντρωση, βασισμενη στην μεγαλη αγωνια και ανησυχια του κοσμου. Παιρνουν σβαρνα τα καναλια και μιλουν εξ ονοματος του κινηματος μας εκθετοντας το και εμφανιζοντας τις δρασεις μας σαν δικες τους . 
Το κινημα μας ειναι αυτο που καταδιωκουν κρατος και εταιρειες μεγαλοεργολαβων. Γιατι αυτο τους ενοχλει.
Το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ θα κανει κεντρικη συγκεντρωση στην βαση οτι πρεπει να προηγηθει ζυμωση στις γειτονιες και να κατανοησει ο κοσμος το πως θα πει το μεγαλο οχι.
Ετσι θα ξερει και τα ρισκα που παιρνει. Ο ενημερωμενος πολιτης βγαζει πιο ευκολα τις μπαρες της αγνοιας και του φοβου απο τα μυαλα του.
Ενας νικηφορος αγωνας πρεπει να ειναι σοβαρος χωρις στοιχεια ευκολου εντυπωσιασμου. Γιατι τα πυροτεχνηματα λαμπουν για λιγο και μετα σβυνουν.Ο αγωνας θα ειναι μακρυς και δυσκολος. Τελειωνει με την γενικευμενη συλλογικη ανυπακοη που οδηγει στην ανατροπη του σαπιου συστηματος που μας φερνει πισω στον μεσαιωνα.
Το κινημα μας προετοιμαζεται με αγωνες στους δρομους 2 χρονια τωρα
Στο http://www.oxidiodia.gr μπορει να βρει κανεις ολες τις συγκεντρωσεις με ανοιχτη συζητηση στις γειτονιες, ακομη και στην επαρχια. Επισης θα δει τις 73 δρασεις που εκανε το κινημα μας (αυτο που δρα – και οχι αυτο που διαφημιζεται και δεν δρα) απο την 1/5/2011
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/08/1511-12811.html
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ-ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!
ΚΥΡΙΑΚΗ 25-9-2011


ΠΡΕΖΑ TV
27-9-2011

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι σημασια εχει ρε κομπλεξικοι και τι μας νοιαζει αν ειναι οι δεν πληρωνω των διοδιων η του κερατσινιου?

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση θα ήταν να κατέβουμε κάτω ΟΛΟΙ!

Αλλιώς παίζουμε το παιχνίδι εκείνων που μας θέλουν σε ομαδούλες για να μας πουλάνε πιο εύκολα...

Με κάθε σεβασμό στις πρωτοβουλίες σας, το ζητούμενο είναι αυτό που μας ενώνει!

Είμαι όσο πιο συχνά μπορώ στο Σύνταγμα από την άνοιξη

Δυσπιστώ απέναντι σε Κάθε σημαία.

Δεν ξεχνώ όμως, στιγμή ποιος είναι ο Εχθρός. Παγκοσμίως

Ας μην αποπροσανατολιζόμαστε

Ανώνυμος είπε...

καλα μην κατεβειτε εσεις οι γνησιοι .θα κατεβει η original 21 που ειναι πιο γνησιοι απο σας !!!!!ρε δεν ντρεπομαστε λεω εγω .ομαδες και ομαδουλες !!! η υστερια του γρουπουσκουλου σε ολο της το μεγαλειο !!!σας αρκουσε μια διευκρινηση ποιοι εισαστε .αυτο ΝΑΙ
πρεπει να το κανετε για την αποκατασταση της αληθειας !! αλλα πεισματακια δεν κατεβαινουμε !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ποιοί είναι τελικά αυτοί που δεν πληρώνουν;

Είναι τίποτα μικροσυνταξιούχοι ή

τίποτα μεγαλαστοί με τις τζιπάρες, τις σπιταρώνες και τις βίλες;


Είναι τιποτα μερικαματιάρηδες ή,

τίποτα ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, εργολάβοι με εκατοντάδες διαμερίσματα που αφού δεν είναι συνδεμένα στο δίκτυο ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;

Και αν τελικά δεν πληρώσουν ολοι αυτοί φόρους , εισφορές στο ΙΚΑ και στο ΤΕΒΕ, ξέρετε ποιος τελικά θα την πληρώσει;

ο μαλάκας που πλήρωνε τόσα χρόνια και τώρα του κόβουν τη σύνταξη, για να πάρει και το λαμόγιο που τσέπωνε τα ένσημα ή παρίστανε τον αναπηρο.

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΔΕΣ ΕΔΩ ...
http://www.eek.gr/default.asp?pid=6&id=1361

ΕΔΩ....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ

Η επιτροπή μας καταγγέλλει την ωμή αστυνομική βία στην πλατεία Συντάγματος στις 18/9, σε συλλογικότητες που αναφέρονται στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και που είχαν οργανώσει απογευματινή διαμαρτυρία ενάντια στα χαράτσια κυβέρνησης και τρόικας. Πριν καν ξεκινήσει η διαμαρτυρία, οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους (λίγες δεκάδες στην αρχή) τραυματίζοντας έναν συναγωνιστή.
Το κίνημά μας υπερασπίζεται και στέκεται αλληλέγγυο σε κάθε συλλογικότητα και αγωνιστή όταν εξασκείται η βία της εξουσίας και η κρατική καταστολή, ανεξάρτητα από το αν συμμετέχουν οργανωτικά στο κίνημά μας ή χρησιμοποιούνται παρεμφερή σύμβολα του κινήματός μας.
Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα αναφέρεται στο κίνημά μας γιατί κανείς πια δεν έχει να πληρώσει, την ώρα που η ενότητα στη δράση είναι αναγκαία όσο ποτέ μπροστά στη ραγδαία επιδείνωση των όρων ζωής, η «καταδρομική ομάδα» (!) των πραξικοπηματιών και σφετεριστών του blog μας www.oxidiodia.gr, σε μια ραγδαία πολιτική μετατόπιση προς τα δεξιά, χρησιμοποιώντας εθνικιστική ρητορική, μετατράπηκε σε πραγματική καταδρομική ομάδα κρούσης μέσα στο κίνημα μας.
Στις 17/9 διέλυσε βίαια την τοπική συνέλευση ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο Δαφνί, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις μας για τον κατήφορο των πρωταγωνιστών του πραξικοπήματος στο κίνημά μας. Προπηλάκισαν και ξυλοφόρτωσαν αγωνιστές του κινήματος που διαφωνούν με την δεξιά μετατόπιση τους, την αυθαίρετη απόφασή τους για αλλαγή του τόπου συγκέντρωσης στην φετινή ΔΕΘ, στη διαγραφή επιτροπών από το blog μας και την απομάκρυνσή τους από τις αρχές και τις αποφάσεις του πανελλαδικού μας. Χρησιμοποιώντας την αίγλη που τους δόθηκε από τον αγώνα χιλιάδων αγωνιστών, μπορούν τη μια μέρα (16/9) να μιλάνε σε εκδηλώσεις της άμεσης δημοκρατίας και την επόμενη (17/9), στα κρυφά και σε άγνοια χιλιάδων μελών του κινήματος μας να διαλύουν συνελεύσεις και να χτυπούν ανελέητα συναγωνιστές στο Δαφνί.

Καλούμε κάθε συλλογικότητα μέσα κι έξω από το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ να καταδικάσει την αστυνομική βία και καταστολή, καταγγέλλοντας παράλληλα τη δράση της πολιτικής αστυνομίας μέσα στο κίνημά μας.
21/9/2011
Οι αιρετοί & ανακλητοί εκπρόσωποι της
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
Προσωρινά σε, http://www.facebook.com/groups/247707825274425/

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ


Ντροπή σας τεμπέληδες !!!

Με μεγαλη μου εκπληξη διαβασα μια βρωμικη επιστολη απο δηθεν επιτροπες θεσσαλιας του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,(καπέλο του εεκ για οσους δεν το ξέρουν) οτι δηθεν λεει στις 17/9 στην ανοιχτη συνελευση της επιτροπης αγωνα στο Δαφνι , πλακωσαμε στο ξυλο καποιους 'δηθεν' συναγωνιστες !! θα μου επιτρεψετε να δωσω και μια απαντηση σε αυτους που με τα βρωμικα ψεμματα τους εδειξαν το αληθινο τους προσωπο ποιοι ηταν τελικα !!
Βρωμικοι σαν μια σαπια ντοματα...μεσα στο τελλαρο,, .οπου την πεταμε για να μην σαπισουν και οι αλλες ντοματες!!! Κακως βεβαια δεν τους πεταξαμε αληθινες ντοματες.
Ειμαι μελος του Κινηματος ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' και ειμαι καθημερινα στην δραση και με αληθινους και ντομπρους συναγωνιστες !! Και ειμαι περηφανος γι αυτο !! Εγω δεν μεγαλωσα μεσα σε κομματα-αποκομματα ,, αλλα στον δρομο , στην αληθινη ζωη , εκει που γεννιουνται αληθινες συνειδησεις και οχι..''δηθεν'' !!!
Ετσι , ξερω και μπορω να καταλαβω ποτε ενας ανθρωπος ειναι μικροπρεπης η ψευτης η αλητης η τεμπελης !!
Μεσα λοιπον απο συνελευσεις , βγαλαμε την αποφαση να κατεβουμε στον κοσμο που ηταν στον Λευκο Πυργο στην Θεσσαλονικη!!
Δεν ηξερα οτι θα επρεπε να ρωταμε και....κομματα και απο-κομματα, γι αυτο τον λογο !! Μην τρελαθουμε !! Το κινημα μας δεν δεχεται καπελα απο κανενα κομμα και κανενα εεκ.
Σε καποιους δεν αρεσε αυτο !! Ξυδι !! Ξερετε τι καλο κανει το ξυδι στην σαλατα και στο φαγητο ???
Κι ερχονται λοιπον ασχετοι ανθρωποι και τεμπεληδες ' δηθεν ' συναγωνιστες απο την 'δηθεν' επιτροπη της Θεσσαλιας , και λενε οτι ειμαστε πραξικοπηματιες , εθνικιστες, ασφαλιτες, χαφιεδες......χαχαχα !!! Ρε σεις...δεν μας χεζετε λεω εγω ??? Δεν παιρνετε τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια ??? Δεν σας παιζουμε ρε ...τι θελετε ???
Πηγα λοιπον στην συνελευση της επιτροπης στο Δαφνι, οπως κανω παντα, και ημασταν αρκετοι Αληθινοι συναγωνιστες !! Και.....ω...μα τον Βουδα !!!! Ξαφνικα βλεπω και καποιους τεμπεληδες 'δηθεν ' συναγωνιστες που ειχαν να πατησουν το ποδι τους σε συνελευση κατι μηνες...και ακομα χειροτερα...σε δραση κατι μηνες !!! Ρε ουστ απο εδω !!!! Που ξαφνικα σας επιασε ο πονος για την συνελευση που ειχατε και το θρασος και την αλητεια να ερθετε στην συνελευση μετα απο αυτη την βρωμικη επιστολη που αναρτησατε για το κινημα !!!

ΣΥΒΕΧΙΖΕΤΑΙ ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Και επειδη λειτουργουμε αμεσοδημοκρατικα μεσα στις συνελευσεις , τεθηκε το ερωτημα προς ψηφιση απο τα μελη: Το οποιο ψηφιστηκε παμψηφει !!!
Οσοι συμφωνουν με αυτο το καταπτυστο, ασφαλιτικο κειμενο, βρωμικο σαν τα σκατα της τουαλετας, να αποχωρησουν την ιδια στιγμη!!!! Και εκει αντεδρασαν αυτοι οι τεμπεληδες, και δεν φευγανε προκειμενου να μας διαλυσουν την συνελευση μας ! Τελικα τους διωξαμε !!! Για μενα φυσικα (( και πιστευω και για πολλους Αληθινους συναγωνιστες μου, ) ο αληθινος συναγωνιστης μου ειναι αυτος που με στηριζει και τον στηριζω στο
1) ανοιγμα διοδιων
2) στην καταληψη του Μετρο
3) στην παρεμβαση και πορειες στα Νοσοκομεια
4) Στις παρεμβασεις για τα χαρατσια στην ΔΕΗ, στις Εφοριες,
5) στην στηριξη των συναγωνιστων μου στον Μωλο
6) στις πορειες της Θεσσαλονικης με τα δακρυγονα να πεφτουν βροχη επανω μας και να στηριζουμε ο ενας τον αλλον με αναπνευστικα προβληματα με δακρυα, με αγωνια για τον διπλανο μας συναγωνιστη, μην επαθε κατι ο οποιοσδηποτε διπλανος μου !!!
7)Στις καθημερινες παρεμβασεις στην πλατεια συνταγματος !!!
8)σε ανοιγματα παραλιων
9)σε λαϊκες συνελευσεις και δρασεις σε ολη την χωρα
10)Σε συμπαρασταση σε διωκόμενους απο το κράτος και τους φασίστες (αντιφασιστικές πορείες, συμπαράσταση στον Γιάννη Καυκά κλπ)
11) σε παρεμβασεις σε αστυνομικα τμηματα,τροχαια κλπ σε υποστηριξη καθε διωκομενου κλπ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? σε ολα αυτα τα παραπανω ?? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ???????????? ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ !!!!

Τελειωνοντας , κλεινω με την ευχη να ειναι καλα Ολοι οι αληθινοι συναγωνιστες μου τους οποιους βαζω στηθος για παρτη τους !!!
Γκεκε μαγκες ??? Αντε γεια !!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΙΑΣ, πραγματικό μέλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (και όχι "δήθεν")
Αναρτήθηκε από ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ στις 1:40 μ.μ. 0 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...

ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ (ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ) ΣΤΗ ΣΤΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΑΝ (ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ) ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΟΝ CAMERA) KAI TOY ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ LINK TA ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/blog-post_8738.html



Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.....

ΚΑΙ....ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...
ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ... ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!!!! ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!! PASSPORT!!! PASSPORT!!! ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ!!!DOCUMENTI!!!!DOCUMENTI!!! ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ... ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!!!
ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

KYΡΙΑΚΟΣ- ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Αναρτήθηκε από tsantismenos στις 8:00 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook



Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.....

ΚΑΙ....ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...
ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ... ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!!!! ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!! PASSPORT!!! PASSPORT!!! ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ!!!DOCUMENTI!!!!DOCUMENTI!!! ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ... ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!!!
ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

KYΡΙΑΚΟΣ- ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι πατε μονο διοδια....
υπαρχουν υπόγειες σχεσεις με τις "ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ"

προσεξτε θα βγουν οι φορολογικες σας δηλωσεισ στο internet...προσεχως

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ TV
Στείλαμε το παρακάτω μέηλ προς την ΠΡΕΖΑ TV:
σχετικα με δημοσιευμα σας για το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Επιτροπές Πολιτών προς prezatv

προβολή λεπτομερειών 4:32 π.μ.

Αγαπητοι φιλοι
Το δημοσιευμα σας http://prezatv.blogspot.com/2011/09/blog-post_3450.html και με τιτλο:
Τρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2011
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ειναι αναδημοσιευση του αρθρου μας που αναρτηθηκε πολυ παλιοτερα και συγκεκριμενα στις 18-9-11
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/blog-post_4175.html

Επειδη το κειμενο σας μπορει να δημιουργησει ερωτηματικα για την σημερινη περικυκλωση της Βουλης θα σας παρακαλουσαμε να το αποσυρετε,μιας και το κινημα μας δεν θελει να αποθαρρυνει τον κοσμο, (το αντιθετο μαλιστα) απο την σημερινη , 27/9/11, δραση στο συνταγμα και γυρω απο την ΒΟΥΛΗ.
ευχαριστουμε
Απο την ομαδα επικοινωνιας του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr , www.denplironodenplirono.com , www.epitropesdiodiastop.blogspot.com

enas apop mas είπε...

Δεν μας νοιαζουν τα εσω'κομματικα΄ σας - αν φτασατε και ολας εκει, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
Εμεις ειμαστε ολοι ΕΝΑ και αντιστεκομαστε καθε μερα καθε ωρα, μεχρι να πληρωσουν και να στηθουν στον τοιχο οι προδοτες και οι ξενοδουλοι γκαγκστερ.
Και παμε ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, οπως καθε μερα, για ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΕΗ.
Και καθημερινα θα αντιδρουμε και θα αγωνιζομαστε με ολους τους συνΕλληνες στους δρομους, στις δουλειες, στις γειτονιες, ΠΑΝΤΟΥ, μακρια απο κομματοσκυλα και ομαδουλες.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είπε...

“ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”: ενότητα και συστράτευση όλων στον κοινό στόχο της ανατροπής αυτής της κυβέρνησης και της πολιτικής της.

ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ 27/9 - 7μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Η χουντική κυβέρνηση και οι εγχώριοι και διεθνείς σύμμαχοί της εξαθλιώνουν το λαό. Η λυκοσυμμαχία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- Ε.Ε. – ΔΝΤ πρέπει να ανατραπεί.

Το σύνθημα «Δεν πληρώνω» βγαίνει από τα στόματα χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων. Όλων μας που δουλέψαμε και πληρώσαμε την ανάπτυξη και τώρα καλούμαστε ξανά να πληρώσουμε την κρίση που δεν είναι δική μας.

Κάθε μέρα στο Σύνταγμα, χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Δεν πληρώνω», συγκρουόμαστε με τα ΜΑΤ, επί ώρες, ΚΑΙ ΝΙΚΑΜΕ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Αυτή την ώρα, η ενότητα και η συστράτευση όλων στον κοινό στόχο της ανατροπής αυτής της κυβέρνησης και της πολιτικής της είναι καθήκον όλων μας.«ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» ΟΥΤΕ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ.

Το «Δεν πληρώνω» δεν ανήκει σε κανέναν, ούτε θα μπορούσε άλλωστε. Δεν έχει αρχηγούς και ηγέτες. Είναι το πολύμορφο μαζικό κίνημα που ενώνει τις ανάγκες και τις δυνατότητες του λαού που οργανώνεται σε επιτροπές αγώνα και επιβάλλει το δίκιο του.

Αυτή την ώρα, καλούμε κάθε νεολαίο, εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, να στρατευτεί στον αγώνα, φτιάχνοντας Επιτροπή Αγώνα στη γειτονιά του. Να πάρει τα σύμβολα και τις σημαίες που του ανήκουν από καιρό και να συμβάλει στη λαϊκή αυτοάμυνα ενάντια στα κυβερνητικά πογκρόμ.

Για να πέσει τώρα η κυβέρνηση της χούντας και κάθε επίδοξος διαχειριστής της βίας και της κοινωνικής λεηλασίας.

Για να πετάξουμε από πάνω μας κάθε εκμεταλλευτή, εγχώριο και ξένο.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
EΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
www.denplirono.info

Ανώνυμος είπε...

μωρε καλα τα λεει το κκε ολοι μαλακες ειστε. ολοι ανοικετε καπου και δηθεν σας φταίει το κκε αλλα με την κουκούλα του ανεξλαρτητου , οταν βγαίνει μπροστά το που ανοικετε μωκο του μπεκί ...


Το κίνημα θελει προστασία και περιφρούρηση . + -

ΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 27/9/11
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/27-9-11.html