Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

ΠΑΜΕ: «ΜΑΥΡΟ» ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


Όχι στην φοροεπέλαση, φώναξαν εκατοντάδες πολίτες-μέλη του ΠΑΜΕ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στις δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οι πολίτες «μαύρισαν» τα σημειώματα της εφορίας για την έκτακτη εισφορά, καίγοντάς τα.


Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ καλούσε τους πολίτες να διαδηλώσουν στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 6.30 μ.μ. και στη Θεσσαλονίκη στο Αγαλμα Βενιζέλου στις 6 μ.μ.


"Ξεσηκωμός, ενάντια στη νέα φοροεπέλαση του μαύρου μετώπου κυβέρνησης - τρόικας - πλουτοκρατίας. Σήμερα διαδηλώνουμε την απόφασή μας να μην πτωχεύσει ο λαός, να μην πτωχεύσουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Να πτωχεύσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση, η πλουτοκρατία και οι εκφραστές της", τόνισαν μέλη του ΠΑΜΕ στη συγκέντρωση του Συντάγματος. 


Ενώ στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα μέλη του ΠΑΜΕ και της «Κοινωνικής Συμμαχίας» (ΠΑΣΕΒΕ -ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ) έκαψαν σημειώματα της εφορίας για την έκτακτη εισφορά και το τέλος επιτηδεύματος, έξω από τη γενική γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης.


Στη συγκέντρωσή τους, στο άγαλμα του Βενιζέλου, ο κεντρικός ομιλητής και μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, Γιάννης Δελλής, κάλεσε σε "μαζική και οργανωμένη, μέσα από τα συνδικάτα, άρνηση πληρωμής των χαρατσιών", υποστηρίζοντας ότι: "εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό κατά των εργαζομένων, κατά του λαού, που οδηγεί σε αναδιαρθρώσεις μόνιμου χαρακτήρα."
ΠΡΕΖΑ TV
28-9-211

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μου τη σπάει στο ΠΑΜΕ είναι ότι αποφεύγουν όλους εμάς τους ανένταχτους που μαζευόμαστε Σύνταγμα λες και έχουμε χολέρα. Λες και ο σκοπός δεν είναι κοινός.

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έρχεται το ΠΑΜΕ σε εσάς γιατί δεν πάτε εσείς;

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας αποφεύγει κανείς. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν.
Μην περιμένεις όμως από κάποιους που κατεβαίνουν οργανωμένα συντεταγμένα και με σκοπό να περιφρουρήσουν την πορεία τους να κάτσετε να συζητήσετε εκείνη την ώρα.

Δυο φορές φέτος έγινε πολύ χοντρή προβοκάτσια (ανεπιτυχώς βέβαια) για να διαλύσουν την πορεία του ΠΑΜΕ, και κανείς δεν λέει κουβέντα. Μέχρι και στην βουλή αναφέρθηκε και πολύ λίγοι το προβάλανε.

Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων και ότι άλλο θες, ξέρεις πολύ καλά ότι μπορεί να κάνει όποιος θέλει με το ΠΑΜΕ στους χώρους εργασίας και έξω. Στο κάτω κάτω στο ΠΑΜΕ συμμετέχουν πλέον πάρα πολλά σωματεία. Δεν είναι όλοι ΚΚΕ. Συμμαχία είναι, από φορείς και σωματεία. Αυτοί δηλαδή πως συνεργάστηκαν;

Όποιος θέλει να συζητήσει μπορεί να το κάνει και το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλες τις πορείες, πλην αυτή στις 28, το ΠΑΜΕ μόλις έφτανε σύνταγμα, την έκανε, έστριβε και συνέχιζε για ούζα....Φοβότανε μην μολυνθεί από τους μη οργανωμένους.....
Από το πολύ κράξιμο τουλάχιστον στις 28 έκατσε για λίγο, περιφρούρησε το Σύνταγμα μέχρι να αρχίσει το πανηγύρι της χούντας.....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ΦΕΥΓΟΥΝ ρε φίλε...2:44
Και γιατί είναι πολύ κομπλεξικό το να κατεβαίνεις να διαμαρτυρηθείς κάπου που είναι όλη η Αθήνα, ή με τη σημαία σου ή καθόλου.
Συμπαθώ πολύ το ΠΑΜΕ, τους αναγνωρίζω πολλά πράγματα, αλλά όταν τους βλέπω να πλησιάζουν κόσμο, να τυλίγουν βιαστικά τις σημαίες και να πηγαίνουν σπίτι τους...ε όχι.
Τύλιξε τις σημαίες και κάτσε με τον κόσμο.
Τόσο απλά.
Και το σχολιάζει ΟΛΟΣ ο κόσμος (και δεν εννοώ κομματόσκυλα από αλλού) αυτό το θέμα με το ΠΑΜΕ τελευταία..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον 11:43.
Αηδία καταντήσατε.
Βάλτε μυαλό και μη δράτε σα μειοψηφία.
Δε ζητάμε τίποτε άλλο.
Μετά την πορεία σας καθίστε στο Σύνταγμα.
Και για να μη γίνει καμιά στραβή και "σπιλωθεί" η πορεία του ΠΑΜΕ όπως είπε ο 9:44, κάντε αυτό που λέει το παρακάτω σχόλιο.
Διπλώστε τις σημαίες και μείνετε Σύνταγμα.
Οπότε ότι και να γίνει θα γίνει εναντίον ΑΝΘΡΩΠΩΝ, όχι εναντίον του ΠΑΜΕ.