Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΠΑΝΤΟΥ-

Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..
ΤΗΝ  ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ,
ΤΑ ΜΑΤ,ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ!!!


Μεταφέρει από το ραδιόφωνο ο risinggalaxy:
Σύμφωνα με καταγγελία δικηγόρου του κινήματος Δεν Πληρώνω, που έγινε από το τηλέφωνο στον ραδιοσταθμό 105.5 Στο Κόκκινο, οι μπάτσοι σε συνομιλία που είχαν μαζί της, της εξήγησαν ότι απαγορεύεται να αναρτηθεί πανό για την διαμαρτυρία που οργάνωνε το κίνημα στις 20:00 όπως και ότι απαγορεύεται να γίνει η συγκέντρωση. Ήδη από τις 19:45  τα ΜΑΤ πέρασαν την Αμαλίας και έφτασαν στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου οι άνθρωποι του Δεν Πληρώνω έστηναν εκείνη την ώρα τα μικροφωνική και τα πανό τους. Έχοντας στραμένες τις πλάτες τους δέχτηκαν επίθεση με τις ασπίδες και τα γκλόπ από 3 διμοιρίες. Στην προσπάθεια που έκανε η δικηγόρος να βρει κάποιον υπεύθυνο για την παρουσία των ΜΑΤ, πήρε την απάντηση πως απαγορεύεται η ανάρτηση πανό και η συγκέντρωση! . Επίσης δέχτηκε συστάσεις γιατί λέει απαγορεύεται (ως άτομο!) να βρίσκεται επί του οδοστρώματος και όχι πάνω στο πεζοδρόμιο. Η δικηγόρος επίσης είπε πως εκείνη την ώρα τα ΜΑΤ φορούσαν τα κράνη και τις αντισφυξιογόνες επιδεικτικά προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν.

http://parallhlografos.wordpress.com/

ΠΡΕΖΑ TV
18-9-2011

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- μια προβακατορικη ερωτηση: γιατι θελετε να σας δινουν αλλα κανεις να μην δινει?

Ανώνυμος είπε...

maures epoxes maures katamaures

Ανώνυμος είπε...

Ο ένοπλος αγώνας πότε θα αρχίσει με δολοφονίες κυβερνητικών;

Ανώνυμος είπε...

OEOOOOOO?

Ανώνυμος είπε...

μια προβακατορικη απάντηση:

Δε μας χέζεις εξυπνάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ντε ποτε;
Οι μαλακες οι πυρηνες και η 17Νοεμβρη φταινε που τους πιασανε.

Ανώνυμος είπε...

Απο ποτε ειναι κακο το κρατος να προασπιζει τα συμφεροντα του;

Ανώνυμος είπε...

σχεδόν από το '73..

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Απο ποτε ειναι κακο το κρατος να προασπιζει τα συμφεροντα του;

11:55 μμ


Όταν παίρνανε τις μίζες και τα τρώγανε για πάρτυ τους τίνος τα συμφέροντα προάσπιζαν; Και τότε μας έκλεβαν και τώρα μας κλέβουν με ποιό χυδαίο τρόπο! Σε λίγο θα μας βάλουν να τους φιλάμε και τα πόδια που μας επιτρέπουν να δουλεύουμε και να ανασαίνουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα! Αυτά είναι τα "συμφέροντα που προασπίζονται";;; Ε! αυτά, να τα βάλουν υπόθετο!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

XOYNTA KAI PALI XOYNTA

Ανώνυμος είπε...

XOYNTA KAI PALI XOYNTA

Είσαι ρομαντικός ή απλά μαλάκας;

Ανώνυμος είπε...

Τα ματ ειναι οι κρατικοι τραμπουκοι που θρασυδειλα κρυμενοι πισω απο τις μασκες τους και την ανωνυμια που προσφερει η "δημοκρατια" μας, εχουνε γινει μαριονετες του δοσιλογισμου. Καποια στιγμη θα πρεπει να αποφασισουν αν εχουνε πατριδα και τιμη, η θα παραμεινουνε τσιρακια που προστατευουν τους κλεφτες και προδοτες πολιτικους απο τους Ελληνες πολιτες.

Ανώνυμος είπε...

θα ερθει η ωρα που η Αθηνα και αλλες μεγαλουπολεις αυτου του μπουρδελου θα κανουν την Λιβυη και την Συρια να μοιαζουν με πικ-νικ την Κυριακη. Θα ερθει η ωρα που θα βαρεθουμε να βλεπουμε διαμελισμενα πτωματα μπατσων,διαδηλωτων,πολιτικων σε κεντρικες λεωφορους. Καποια στιγμη η βια θα γινει τροπος ζωης των Ελληνων και δυστυχως αυτο ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

"- μια προβακατορικη ερωτηση: γιατι θελετε να σας δινουν αλλα κανεις να μην δινει?
10:14 μμ"

1. γιατι οταν δουλευεις πρεπει και να αμοιβεσαι (ευτυχως δεν γιναμε ακομα Αφικη)

2. γιατι τα λεφτα που ζητανε καποιοι τα εχουν ηδη παρει (τα περισσοτερα απο την ΕΟΚ, τα υπολοιπα απο τον προϋπολογισμο μας)

"Απο ποτε ειναι κακο το κρατος να προασπιζει τα συμφεροντα του;
11:55 μμ"

απο τοτε που αυτα ταυτιζονται με τα συμφεροντα μιας (αιωνιως κρατικοδιαιτης) ομαδας μεγαλοεργολαβων


ελπιζω να σε καλυψα φιλε προβοκατορα - μερικες φορες αυτονοητα υπαρχουν κι απο την αλλη πλευρα ξερεις...

Tiger Lily είπε...

Δηλαδη οταν το ΣΥΡΙΖΑ βαζει πανο στην Ακροπολη ειναι καλα?

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες πονηροι και Αθηναιοι μαλακες
τωρα θα τα πληρωσετε ολα

olie είπε...

11.55 Πρέπει να είσαι αδαής παντελώς για να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις. Το κράτος δεν είναι μια οντότητα που αυτο-ιδρύθηκε και έδωσε υπηκοότητα σε διάφορους ανθρώπους. Το κράτος συγκροτήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων (αποκαλούμενη ως ΛΑΟΣ) οι οποίοι συμφώνησαν σε κάποια πράγματα θέτοντας έτσι τις βάσεις του κράτους και έχοντας το υπό την κυριαρχία του, τουτ' έστιν κυρίαρχος λαός και λαική κυριαρχία!!! ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ!!!!!!!! ΓΚΕΓΚΕ!?!??