Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

ΚΚΕ: ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ


Για «κυβερνητικό φορολογικό αμόκ» κάνει λόγο το ΚΚΕ, με αφορμή τη μείωση του αφορολόγητου, την επιβολή νέων φόρων και τις αλλαγές στο σύστημα των αποδείξεων.
Όπως υπογραμμίζει σε σχετική του ανακοίνωση το Κομμουνιστικό Κόμμα, «η κατάργηση των φοροαπαλλαγών οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερα χαράτσια για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, που καλούνται να φορολογηθούν ακόμα και για πάγια έξοδα τους, όπως το νοίκι που πληρώνουν».



Χαρακτηρίζει παράλληλα πρόκληση «άνευ προηγουμένου» την υποχρέωση καταβολής αποδείξεων που φθάνουν στο 50% του εισοδήματος. «Η βάρβαρη κυβερνητική φοροεπιδρομή επιβάλει την υποχρεωτική κατανάλωση του λαϊκού εισοδήματος που μειώνεται. Οι εργαζόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα στοιχειώδη απλά για να ξανάρχονται στη δουλειά. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να επιστραφούν στους βιομήχανους, στους τραπεζίτες, στους εφοπλιστές», τονίζει.


Την ίδια στιγμή, σημειώνει το ΚΚΕ, η κυβέρνηση, «μετά την προκλητική μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου, μελετά την περαιτέρω μείωση της φορολογίας του».


«Τα μέτρα της κυβέρνησης οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων. Η χρεοκοπία των εργαζόμενων είναι εδώ», συνεχίζει.


Καλεί τέλος τους πολίτες να αρνηθούν να πληρώσουν τα «άδικα χαράτσια» και να παρεμποδίσουν την εφαρμογή των «βάρβαρων μέτρων».


ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΜΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

12:03 πμ

Έχεις απόλυτο δίκιο. Την ίδια σκέψη έχω κάνει και γω και δε νομίζω ότι είμαστε μόνο δύο που το σκεφτήκαμε. Οι υποκριτές κάνουν εσκεμμένα τις πάπιες μιά ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εκτός από το να κάνετε κριτική σε άλλους τί προτείνετε ως λύση; Γιατί από τους πολλούς αγωνιστές-μαϊμού που εμφανίστηκαν τελευταία έχουμε μπουκώσει! Άντε με το τηλεκοντρόλ να δείτε τηλεόραση και για ύπνο στον καναπέ και αφήστε τις υποδείξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ.
ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ.
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.