Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ!!! -ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;;;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ;;;
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ;;;


Οι δανειστές έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό στον υπουργό Οικονομικών κι εκείνος με την σειρά του στον δικό μας!
Παρουσιάζοντας ως εθνικής υπόθεση τα σκληρά και επώδυνα μέτρα που εφαρμόζονται και σήμερα δεν απέφυγε να εξαπολύσει επίθεση σ' εκείνους που αντιδρούν.
Είπε κατά την διάρκεια συνέντευξη Τύπου: "Χρειαζόμαστε ένα αρραγές εσωτερικό, εθνικό μέτωπο. Και δυστυχώς, αυτό το αρραγές εσωτερικό, εθνικό μέτωπο δεν υπάρχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δύσκολη απόφαση για το ειδικό τέλος στα ακίνητα που θα εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η επιβολή του τέλους αυτού είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, για να φτάσουμε στο επίπεδο ελλείμματος που απαιτείται, για να προστατεύσουμε τη χώρα, τα εισοδήματα, τις περιουσίες, τα επιτεύγματα.
Κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν τώρα αντίσταση και υπονομεύουν την αποδοτικότητατου μέτρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εταίροι μας να αναγκαστούν να μετρήσουν σε χαμηλότερα επίπεδα την αποδοτικότητα του μέτρου αυτού και άρα, έαν αυτό συμβεί, να πρέπει να πάρουμε άλλα μέτρα. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος πουδημιουργούμε οι ίδιοι, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν αντίσταση στην πολιτική της κυβέρνησης, η οποία είναι αναγκαία και επιβεβλημένη, για λόγους εθνικού συμφέροντος."

ΠΡΕΖΑ TV
17-9-2011 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε καριόλη;;εσύ και όλοι οι άλλοι βουλευτές θα τους πληρώσετε όλους αυτούς τους φόρους που ψηφίσατε;;;
ούτε αντίσταση ούτε τίποτα,απλα δεν έχουμε να δώσουμε πλέον..
ουκ αν λάβεις πάρα του μη έχοντος

Ανώνυμος είπε...

Oταν ο λαός δεν έχει αξιοπρέπεια και σεβασμό στον εαυτό του ,πως να σε σεβαστούν τα γουρούνια που έχουμε για κυβέρνηση.Ολα φωνάζουνε ότι έχουμε να κάνουμε με μαφία και υπάρχουν κάποιοι που θα τους ψήφιζαν ,υπάρχουν άλλοι ηλίθιοι που θα ψήφιζαν την ΝΔ,που ξέρουμε ότι είναι τα ίδια σκατά,υπάρχουν και οι άλλοι που θα ψήφιζαν τον Καρατζαφύρερ που ανήκει στην κατηγορία ,φίδι,εθνικιστής που έβαλε την υπογραφή για το ξεπούλημα της Ελλάδας και του λαού,που θα πουλούσε και την μάνα του για να πάρει κάποια θέση και λεφτά βέβαια.......

Ανώνυμος είπε...

Δολοφονίες και αίμα υπουργών εδώ και τώρα. Τέρμα οι ειρηνικές διαδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με ττον 5.20

Ανώνυμος είπε...

Kai ego

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όλα όσα γράφονται. Δυο σκέψεις μόνο.Ο κόσμος προσπαθεί να γλυτώσει τα σπίτια του από τις τράπεζες.Όσοι τα γλύτωσαν θα τους τα πάρουν όι ληστές του ΣΟΚΣΟΚ? ας ΤΟΛΜΉΣΟΥΝ!!! Και ακόμη τα σπίτια με δάνεια ειναι υποθηκευμένα ή προσημειωμένα από τα φιλανθρωπικά (ΤΡΑΠΕΖΕΣ). Μήπως πρεπει αυτές να πληρώσουν το χαράτσι μια και αυτές στην ουσία είναι κύριες των σπιτιών αυτών? Ας προσανατολιστουν οι νομικοι προς αυτήν την κατεύθυνση.Μηπως ειναι φωτια στον κωλο τους?

Ανώνυμος είπε...

Κανω τη σκέψη πως αφού τα περισσότερα σπίτια ειναι με δανεια από τις τράπεζες και είναι στην ουσία περιουσια των ευαγων αυτων ιδρυματων ( υποθήκη ή προσημειωση) να πληρώσουν αυτές το χαράτσι. Ας το κοιτάξει κάποιος απο τους νομικους αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ