Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2011

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΥΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ‏


Με περίστροφα και  ρόπαλα  που παρέπεμπαν σε χούλιγκανς του Ολυμπιακού, χθες  ξεδιπλώθηκε στον Ασπρόπυργο ένα οργανωμένο πογκρόμ κατά Πακιστανών μεταναστών. ΟΙ τραυματίες είναι πάνω από εικοσιπέντε με τέσσερις να έχουν διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.
            Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη αργα το απόγευμα συγκεντρώθηκε ομάδα σαράντα ροπαλοφόρων κοντά στο Σταθμό του προαστιακού όπου και άρχισε να στήνει καρτέρι χτυπώντας περαστικούς Πακιστανούς  μετανάστες .

            Μάλιστα στις 8.58 σταμάτησαν το λεωφορείο της ΕΘΕΛ , το κράτησαν ακινητοποιημένο σχεδόν 15 λεπτά, μπήκαν μέσα σε αυτό και χτύπησαν τέσσερις μετανάστες .
            Εισέβαλαν σε  δέκα τουλάχιστον σπίτια και τα κατέστρεψαν. Σε κάποια γκρέμισαν ακόμη και την στέγη. Έσπαγαν οικοσκευές και συστηματικά έκλεβαν λάπ-τοπ , κινητά και λεφτά.
            Στο σπίτι του Σαμπίρ Χουσεΐν, γύρω στις 11μμ , η ίδια φασιστική συμμορία, δεν δίστασε να βγάλει όπλα. Δύο άτομα πυροβόλησαν με την σφαίρα να περνάει δίπλα από τον ώμο του ενός εκ των δύο που βρίσκονταν στο σπίτι.
            ΚΑΙ  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!  Η συμμορία που κινιόταν με 4-5 αυτοκίνητα τον είχε ακολουθήσει μέχρι τη πόρτα του ΑΤ Ασπροπύργου ενώ η Αστυνομία της οποίας ο διοικητής ισχυρίζεται ότι επιχειρούσε στη περιοχή από την αρχή του πογκρόμ δεν εντόπισε κανέναν!
            Την Κυριακή στις 5μμ πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.
            Το πογκρόμ αποτελεί κλιμάκωση συστηματικής παρέμβασης των φασιστών στη  περιοχή του Ασπροπύργου με αιχμή την παρουσία τω νεοναζί ι της Χρυσής Αυγής που επιδιώκουν να μετατρέψουν τους Πακιστανούς μετανάστες  σε αποδιοπομπαίους τράγους για την χρεοκοπία της κυβερνητικής Πολιτικής.
            Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι πολιορκούσαν τον Παπανδρέου και τους υπουργούς του στη Θεσσαλονίκη τα φασιστοειδή επέλεγαν άλλο ένα στόχο στο σήριαλ ρατσιστικών επιθέσεων που οργανώνουν αυτές τις μέρες. Χθες εξαπέλυσαν ξανά επιθέσεις στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με δέκα Αφγανούς μετανάστες τραυματίες .
            Παίζουν το χαρτί της ισλαμοφοβίας όπως ο νορβηγός νεοναζί δολοφόνος Αντερς Μπρέιβικ και οργανώνουν επιθέσεις θρησκευτικού ρατσιστικού μίσους με εισβολές σε τζαμιά, όπως στην Νίκαια όπου χτύπησαν τον ιμάμη. Ακόμη πιο χυδαία δεν διστάζουν να μοιράζουν προσβλητικά σκίτσα του Μωάμεθ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου πριν δέκα μέρες μαχαίρωσαν μετανάστη από το Μπαγκλαντές και έκαψαν ένα χώρο θρησκευτικής λατρείας.
            Είναι καιρός να φράξουμε το δρόμο στη κλιμάκωση των φασιστικών και ρατσιστικών επιθέσεων με μαζική απάντηση των εργατικών συνδικάτων και των φοιτητικών καταλήψεων. Δεν θα τους αφήσουμε να αποπροσανατολίσουν την οργή από τα προκλητικά μέτρα της κυβέρνησης που φέρνουν νέα  χαράτσια και να την στρέψουν σε απόγνωση, φόβο και ρατσισμό.
            Την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη οργανώνουμε μια πρώτη απάντηση με διαδήλωση στη Πλατεία  Αγίων Αναργύρων στις 7μμ και πορεία ενώ για το Ασπρόπυργο και για την Νίκαια θα υπάρξει μαζική απάντηση στις ρατσιστικές επιθέσεις.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΤΗ 14/9, 1ΜΜ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΉΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΡΑΤΙΝΟΥ 11, 8ος όροφος και Αθηνάς


ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2011

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι γαβροι ειναι γνωστο οτι πολλοι σε λιγους ...παιζουν "καλα"...Στα Πετραλωνα βεβαια εφαγαν κατσαβιδιες και ησυχασαν...Αntifa TSAKISTE TOYS FASISTES SE KATHE GEITONIA

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους έκαναν.....

Νένεκοι.... Έρχεται η ώρα σας....

Ελλάς-Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

νενεκος εισαι ΕΣΥ ηλιθιε 11.23

γιατι αν δεν ησουν ρε ξοφτιλα, θα εδιωχνες την τροϊκα, το ΔΝΤ και τους Αμερικανους... αλλα εκει στηνεις κωλαρακι κι ΕΣΥ και οοολοι οι "εθνικισται"

αει σιχτηρ πανιβλακες, μια ζωη ξεπουλημενοι στους κατακτητες και μαγκες στους αδυναμους

"Eλλας-Ελληνων" και τα αρχιδια μας κουνιουνται, ηλιθιοι

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε "Antifaki", διάβασε και λίγο Ιστορία , (που βάζω στοιχιμα ότι δεν σ'αρεσει) ,και μετά μιλα μου.....

Σας έχουν γεμίσει το κεφάλι με σκατά και θέλετε να γίνουμε σάν και εσάς , ντιπ για ντιπ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!! Ε , εγω δεν γίνομαι, εσύ παίζεις πολύ καλά αυτό τον ρόλο....

Γι'αυτο πήγαινε σε "καταλήψεις", γα τον "αγώνα" σας, μαζί με κλέφτες λαθρομετανάστες, που θέλουν να έχουν τοπ "δικαιώμα" στην ζωή (μην ξεράσω.....)

Αλλά να ξέρεις το μίσος που τρέφεις για τους εθνικιστές είναι το ίδιο που τρέφουμε εμείς για τους λαθρό.... Γίνεσται ρατσιστές με τους ενθνικιστές..... ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

gamw to mouni sas mpastardia 8a ta gamisoume ola dn 8a afisoume pakistano zwntano. kai na sas plhroforisw oti egw tous kovo prwta ta arxidia !! kai meta tous skotwnw

Ανώνυμος είπε...

Μην εξάπτεσε Ελλήνα, αυτό θέλουν , να σε κάνουν να "σκοτώσεις", όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να φύγουν.... Ο ΦΟΒΟΣ είναι το καλύτερο αντίδοτο...

Ανώνυμος είπε...

KAΘΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και μην χρησημοποιείτε το Ελλάς Ελλήνων,εσείς ανήκετε στους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ καμία σχέση τους Ελληνες και την ανθρωπιά τους.

Ανώνυμος είπε...

ρε νουμερα απο τον Ιουλιο υπαρχει στον Ασπροπυργο αγνοουμενος και δεν εχει βρεθει ακομα το πτωμα του(ποιος ξερει που τον θαψανε!!!!) και πριν μερικες μερες στειλανε ενα παλικαρι στην εντατικη χωρις λογο!!!!! μας κανανε ρατσιτσες οι ιδιοι οι κανιβαλοι που ηρθαν απο την Ασια δεν ειμασταν!!!!!!!!!!! και οσο αναρχοκουμουνια και αριστερουλιδες του κωλου επιμενουν να υποστυριζουν εγκληματιες ιδια θα ειναι και η τυχη τους!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βράζουν στο ζουμί τους ,τα απλυτα αναρχο-ΑΝΤΙΦΑΚΙΑ......
Ξέρουν ότι είμαστε περισσότεροι........

Χαχαχαχαχαχα , πλησιάζει η ώρα σας

Ανώνυμος είπε...

3:38 Πήγαινε να ζήσεις με τα γόνατα στο πάτωμα και το κούτελο στο πλακάκι με τους τεμενάδες , στον (Bλ)Αλλάχ που πιιστεύεις.........

Ανώνυμος είπε...

συνελληνα 3:45 μμ τα πραγματι τα αντιφακια ειναι απλυτα... ενω ΕΣΥ εισαι φρεσκοπλυμενος γιατι ετσι σε θελει ο Τρισέ που σε γαμαει καθημερινα - κι εσενα ολα τα εθνικια της πορδης σαν εσενα

οσο για τον πανηλιθιο "ελληνα" που δηθεν ξερει ιστορια, του εχω μια ερωτηση: το 1974, που η Τουρκια πηρε τη μιση Κυπρο, κυβερνουσε το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ? ή μηπως οι Οικολογοι?

εχεις ρε τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι κυβερνουσατε ΕΣΕΙΣ οι χουντικοι? αν οχι μοκο!

μιλατε και για Ιστορια, πουλημενα τομαρια

το παιζεται και "αγριοι εθνικιστες", "ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω", λες και δεν ξερουμε πως αν καταφερνε να σας διορισει ο πανιβλακας ο Γκιουλεκας τωρα θα κουναγατε μπλε σημαιουλες

παλιαδερφαρες και αποτυχημενοι μπασταρδοι της ΝΔ, τπτ παραπανω δεν ειστε

αιντε μπουλο τωρα, αρκετο κακο κανατε στη χωρα ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

"egw tous kovo prwta ta arxidia !! "

προφανως τα χρειαζεσαι γιατι δεν εχεις

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε τα αλλα γιαι δεν τα γραφουν?τα ΜΜΕ σιωπανε για πολλα!!!ετσι στα καλα καθουμενα νομιζετε οτι ξεσηκωθηκε ο κοσμος?βιασαν 16χρονο ζευγαρακι στο Μενιδι!σκοτωσαν αλλο νεαρο στο σπιτι του!και ποσα αλλα τετοια?αν ειναι να γινω ρατσιστρια και φασιστρια για τα παιδια μου ε τοτε ναι ειμα ολα αυτα και με το παραπανω!!!
να ψοφισουν ολοι τους!εχουμε καταντησει να φοβομαστε στο σπιτι μας την πατριδα μας για τα παιδια μας!γιατι κατι τετοιοι σαν κι εσας κουβαλησανε και συνεχιζουν να κουβαλανε καθε ειδους σκουπιδια!
ANTIFA ειστε τωρα!!! αλλα βεβαια δεν σκοτωσαν το δικο σας παιδι!δεν βιασαν το δικο σας παιδι! ειστε ολοι ηρωες!!!αντε!στον αγωνα σας!!!αλλα οταν, Θεος φυλαξει, το κακο που μας αγγιξε σας αγγιξει θα συνεχιζετε τον αγωνα σας?
εχουμε πολεμο στην περιοχη μας!!!παλευουμε για τα παιδια μας,τα σπιτια μας,τον τοπο μας!θα χυθει πολυ αιμα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

filonohpontou.wordpress.com