Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Αγώνα για να μη συνταχθούν και διαβιβαστούν στην κυβέρνηση λίστες με πλεονάζον προσωπικό δίνουν εργαζόμενοι σε Οργανισμούς, που έχουν ενταχθεί στους καταλόγους της εργασιακής εφεδρείας.«Η εργασιακή εφεδρεία είναι θάνατος», επισήμαναν εργαζόμενοι από την ΕΛΒΟ, τον ΟΣΕ, την Κεντρική Αγορά, το ΚΘΒΕ, την Εγνατία Οδό, το ΚΕΘΕΑ και άλλους Οργανισμούς, οι οποίοι πήραν μέρος στη διαδήλωση που οργάνωσε η διοίκηση του ΕΚΘ.



Στο συλλαλητήριο, στο άγαλμα του Βενιζέλου, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ μίλησαν εκπρόσωποι σωματείων οι οποίοι χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση.


Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, χαρακτήρισε «παράνομη» την απόφαση της κυβέρνησης για εργασιακή εφεδρεία.


Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ έκαναν στάση εργασίας και με πορεία κατευθύνθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώθηκαν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές και ακολούθησε κοινή πορεία μέχρι τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης.


Διαμαρτυρίες σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης έγιναν χθες το πρωί με πρωτοβουλία Λαϊκών Επιτροπών κατοίκων και πολίτες δήλωσαν την άρνησή τους να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά, ενώ έκαψαν αντίγραφα ειδοποιητηρίων της Εφορίας.


Ν.Ρ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΠΡΕΖΑ TV
27-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: