Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2011

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΩΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ»…ΝΑΙ ΚΑΛΑ…ΝΟΜΙΖΕΙΣ…ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ…


"Η ΓΕΝΟΠ σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλος, αναφερόμενος στη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο κ. Φωτόπουλος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος. "Διαφορετικά, πρόσθεσε, θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος".



"Βάζουν τη ΔΕΗ απέναντι στον ελληνικό λαό", πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.
REAL.GR
ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ούτε τη Νέα Δημοπρασία ούτε το Φωτόπουλο. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις, καταλήψεις γραφείων της ΔΕΗ, πορείες, και φυσικά κράξιμο στα πρασινοτόμαρα πρέπει να είναι η απάντηση. Καταλαβαίνετε τι κάνει; Θα πληρώσουν ΟΛΟΙ, άνεργοι, φτωχοί, ανεξάρτητα αν το σπίτι έχει ρεύμα ή όχι, και μάλιστα χωρίς να ισχύει η παλαιότητα! Πχ ένα σπίτι 80τμ εαν έχει τιμή 5€ θα πληρώσει 400€ παραπάνω στο λογαριασμό! Ένα μισθό! Που θα τα βρει κάποιος με παιδιά άνεργα; Αν περάσει αυτό, υποσχέθηκε και άλλα τέτοια μέτρα. Σχιζοφρένεια. Και θα πληρώσουν και αυτοί που έχουν στεγαστικό! Προτείνω επίσης να πληρώσουμε μόνο το ρεύμα και τα δημοτικά τέλη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να μην μπορούν να κόψουν το ρεύμα. mitsos175.