Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ


ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ.
Μαθήματα εκτός του κλασικού ωραρίου, τα Σάββατα και τις ημέρες των γιορτών καθώς και λιγότερες μέρες για εκδρομές περιλαμβάνει η συνταγή του υπ. Παιδείας για την αντιμετώπιση των χαμένων ωρών στις καταλήψεις των σχολείων όλης της χώρας. 



Αυτήν την περίοδο, τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη ξεπερνούν τα πεντακόσια και, καθώς δεν διαφαίνεται προοπτική εκτόνωσης, στο υπουργείο Παιδείας είναι έντονη η ανησυχία για το κατά πόσον θα είναι εφικτή η ολοκλήρωση της διδασκαλίας της προβλεπόμενης ύλης. 


Όλα αυτά όταν κάθε μέρα προστίθενται σχολεία στη λίστα των καταλήψεων και ενώ για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένες αρκετές συνελεύσεις μαθητικών οργάνων που προσανατολίζονται στη λήψη αποφάσεων για νέα λουκέτα. 
ΠΡΕΖΑ TV
28-9-211

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα μάθημα τα Σάββατα? δηλαδή υπερωρίες? το χει χάσει τελείως η Αννούλα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ

Ανώνυμος είπε...

To έκαναν στο Τει Λάρισας, στο ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.
Οι βασιλικώτεροι του βασιλέως προϊστάμενοι έβαλαν τους φοιτητές και το προσωπικό, με εντολές δυνάστη και εκφοβισμούς, να αναπληρώσουν κατάληψη μιάς εβδομάδας γράφοντας εξετάσεις το ΣΑΒΒΑΤΟ !
Πράγμα που ήδη έγινε.
Οι λόγοι της απειλής και εφαρμογής του Σαββάτου ήταν καθαρά τρομοκρατικοί διότι η επίσπευση του προγράμματος για 2 Σάββατα που πέρασαν εξανεμίστηκαν με δηλώσεις και απραξία μαθημάτων την παρούσα εβδομάδα.

Απο τη χούντα του ΤΕΙ Λάρισας.