Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-VIDEO ΝΤΡΟΠΗΣ




Συνελλήφθη γιατί σήκωσε το κινητό της να βγάλει φωτογραφίες!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-9-2011

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίας αίμα δε γίνεται επανάσταση. Αίμα των μπάτσων να βάψει τους δρόμους. Καλώ το λαό να βγάλει όπλα και να σκοτώσει τα μουνόπανα τους μπάτσους.

Ανώνυμος είπε...

Η Καργιόλα είναι δημοτική υπάλληλος. Αυτά τα γαμόσκυλα τα υπαλληλάκια που βασανίζουν τον κοσμάκη με τις γραφειοκρατίες. Κλωτσιές ατελείωτες στην καργιόλα.

Ανώνυμος είπε...

Στον 902 γιατί δεν πήγε το ΠΑΜΕ ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ρε πασοκοφασιστα να πας εσυ αν εχεις αρχιδια στο 902 πουτανας γιε

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ
ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΚ
ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

(εμβατήριο ΔΕΘ)

Ανώνυμος είπε...

Όχι παίδες δεν σας τάπαν καλά. Είναι καιρός να βγει ο στρατός. Ο κοσμάκης που δουλεύει για ένα μεροκάματο δεν φταίει κάθε τρεις και λίγο να βλέπει το μαγαζί του καμμένο. Στην Βρετανία όταν ξέσπασαν οι ταραχές ο Κάμερον είπε ότι είναι έτοιμος να κινητοποιηθεί ο στρατός. Στο μπαχαλιστάν όλα επιτρέπονται; Να βγει ο στρατός. Να δωθούν δύο προειδοποιητικές και αν οι διαδηλωτές δεν φύγουν βάρα στο ψαχνό.

Ανώνυμος είπε...

Καθίκι 3 56,να πας σε άλλες χώρες χούντες,εδώ είναι η χώρα της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Κ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ Ή ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ. Ν Τ Ρ Ο Π Η ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ.ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΥΡΗ Κ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!

ΓΙώργος είπε...

Τσάμπα μάγκες είναι όσοι πάνοπλοι και με την κάλυψη του κράτους τσακίζουν άοπλους και ειρηνικούς διαδηλωτές. Άνανδροι και προδότες είναι οι αστυνομικοί

Ανώνυμος είπε...

Όπα ρε 4:56
Εμείς δηλαδή που πληρώνουμε τους φόρους μας είμαστε καθίκια και χουντικοί κι εσείς που τα θέλετε όλα τζάμπα, από τον δικό μας υδρώτα και να ζείτε εις βάρος μας είσαστε οι φωστήρες; Πως την είδες ρε φιλαράκο; Δεν σου κάνει εντύπωση που είμαστε η μόνη σοσιαλιστική χώρα στην Ευρώπη; Για πάνε σε καμία σοβαρή χώρα και όχι ο στρατός αλλά οι ίδιοι οι πολίτες θα βγουν να σε κινηγύσουν. Φυσικά και υποστηρίζω τον στρατό και την αστυνομία. Δουλέψτε και κάντε κάτι στην ζωή σας.

Ανώνυμος είπε...

Tι λέτε ρε φασιστοειδή. Να βγει ο στρατός στους δρόμους? Αν το χάσατε τελείως να πάτε με τους παν-ηλίθιους που καυλώνουν στην ηδέα του νεκρού μπάτσου και να σφαχτείτε μεταξύ σας να ησυχάσουμε.

Η ειρηνική διάθεση των διαδηλωτών κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει όταν σου γαμάνε το παρόν και το μέλλον αντιδράς, πριν να ναι πολύ αργά, και όχι δεν χρειάζεται να πεθάνει κάθε ένστολος και κάθε πολιτικός, απλά χριζόμαστε δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ψηφιζατε , εδω και 30 χρονια
με τον πουτσο ψηφιζατε ???

ζητω η δημοκρατια σας

Ανώνυμος είπε...

6:24
Φωνή βοόντος.....
Προς υπερασπιστές αστυνομικών.
Υπάρχουν και σωστοί,
υπάρχουν και "ζαρντινιέρες".
Ριμέμπερ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ?ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ?
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ???
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝΕ ΤΟ *ΔΙΚΑΙΩΜΑ* ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΕ Η ΜΙΣΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΡΕΦΕΝΕ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ
ΔΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ...
ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ
ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι μπάτσοι βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για την ασφάλεια όλων μας. Τι άλλη παπαριά θα ακούσω; Τα ΜΑΤ, οι ΔΙΑΣ, οι ΔΕΛΤΑ που είναι μονάδες καταστολής παλεύουν για την ασφάλειά μας σακατεύοντάς μας; Ρε δεν πάτε καλά. Έχουν κάνει τόσα εγκλήματα και υπάρχουν ακόμα μαλάκες που τους υποστηρίζουν. Μήπως ηλίθια φασιστοειδή παλεύουν με όλο τους το πάθος για την ασφάλεια των πολιτικών που γαμάνε τις ζωές μας; Να πάνε στο διάολο τους εύχομαι και λίαν συντόμως.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι αντίθετος στην καταστροφή ενός μαγαζιού η αυτοκινήτου,αλλά εσύ που νοιάζεσαι για την περιουσία σου και ζητάς τον στρατό,είσαι φασίστας και για ανθρώπους σαν και σένα δεν θα λυπηθώ να σου κάψουνε το μαγαζί σου,αν και μην ανησυχείς θα στο καταστρέψει αυτή η κυβέρνηση,δεν θα στο κάψουνε οι άλλοι,όσο για τους μπάτσους,σέβομαι όλες τις ζωές ,αλλά μετά απ'αυτά που βλέπω που κάνουνε τα ΜΑΤ,ΔΙΑΣ και όλα αυτά τα φασιστοειδή,χωρίς δεύτερη σκέψη δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου,γιατί αυτοί δεν ανήκουν ούτε στους ανθρώπους ,ούτε στα ζώα,είναι τέρατα.

Ανώνυμος είπε...

O EMFYLIOS DEN TELIOSE POTE. PAME GIA TO DEUTERO MEROS

Ανώνυμος είπε...

2.50 exeis megalo dikio.
Gia tetoies kologries pou kathontai se protokolla se dimous exo dialisei ti mixani mou.Apo ti moutzoura zoune kirile ki exoun kanei bourdelo to kalitero meros tis evropis.