Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ALTER...ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2011

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

swsta giati se malakes apeuthinetai
pou ton pisteuoun h pou theloun polu na ton pisteuoun

Desmotis είπε...

Ενώ τους άλλους, τους ακούν έξυπνοι σαν και εσένα, να υποθέσω. Ρε αυτός ο λαός δεν αξίζει καμία σωτηρία λέμεεεε! (Καζάκη συνέχισε να ξεσκεπάζεις τα γιουσουφάκια της τρόικας και το ΔΝΤ. Μαζί σου)!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο κ.καζακη μια χαρα τα ειπατε.τελεια.αν και προσπαθουσαν οι δημοσιοκαφροι να σας διακοπτουν συνεχεια.ο κωνστας κυβερνητικος εκπροσωπος ειναι???
μαζι σας κ.καζακη,μπραβο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ 12:41 ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

m@@@ka 12:41 polu mega kai skai blepeis kai den pas kala.den katalabaineis tipota fainetai.prasinofrourila murizeis apo makrua

Ανώνυμος είπε...

Κατά καιρούς τον είπανε άσχετο,γραφικό,αγράμματο
του είπανε ότι δεν ξέρει τι λέει και ότι δεν έχει σπουδάσει στο Χάρβαντ
και άλλα πολλά ακόμα.
Κανείς τους όμως δεν ανταπάντησε με στοιχεία επίσημα σε αυτά που λέει..και μιάς και δε πίασανε ΌΛΑ αυτά τώρα κάτι τύποι σαν τον 12:41 λένε μάλακες όποιον τον πιστέυει!!!Ποιό θα είναι άραγε το επόμενο στάδιο;;;
Να πάθει κανένα ατύχημα μήπως;;;
Αν και ΕΥΤΥΧΩΣ αργήσανε πολύ να το κάνουνε αυτό και τη πατήσανε..είναι αργά πλέον γιαυτό..τα ξέρουμε και είμαστε πολλοί!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Καζάκη. Αποκάλυψε τα ψέματα των φερέφωνων και μίλησε για λύσεις: Προϋπόθεση να γίνει αυτό που είπε, να δηλωθεί το χρέος επαχθές, είναι να τιμωρηθούν με φυλάκιση και δήμευση περιουσίας οι βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί που κάνανε τις κατάπτυστες συμφωνίες. Προς τους δημοσιοκάφρους ενημερωτικά: τους προδότες τους κρεμούσανε, όσο για αυτές που πήγαν με τον εχθρό τις διαπομπέψανε αφού τις κουρέψανε. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

o 12.41 θα ειναι κανενα γαλαζοπρασινο ασπονδυλο , απο αυτα που ξεφτυλιζουνε την εννοια σκεπτομενος πολιτης και ελληνας
Εξω απο εδω βρωμοσκυλο , εχθροι μας ειναι πλεον και οσοι ψηφιζουνε τα δυο μεγαλα κομματα
Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είπε ότι το παν είναι ο άνθρωπος και όχι οι τράπεζες και οι αγορες.Τί να πούμε Είναι ο άνθρωπος μας που συντάσσεται με τον λαό και όχι με τούςπροσκυνημένους παπαγάλους.Σε ότι αφορά αυτό το υποκείμενο που γράφει greeklish και μάλιστα μας λέει 'οτι είμαστε μαλάκες να του πούμε ότι ο Ελληνας δεν είναι Κινέζος ούτε Γερμανός είναι ένα μυστήριο κάτι τέτοιους σαν το τζέφρυ έχει καταπολεμήσει και διαλύσει στο μακρινο ιστορικό του παρελθόν.
Κύριε GREEKLISH Τα ψωμιά του γιου της Αμερικάνας τέλειωσαν και η ιστορία θα τον κατατάξει εκεί που του πρέπει στη σελίδα με τούς Εφιάλτες τους Νενέκους και τούς Τσολάκογλου δηλαδη αντάμα με τούς εθνοπροδότες.

Ανώνυμος είπε...

μεγα γιουσουφακι ο σχολιαστης

Ανώνυμος είπε...

Προσκυνημένε greeklish. Παλιονενέκο τσολάκογλου.

Ανώνυμος είπε...

μραβο στον καζακη τελικα καταλαβατε οτι μιλαει για το απεχθεσ χρεοσ η οχι¨? εδω δεν παιζει ολυμπια. παναθηναικ, εχει να κανει με την ελλαδα .ειναι γνωστο οτι η διανοηση εκανε τις επαναστασεις αφηστε τους να μιλησουν υπαρχουν και αλλες φωνες δεν ειναι μονο τα παπαγαλακια.ολοι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι δεν το βλεπετε οτι καταργουνται τα πανα?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE&feature=player_embedded αναλυση Καζακη στο Κρητη TV πριν απο αρκετο καιρο βεβαια, για οσους δεν το εχουν δει... χωρις παρεμβολες απο κορακια-δημοσιογραφισκους της ξεφτιλας.. Κωνστα εισαι σιχαμενος

Ανώνυμος είπε...

Μπραβω και στη Μακρη την μπατσινα....

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν λοιπόν ακόμα Έλληνες με καθαρό μυαλό και ενημερωμένοι. Κύριε Καζάκη θα ήθελα όπως και πολλοί Έλληνες θέλω να πιστεύω, να αναλάβετε το Υπουργείο Οικονομικών. Μένει να βρεθούν και άξιοι συνάνθρωποι για τα υπόλοιπα υπουργεία.Όσο για τους πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας δεν μένει παρά να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά.

Ανώνυμος είπε...

μιλαμε ο κωνστας και η μακρη πρεπει να ρφαγαν μεγαλη νιλα!!δε ξεραν τι να πουνε για να προστατεψουν τα αφεντικα τους!!χαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11:51.ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ!
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΥΘΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

νη σβηνετε τα σχολια ρε...αστους πουκαμισατους να μιλησουν....δημοκρατια δεν θέλουν?τοτε,θα τους πηδηξουμε ολοι μαζι.

Ανώνυμος είπε...

@12.41 καυμενε εφταμάλακα να σου βγει η ψυχη απτον κωλο,πουστη.

Ανώνυμος είπε...

-επίσης...οι ευχές!
και να βράσω την ελευθερία του λόγου που υπερασπίζεστε κατσίκια

Gelosoil είπε...

Λοιπον ,εμενα δεν με επεισε ο καζανης οτι ξερει τροπο για την κριση.οσες φορες τον ρωτανε χανεται στους αριθμους.απλη ερωτηση.αν κυβερνησεις αυριο,ακριβως τι θα γινει.αλλα οταν τα μπερδευουν με το παρελθον,ποιος φταιει και πως φταιει ,δεν ακουμε ποτε την προταση.
Αν λοιπον αυριο κυβερνηση ι καζακης,ας μας πει με απλα λογια¨πως???
εγω καταλαβαινω οτι θελει να κρατηθει μεσα στην ιδια δομη οικονομιας,με αλλο τροπο.αντι να μιλαμε για επανοργανωση της αγροτικης παραγωγης ξεκαθαρα να πουμε σε ολους οτι παιδια δεν θα δουλευετε σε γραφειακια,αραχτοι,πρεπει να βγαλετε το φαι που θελετε να φατε.αλλα και ο καζακης ισως απο την πολυ επαφη του με τα λαμογιαμιλαει σαν πολιτικος.περιπλοκα,και χαοτικα.
αν ζητατε λυσεις ελατε να μιλησουμε απλα.
αυριο φευγουμε απο το ευρω,μοιραζουμε την γη σε ολους τους ακτημονες,δυαλιουμαι το δημοσιο οπως ειναι ,απολυση ολοι,και επανιδρυση του ,σε αλλη βαση.με αυστηρες εξετασεις ,και προυποθεσεις.Για την ιδιωτικη οικονομια δε,κατασχςση ολων των βιομηχανιων ,μεσων παραγωγης ενεργειας,κρατικοποιηση τραπεζων και κλεισιμο τους ,και επανιδρυση τραπεζας κοινωνικης αλληλεγγυης.ελεγχος καρδους σε ολα απο ισχυρα σωματα οικονομικων ελεγκτων,επαναδιανομη του πλουτου σαε ολους ισα.
που με λιγα λογια σημαινει τερμα ο καπιταλισμος.τι θα ειναι αυτο δεν μπορω να ονομασω και δεν εχει σημασια.αλλα παντως θα θελει δουλεια,που ομως θα δινει ευτυχια.οποιος θελει κανει αυτο που του αρεσει ,αρκει να μην βλαπτει κανεναν .απλο.αλλα οταν θελετε να συνεχισετε να αραζετε σε γραφειακια,να κλεβετε τους πελατες σας στα μαγαζια σας,να ζειτε παρασιτικα,ε μην ζητατε αλλαγη.σκαστε και κολυμπηστε.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε 3:14;Άκουσες ποτε τον Καζάκη (που υποτιμητικά λες Καζάνη) να λέει αυτά που λες εσύ;;
Εσύ μιλάς για κάτι άλλο..και εσύ ρε 12:55 έχεις μπερδέψει τη πούτσα με τη βούρτσα..Τι παπαριές για όρους ρεαλιστικής πολιτικής μας αραδιάζεις;;;Πολιτικός=Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος του Λαού για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του και οχι γιοσουφάκι των εκάστοτε συμφερόντων της ολιγαρχείας και τις απάτης.και-

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε παλικαρια, κεντρο της σκεψης και του λογου του Δ. Καζακη ειναι η ανθρωπινη αξιοπρεπεια,σε αντιθεση με καποιους που θεωρουν τους εαυτους τους τσοπανοσκυλα ή σκυλακια του καναπε...και δε ξερω αν εχει μαγαλειο ψυχης(εγω δεν εχω) ωστε να παλευει και για τους αναξιους,αλλα και αυτοι θα ωφεληθουν καποια μερα....

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης συντριβή των παπαγάλων. Τους έκανε του αλατιού. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΖΑΚΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ Ε.Α.Μ.
Την αμέσως προηγούμενη μέρα τους ξέσκισε η Κανέλλη και έτσι ο Χατζηνικολάου για να μην τους εξευτελίσει παντελώς τους έφερε σήμερα τον Κύρτσο να πούνε μεταξύ τους τις γνωστές χιλιοειπωμένες παπαριές...

Fotios είπε...

Ο κ. Καζάκης είναι ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία γράμματα και πάνω απ'όλα είναι οικονομολόγος αναλυτής όταν οι άλλοι είναι σαβουροπαπαγαλάκια του συστήματος.

Τώρα αν κάποιοι κάθονται και ακούν τα παπαγαλάκια αντί για τον ειδικό, φυσικό είναι να έχουμε άεργους και ανεπάγγελτους αντί για πολιτικούς που τουλάχιστον θα έπρεπε να μην φοβούνται την δουλειά και που αντί να κοιτάνε πόσους μισθούς θα μαζέψουν κάνωντας και τους ανάλογους νόμους, να έκανα την νομοθετική δουλειά τους για τον λαό που "υπηρετούν".