Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ!!!


«Η γερμανική σημαία κάηκε στους δρόμους καθώς οι Έλληνες αντιδρούν θυμωμένα στην ιστορική συμφωνία της ευρωζώνης» σημειώνει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας με τίτλο «Οι Έλληνες επαναστατούν και πάλι» που αναφέρεται στα χθεσινά επεισόδια στις παρελάσεις.Η Daily Mail υπερτονίζει το γεγονός ότι Έλληνες διαδηλωτές έκαψαν την γερμανική σημαία και παρουσιάζουν σε αφίσες την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. «Πρώτα ήρθαν τα καρτούν της καγκελάριου Μέρκελ ντυμένη με στολή των Ναζί και τώρα οι θυμωμένοι Έλληνες δίνουν διέξοδο στην οργή τους για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται ως αποτέλεσμα της κρίσης χρέους της χώρας τους καίγοντας την γερμανική σημαία».
Η εφημερίδα στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου δείχνει διαδηλωτές να καίνε και τη σημαία της Ε.Ε. ειρωνεύεται την ενέργεια τους. «Και να τι σκεφτόμαστε για την Ευρώπη: Μία σημαία της Ένωσης παραδίδεται στις φλόγες αφού η στρατιωτική παρέλαση στην βόρεια πόλη της Ελλάδας έπρεπε να ματαιωθεί».


















Στην φωτογραφία όπου απεικονίζεται ένα πλακάτ με την ελληνική σημαία και την σβάστικα η Daily Mail σημειώνει ότι «φόβοι: Διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα καθώς κρατούν ένα πλακάτ με την ελληνική σημαία μαζί με μία σβάστικα δίπλα στις λέξεις: όχι στο Τέταρτο Ράιχ».
Στο ρεπορτάζ η εφημερίδα φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ με τα χθεσινά επεισόδια στις παρελάσεις και τις δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια όταν αποχώρησε από την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον η Daily Mail αναφέρεται σε συγκρίσεις ανάμεσα στους Γερμανούς και τους Ναζί που γίνονται σε ελληνικές εφημερίδες.
real.gr
ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: