Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ


Το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Εργοτέλη, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν μόνο η αρχή…
Η δυσαρέσκεια και ο θυμός που υπάρχει στην κοινωνία για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης εκφράζεται πλέον και μέσω… κερκίδων, με τους οπαδούς να διαψεύδουν όσους θεωρούν ότι οι φίλαθλοι των ομάδων είναι ή πρέπει να είναι «απολιτίκ»…
Ετσι, το σύνθημα «πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» που αναρτήθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έρχεται να προστεθεί πλέον σε αυτά που ακολούθησαν στους αγώνες της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, πανό με πολιτικό περιεχόμενο σηκώθηκε στη Νέα Σμύρνη και τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. «Κάτω η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ» έγραφε το πανό, την ώρα που οι οπαδοί των Νεοσμυρνιωτών «στόλιζαν» με όχι ιδιαίτερα κομψό τρόπο την… οικογένεια του πρωθυπουργού.


Ο διαιτητής Σπάθας της αναμέτρησης περιορίστηκε στο να ζητήσει να γίνει έκκληση από τα μεγάφωνα ώστε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα. Οσο για το πανό, παρέμεινε κρεμασμένο.


Στην Κρήτη υπήρξαν, επίσης, πανό και συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ, ανέβηκε πανό που έγραφε το… κλασικό πλέον «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ την τρόικα και μπρος».Ο διαιτητής Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας) ακολούθησε τις εντολές και ζήτησε να κατέβει, διακόπτοντας τον αγώνα για ένα με δύο λεπτά… Οι οπαδοί του ΟΦΗ αφού βροντοφώναξαν το γνωστό σύνθημα για την Βουλή, αποφάσισαν να μην το συνεχίσουν και κατέβασαν το πανό.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=128821427
ΠΡΕΖΑ TV
23-10-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» Σ'ένα σύνθημα χώρεσε όλη η αλήθεια...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στους Παναθηναικους.Ειμαι γαβρος. Ολοι μαζι ενωμενοι μπορουμε

Ανώνυμος είπε...

Τη στιγμή που όλος ο κόσμος καλεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή, το ΚΚΕ αποφάσισε να το παίξει προστάτης και κατηγορεί το λαό ως κουκουλοφόρους. Να πάει να γαμηθεί λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος ειναι ο λαος? Εσεις ρε μπαχαλα που εχετε καταστρεψει ολες τις πορειες? Ολοι ξερουμε οτι το παμε δεν τη πεφτει σε αλλα μπλοκ, και οτι παει μονο να διαδηλωσει. Συγχαρητηρια για τον εμφυλιο που προκαλεσατε. Εχετε θαυμαστες ολους τους βουλευτες του μπατσοκ, και οχι μονο. Εχετε καταφερει να διαλυσετε ολες τις μεγαλες πορειες. Μπραβο, εχετε καταφερει να κανετε οτι βολευει το τζεφρυ την ωρα που τον βολευει. Σας αξιζει το βραβειο του υπερπρασινοφρουρου. Τοσο πολυ ενοχλησε το κκε πρωτη φορα που εκατσε λιγο παραπανω με τους υπολοιπους ελληνες, και το μπατσοκ εστειλε εσας? "Κολημενοι" ειναι του κκε, αλλα δεν ειναι αυτοι ο εχθρος. Εργατες και ανεργοι ειναι. Γιατι δεν πατε να κανετε αλλου τα μπαχαλα σας, και διαλυετε τις πορειες? Τυχαιο?