Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ…ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Σχόλιο επί των σημερινών δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα έσπευσε να κάνει το ΚΚΕ, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του προέδρου του Συνασπισμού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι πανικόβλητη μπροστά στην άνοδο του ταξικού εργατικού - λαϊκού κινήματος και ταυτόχρονα επιχειρεί να καλλιεργήσει στο λαό το φόβο», υποστηρίζει το κομμουνιστικό κόμμα.
"Εκείνοι που έκαναν σημείο αναφοράς τους το Δεκέμβρη του 2008 και την Κερατέα, μιλώντας για εξεγέρσεις, έρχονται τώρα να επαναλάβουν τα ίδια που νύχτα μέρα ακούγονται από τα μεγαλοαστικά κόμματα περί κοινωνικής συνοχής και δημοκρατικής ομαλότητας", σημειώνεται στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου του κομμουνιστικού κόμματος.



Το ΚΚΕ κατηγορεί τον Συνασπισμό ότι ακολουθεί πολιτική-εκκρεμές, που κινείται στο πλαίσιο της διαχείρισης του συστήματος. "Επιβεβαιώνουν ότι θέλουν και τις εκλογές ως μέσο εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης και για να διαχειριστούν την καπιταλιστική κρίση και όχι ως ένα μέσο που μπορεί να επιφέρει ένα βαθύ ρήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα", υποστηρίζει.


"Κοινωνική συνοχή δεν μπορεί να υπάρχει σε μια ταξική κοινωνία. Αν υπάρξει, θα σημαίνει υποταγή του λαού για να τον λιώσει ο οδοστρωτήρας των μονοπωλίων και η πολιτική που τα υπηρετεί", καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα.


ΠΡΕΖΑ TV
30-10-2011

4 σχόλια:

kopria είπε...

Ξεκολλάτε ρε, εκεί στον Περισσό. Η κοινωνία έχει ανάγκη ανακούφισης και άλλης πολιτικής.
Βρείτε τα να κυβερνήσετε, εκτός αν δεν θέλετε

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμενουμε κατι απο αυτα τα κομματα,ειναι πλεον εξαιρετικα υποπτα ανικανα.Απο την αλλη ο κοσμος τους εχει πολλα να προσφερει,και ενας τετοιος κοσμος ενωμενος θα φερει την ανατροπη.Καμια ηγεσια ενωμενη,ενοτητα λαου για την ανατροπη του συστηματος.
http://www.facebook.com/pages/Occupy-%CF%84%CE%BF-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF/230145027049518

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει ο περισσος ο Τσιπρακος ομως τι θελει? Να γινουν εκλογες ωστε να παει ο κοσμος σπιτι του...Η ρεφορμιστικη αριστερα μπορουσε να ειναι ρεφορμιστικη τα προηγουμενα χρονια.Τωρα που ο καπιταλισμος τους δειχνει οτι δεν προκειτε ποτε να τον εξανθρωπισουν,θα πρεπει να διαλεξουν πλευρα ή με το συστημα ή με το λαο!

Ανώνυμος είπε...

Στου κρεμασμενου το σπιτιδεν μιλανε για σχοινι λεει ο λαος.
Ας μας πει το ΚΚΕ σε ποιες πολεις πηρε μερος στις διαδηλωσεις στις 28/10.Και αν ηταν κομματικη γραμμη η
μη συμμετοχη ας κανει τον κοπο να μας
την εξηγησει.