Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥΤΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ !!!ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!


ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ,Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ,ΚΡΑΖΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ " ΈΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΖΗΣΕΙ. ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΗΡΑΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ   "Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ, ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΟΣΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΆ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...
 Ενα παιδί  που μουντζώνει τους επισήμους στις παρελάσεις λέει ελάχιστα πράγματα για το ίδιο το παιδί. Ακόμη λιγότερα λέει για τους επισήμους ή για την Πολιτεία που εκπροσωπούν.
 Αντιθέτως,  λέει πολλά για το σπίτι του παιδιού, τους γονείς του, το σχολείο του, τους δασκάλους του.
 Διότι  σίγουρα μουντζώνουν κι αυτοί. Και ακόμη πιο σίγουρα έχουν πείσει το παιδί ότι μεγαλώνει σε μια κοινωνία που αξίζει μόνο τη μούντζα του.



 Δεν θα πω  αν έχουν δίκιο ή άδικο –ο καθένας μπορεί να το δει όπως θέλει… Θα πω, όμως, ότι ανέλαβαν μια τεράστια ευθύνη: έβαλαν ένα παιδί να μισεί την Πολιτεία στην οποία ζει πριν ακόμη τη ζήσει. Για δικούς τους λόγους, πήραν όμηρο το παιδί απέναντι στην Πολιτεία.


 Δεν μπορώ  να γνωρίζω από πού άντλησαν αυτή την τόλμη ή αυτό το θράσος. Ποιος, δηλαδή, τους εκχώρησε το δικαίωμα να δηλητηριάσουν ένα παιδικό μυαλό επειδή συνέβη το δικό τους μυαλό να οργίζεται.


 Ούτε γνωρίζω  πού πήγε η ευθύνη του γονιού ή του εκπαιδευτικού απέναντι σε έναν έφηβο που παρελαύνει μοιράζοντας μούντζες.


 Ισως  οι άνθρωποι αυτοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους. Ενδεχομένως κουβαλούν βάσανα, πικρίες, παράπονα, ακόμη και εμμονές. Καμία αντίρρηση. Το ερώτημα είναι ποιος τους επέτρεψε να τα εκφράσουν ή να τα εμπορευτούν μέσω της ομηρείας τρίτων.


 Αυτή ακριβώς  είναι η ουσία των επεισοδίων της 28ης Οκτωβρίου. Οχι ότι εκατό ή διακόσιοι, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, εξέφρασαν τον θυμό τους ή τη διαμαρτυρία τους.


 Αλλά  ότι και ο θυμός και η διαμαρτυρία διατυπώθηκαν μέσα από την καπηλεία μιας επετείου, μιας σχολικής εκδήλωσης, όσων νεαρών μαθητών μετείχαν σε αυτή.


 Μετέτρεψαν  τη γιορτή σε πογκρόμ. Και μεταχειρίστηκαν τα παιδιά περίπου όπως η Χεζμπολάχ τους ομήρους της.


 Δεν περίμενα  φυσικά ότι άνθρωποι ικανοί να στήσουν ένα τέτοιο αποκρουστικό σκηνικό μπορούν να νοιαστούν για τα παιδιά – παρεμπιπτόντως, ουδόλως πιστεύω στον «αυθόρμητο χαρακτήρα της αγανάκτησης».


 Τους λέω  απλώς ότι – είτε το θέλουν είτε όχι – σπέρνουν ανέμους. Και όταν σπέρνεις ανέμους δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη θερίσεις θύελλες.


 Διότι αυτά  τα παιδιά θα μεγαλώσουν. Θα αποδειχτούν ξένοι σε μια κοινωνία που μισούν πριν καν την περπατήσουν. Που τη μουντζώνουν πριν τη γνωρίσουν. Θα έχουν μοναδικό εφόδιο την πικρία και την κοινωνική μοχθηρότητα εκείνων που τα επέλεξαν για ομήρους.


 Και τότε,  αν τους έχει μείνει λίγο μυαλό και αν καταλάβουν πως πήραν τη ζωή τους λάθος, θα γυρίσουν να μουντζώσουν πρώτα εκείνους που τους έβαλαν προχθές να μουντζώνουν.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ
http://www.tanea.gr/empisteytika/?aid=4669086


ΠΡΕΖΑ TV
30-10-2011

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tον Πρετεντερη τον ξερουμε και τα περιμενουμε απο αυτον.Θα την παθει σε καμια γωνια οταν θα συνατηθει τυχαια με αγανακτησμενους...Πειτε μου ομως απο το ΠΑΜΕ που περιφρουρει την Βουλη ή απο τον ΠΡΕΖΑ που μπερδευει αναρχικους και "ασφαλητες" πως θα γλυτωσουμε ??? Τον εχθρο τον ξερουμε , τον "φιλο" μας ομως ??? ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ολο το σκεπτικο του Πρεντεντερη στηρειζεται στο οτι ενας μαθητης 16 χρονων δεν ειναι μελος της κοινωνιας.Αυτο τα λεει ολα.

Ανώνυμος είπε...

diladi to paidi den mporei na exei tin krisi na kani mia tetoia kinisi otan blepi tin katastasi prepi kapoios na to balei i na efthinontai oi goneis tou malakies twn mme dld epoidi de mporesan na to kapelosoun. alhtes roufianoi dhmosiografoi .kai ena megalo mprabo sto paidi tou aksizei kai timitiki.(
Mia moutza ine to ligotero pou tous aksizei)

kopria είπε...

http://kopria.blogspot.com/2011/10/great-pretender-hooligan.html

Θα μιλήσει ο μεγάλος υποκριτής Pretenderης. Ο επί πληρωμή ηθικολόγος του πιο ανήθικου συστήματος. Αυτός που τα αφεντικά του συναντιούνται κρυφά με τον διαπλεκόμενο, δωσίλογο, προδότη πρωθυπουργό και μετά τον πληρώνουν αδρά να δικάζει από οθόνης ή από εφημερίδας. Με την πένα του να στάζει φαρμάκι για κάθε έντιμη στάση.
Έντιμη είναι η στάση βέβαια που θα σταθεί απέναντι στην αδικία. Θα αντισταθεί στη λαίλαπα που σαρώνει τον λαό. Θα σηκώσει το ανάστημά του (και τη μούντζα του) απέναντι στην ωμή κρατική βία. Την βία που ασκείται με το βιασμό της καθημερινότητας του μέσου πολίτη. με τη βία της καταβαράθρωσης του μέλλοντος των νέων.


Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz1cNXzuZWp

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

5:55 πολύ σωστός!
δε γλυτώνουμε εύκολα. η απάντηση (στα ρητορικά ερωτήματα!) πιστεύω είναι να κρίνουμε, να στηλιτεύουμε κάθε αντεπαναστατική κίνηση του πάμε, κάθε ύποπτο κείμενο του πρέζα.
γεια σου πρέζα προβοκάτορα!

Άρης είπε...

Μπράβο νεαρέ!! Τι το ήθελες βρε πρετεντέρη το παιδί; Ρομποτάκι; Καλά έκανε...μαγκιά του!

Ανώνυμος είπε...

Οι γονείς του Πρετεντέρη θέλουν κράξιμο για αυτόν που είναι ξεδιάντροπος. Έγλυφε πρώτα το Σημίτη, μετά τον Καραμανλή και μετά από ένα σύντομο γλείψιμο στο Βενιζέλο, τον Παπαντρέου. Χαιρετίζω τη θαρραλέα συμβολική πράξη του μαθητή, που εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνία, την δίκαια οργή και τον πόνο των νέων. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ?ΜΙΣΘΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

οπως το γραφετε κυριε πρετεντερη σπειρατε ανεμους θα θερισετε τσουναμι

Ανώνυμος είπε...

οταν πετουσε το μπουκαλι στο ΟΑΚΑ εκανε "αντισταση" o κυριος?ή αυτη ειναι η παιδεια του κ θα ερθει να κανει μαθηματα ηθους και υποδειξεις στους αλλους.ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ προβοκατορας ρουφιανος δημοσιολαγνος

Ανώνυμος είπε...

Γυφτο-ρουφιάνε του ΠΑΣΟΚ εσένα ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μας δηλητηριάζεις με ψέματα καθημερινά...Δηλητηριογράφε η δημοσιοκάφρε του διεφθαρμένου κράτους γυμνοσάλιαγκα που μαζί με τα άλλα τα λαμόγια στο μεγκα παίζετε το παιχνιδάκι του πασοκ λιγες οι μέρες σας!!!
Ακού ένας δεκαεξάχρονος δεν είναι κομμάτι της κοινωνίας και τι είναι βρε βλάκα...Εδώ θεωρούμε εσένα άνθρωπο τον 16χρονο θα αποκλείσουμε???

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όλα αυτά τα σχόλια καλό είναι να γραφτουν στο πρωτότυπο άρθρο στα ΝΕΑ και όχι εδώ γιατί τα διαβάζουμε μεταξύ μας ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΕΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ, ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμη
καλα θα κανει ο κ. Πρετεντερης να μιλαει χωρις να πληρωνετε απ' την κυβερνηση και τους καναλαρχες του για τον κοσμο κι ειδικα για ενα παιδι.Ο 16χρονος αυτος εκφραζει ολο τον Ελληνικο λαο και την οργη αυτου.Δεν υπαρχει λογος να σεβεται αυτους που δεν σεβονται την οικογενεια του, την πατριδα του, τα ιδανικα του κλπ οπως δεν μας σεβαστηκαν (ουτε το ιδιο το παιδι) κανενας απ' αυτους.Η βασιλικη μουτζα δεν πηγε σε κανεναν απ' τους ηρωες ή στην σημαια, πηγε σε οργανα εξουσιας που καμμια σχεση δεν εχουν με την εθνικη μας επετειο.Η πραξη του θα τον συνοδευει σ' ολη του τη ζωη, πραξη που τον κανει Λεβεντη και Αξιο απ' τα νιατα του στα ματια μας.Τα τραγουδακια που του μαθαν (τ' αφεντικα του)να λεει ο Πρετεντερης, να παει να τα πει σε καναν κοιμησμενο κι οχι στον Ελληνικο λαο.Τον μαθαμε αρκετα καλα (τον ιδιο και τους ομοιους του) και δεν μας αγγιζει το ηθικοπλαστικο στυλακι του..........Αηντε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πρασινοκωλογλυφτη πρετεντερη, δικαιωμα σου να εχεις σκατα στο κεφαλη σου,αλλα μην ανοιγεις το στομασου γιατι βγαινει ΜΠΟΧΑ ΡΕ.tenty boys 1962.ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΣΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΨΩΦΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ!

Μάτθιου Φωτεινή είπε...

Αυτό το παιδί είναι μέλος μιας οικογένειας 16 παιδιών. Είναι αριστούχος στο νυχτερινό σχολείο που πηγαίνει, γιατί το πρωί είναι αναγκασμένο να εργάζεται. Αν αυτό το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μουντζώσει τότε ποιός έχει; Ο Πρετεντέρης που το καμάρι του σπουδάζει στα πουπουλα στο εξωτερικό; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΕΣΩ CD. ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΙ; ΨΟΦΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ!
(ελπίζω το σχόλιό μου να μη θεωρηθεί βλάσφημο για τους αναγνώστες σας, αλλά πνίγομαι, δεν μπορώ να διαβάζω ανοησίες ξεπουλημένων...)

Ανώνυμος είπε...

Γελοίο υποκοίμενο, ευχαριστώ θα πρεπε να του πεις... Γιατί έκανε την ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!! Αλλα λαμόγιο μάτι λαμόγιου δε βγαζει...

Ανώνυμος είπε...

Eri eri eri MALAKA pretenteri !!!

Ανώνυμος είπε...

Τα παρακάτω τα έγραψα στην ιστοσελίδα των ΝΕΩΝ (και εκεί πρέπει να ξεσπάσουμε):

Οι μηχανές της προπαγάνδας ήταν και παραμένουν ακόμα κουρδισμένες. Για πόσο καιρό άραγε ακόμα θα συνεχίσουν να δουλεύουν στο φουλ;
Σχετικά με τις "απορίες" σας:

Οι μούτζες που τόσο εύκολα σχολιάζετε ΔΕΝ είναι στους θεσμούς κ. δημοσιογράφε, αλλά στα ανδρείκελα που δεν τολμάτε να ελέγξετε σαν δημοσιογράφος που θέλετε να αυτοαποκαλείστε.

Η ευθύνη του γονιού;
Να έχει αύριο ο μαθητής-εργαζόμενος δουλειά στη χώρα του, κάτι που η χώρα του μπορεί να το έχει ήδη στερήσει από το γονιό του.

Η ευθύνη του εκπαιδευτικού;
Να αγωνίζεται για τα ιδανικά του και να παλεύει γι' αυτά. Πρωτίστως, να ζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

Τα παιδιά στα σχολεία μαθαίνουν τις λέξεις ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Τις θυμάστε;

Αλήθεια κ. Πρετεντέρη υπάρχει κάποιος τομέας της κοινωνικής ζωής για τον οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ; Για όλα είστε ενημερωμένος και δη να εκφράζετε ΓΡΑΠΤΩΣ αλλά και ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ την άποψή σας; Θα μου πείτε ίσως ... μα για αυτό πληρώνομαι ... για να λέω και να γράφω τις απόψεις μου.

Θα σας πρότεινα να γράψετε ένα άρθρο με ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ... αλλά και κριτική των συναδέλφων σας που με ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ σας συντελέσατε τα μέγιστα για να φτάσουμε σήμερα σε αυτό το χάλι. Δυστυχώς ακόμα δεν πληρώνετε εσείς ... αλλά (όπως ιστορικά γίνεται στους αιώνες) οι ΦΤΩΧΟΙ και οι αδύναμοι.

ΥΓ.
Κλείστε τα τηλεοπτικό πλυντήριο εγκεφάλων. Το ΧΡΕΟΣ μας είναι να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του (παραβιασμένου) Συντάγματος. Το .... άλλο ... χρέος ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ... ας το πληρώσουν αυτοί που το έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πολέμησαν σε πολλές περιπτώσεις για να μπορεί αυτό το παιδί να βγαίνει και να μουτζώνει. Εκείνους έπρεπε να τιμήσει με το να εκφραστεί με έναν άλλο τρόπο όπως να μη γυρίσει να τους κοιτάξει και όχι κατ' αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν δυο μορφές διαμαρτυρίας, η άναρχη που δε φέρνει κανένα αποτέλεσμα και η σωστή και λογική, όπως και το να άρχιζε μπροστά τους ένα μονόλογο με δυνατή φωνή υποστηρίζοντας με λόγια αυτό που μια τέτοια χειρονομία δεν μπορεί να υπερασπιστεί.

Δεν εκτιμώ τον Πρετεντέρη, αλλά αρνούμαι να αποδεχτώ αυτή την πράξη ως σωστή γιατί με καμάρι δηλώνω απόγονος ανθρώπων που παρασημοφορήθηκαν μετά την Κατοχή κι ανθρώπων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της Χούντας. Αυτούς τους ανθρώπους όφειλε να υπερασπιστεί αυτό το παιδί.

Αλλά για να απευθύνει ένα τέτοιο μονόλογο στους επισήμους, ΝΑΙ το πιστεύω κι εγώ θα έπρεπε έστω και λίγο σε προσωπικό επίπεδο να έχει ψηθεί μέσα στη ζωή. Αλλιώς είναι πολύ εύκολο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ.
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Βρηκε το λαμογιο "πρετεντερη" τα μπομπολοκαναλα και τις λαμπρακοφυλαδες για να "λασπωσει" οποιον αντιδρα στους προδοτες. Πως να νοιωθουν αραγε η μανα σου και ο πατερας σου αραγε που εισαι ενα εξευτελισμενο παπαγαλακι των δοσιλογων. Εγω αν ειχα ντροπιασει τοσο πολυ την οικογενεια μου και ημουνα τοσο ξευτιλας και προδοτης, θα δανειζομουνα κανα οπλο απο τους 2 μπατσους που με φυλανε και θα εκανα μια τεραστια χαρη στη κοινωνια να τιναξω τα δοσιλογικα μυαλα μου στον αερα.