Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

''ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ''...


Μια τεράστια πανελλήνια έκπληξη επιφύλλασσε χθες ο λαός που κατέβηκε στο δρόμο, προς τιμήν της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλη η κρυάδα που πήραν οι απανταχού "επίσημοι", το πάρτυ υποκρισίας και πατριδοκαπηλείας των οποίων χάλασε η πρωτότυπα εκφρασμένη οργή του κόσμου. Συνθήματα, αυγά, μπουκάλια και... Προεδρικές φυγαδεύσεις, ακύρωσαν στην πράξη τις on camera φιέστες περί "των δύσκολων στιγμών της πατρίδας που μας χρειάζεται όλους δυνατούς, ενωμένους και συστρατευμένους"!



Τα άλλοτε υποτακτικά στρατιωτάκια-μαθητάκια αντέδρασαν, δείχνοντας με διάφορους τρόπους την απαξίωση τους απέναντι σε σάπιους και με μπόλικη θρασυδειλία επαγγελματίες πολιτικάντηδες και τους θεσμούς που αυτοί εκπροσωπούν, που με παρρησία μάχονται οι ίδιοι επί δεκαετίες για την υπονόμευσή τους. Ας απολαύσουμε μερικούς από τους τρόπους αυτούς...
Σχόλιο: Χαρακτηριστικό των μεταπολιτευτικών εξαργυρωτών της άλλοτε επαναστατικότητάς τους, είναι αυτή η ανήθικη επίκληση του (μακρινού) παρελθόντος τους. Είναι διπλά "αντιπατριωτικό" να επικαλείσαι τα νεανικά σου επιτεύγματα και τους αγώνες σου "για τη Δημοκρατία", όταν εσύ ο ίδιος ρίζωσες σε ένα εξουσιαστικό θώκο για χρόνια και ακατάπαυστα βιάζεις εκ τότε αυτό για το οποίο αγωνίστηκες κάποτε. Είτε είσαι βουλευτής, είτε υπουργός Καταστολής, είτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Όσο για την περίπτωση Παπούλια συγκεκριμένα, τα τελευταία 2 χρόνια (ιδιαιτέρως) οι Συνταγματικές διατάξεις της χώρας της οποίας ηγείται θεσμικά, έχουν καταπατηθεί ηθικά και νομικά περισσότερες φορές κι από τσίχλες στον πεζόδρομο της Ερμού. Η "προδοσία" λοιπόν είναι λέξη βαριά. Και είναι γι' αυτό μάλλον που ταιριάζει σε όλους τους απόλυτα... Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Μανώλη.
http://www.aksioprepeiakantoxh.com/eidiseis/ellada/495-parelaseis.html
ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: