Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ

53 ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ,ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.Μ.Ε, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ-
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MARFIN ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2011

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Η "ΚΥΡΙΑ" ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΟΤΙ Ο ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΜΕ" ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.....

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ....Ο ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ "Κ"ΚΕ.....

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ VODAFONE KAI THS WIND???

ΑΚΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ?....Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΦΑΝΕΙ Η ΠΡΕΖΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ
Ή
ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΛΕΡΩΜΕΝΟ
Ή
ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ...«ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ»...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ;
ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ : ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ 5,47??
ΑΠΟ ΥΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΝΙΤΗ 5:51 έχει γίνει γνωστό εδώ και ώρα ότι υπάρχει νεκρός παλιομαλάκα γαμώ τον Περισό σου Kαι τα πουστοκνιταριό πέταγε πέτρες δεν το είδες στην Τ.V.

Φοιτητική ενημέρωση είπε...

Nεκρος 50χρονος συνδικαλιστης μελος του ΠΑΜΕ..ειχε χτυπημα στο κεφαλι αλλα αιτια θανατου η ανακοπη

Ανώνυμος είπε...

KNITES & STALINOMOYLARA APOLAYSTE TIS TELEYTAIES WRES SAS DOLOFONOI

Ανώνυμος είπε...

5;51.....συνενοηθειτε ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ "ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ" Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ" Ο ΑΛΛΟΣ....

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ "ΝΕΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ .....

ΓΚΕ-ΚΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Γνωστα τα παιχνιδακια σας για να στοχοποιηθουν συγκεκριμενοι χωροι...

Προσπαθεια να στησουν σκηνικο τυπου Μarfin για να τρομοκρατησουν και να διαλυσουν τον κοσμο στο συνταγμα...
Γιατροι αναφερουν οτι ειναι αρκετα μικρη η πιθανοτητα να επαθε ανακοπη καρδιας απο χτυπημα πετρας, και πιο πορσφορο το γεγονος να οφειλεται στη δακρυγονων.

Σκυλακια του συστηματος η τρομοκρατια σας δεν θα περασει ρεε

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνετε τι λέτε; Ένας άνθρωπος πέθανε. Το σε πιο χώρο ανήκει δε το ξέρω, αλλά θα γίνει γνωστό ούτως ή άλλως. Το ότι πέθανε όμως είναι το τραγικό. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου. 5:53μμ είναι πολύ άσχημο να βρίζεις νεκρούς. Δεν τιμά ούτε εσένα ούτε αυτά που πιστεύεις. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

O Νεκρος ηταν Στελεκος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ χτυπημενος απο πετρες που εριξαν τα Κουκουλοφορεμενα παλιοτομαρα

Ανώνυμος είπε...

Ενας σταλιν σας χρειαζεται ρε παλιοτομαρα να γεμισει το συνταγμα με κρεμαλες να δειτε πως το βουλωνετε μια για παντα.Αληθεια γιατι οταν ηρθαν οι κουκουλοφοροι στην πορεια η αστυνομια ηταν απουσα?Μηπως γιατι αυτοι με τις κουκουλες ειναι τα γιουσουφακια των μπατσων?

Ανώνυμος είπε...

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 53χρονος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ , Δημήτρης Κοτσαρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ευαγγελισμό

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΛΟΤΟΦ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.........ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΩΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΕΤΡΑ.....ΚΑΙ ΕΤΣΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 120.ΟΟΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗ........ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.....Η ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαφορά ΚΝΙΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ :

Ο Κνίτης βλεπει τον αναρχικο στο δρόμο ως παρεσυρμένο απο κάποια προπαγάνδα και ως επικυνδινο για την διαδήλωση λόγο των πράξεων που συνήθως κάνουν ατομα του χώρου

Ο αναρχικός βλέπει τον κνίτη σαν εχθρό σε οποιοδήποτε επιπεδο και ασφαλώς τον πολεμάει

σημερα προφανως δεν ητναε αναρχικοι αλλα παρακρατικοί με κάποιους αναρχικους που φάγανε το παραμύθι ή μπορεί και ακροδεξιούς . Ουτε εμεις ξερουμε ποιοι ητανε ουτε και οι περισσοτεροι μεταξύ τους . το θεμα είναι οτι καλως ή κακώς το ΠΑΜΕ μετα απο 2 χρόνια εξανείγγειλε οτι θα κάνει απεργία πάνω στην πλατεία και μαζί με τα κινήματα οπως πχ Δε πληρώνω και εργαζομένους απο αλλες παρατάξεις και συνδικάτα οπως ΟΤΑ κλπ και όλο αυτό έσπασε από την επίθεση που δέχθηκε όλη αυτή η διαδήλωση (και οχι μονο το ΠΑΜΕ) . Στην τελικλη μονο το παμε αμυνθηκε στα επισόδεια χθες που ήτανε οι αλλες περιφρουρήσεις?

Ανώνυμος είπε...

Re mounopana gamw ta sogia sas ola dolofwni8ike an8rwpos gamw thn panagia sas kai ton vrizete??

kremales kai sfagi me konservokoutia 8a exete gamw ta spitia sas kai gamw to kratos sas!

Ανώνυμος είπε...

To ότι κανεις απο ΠΑΜΕ δεν απαντάει απο το μεσημέρι δείχνει οτι ήτανε στην απεργία οι αντιστοιχοι καναπεδάτοι κάνουν προπαγάνδα εδώ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑΞΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ?

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ?

ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ - ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ - ΨΩΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι γίνεται με το ΠΑΜΕ,αλλά είδα κλούβα των ΜΑΤ που έξω από αυτήν υπήρχανε νεαροί με κοτσιδούλες, μουσάκια,τζην "μια χαρά παιδάκια σαν και μας.Το σίγουρο είναι ότι η αστυνομία δημιουργεί επεισόδια και οι άλλοι που λειτουργούσανε από μόνοι τους,βοηθάνε το έργο της αστυνομίας να διαλυθεί ο κόσμος.Στο ραδιόφωνο ξέρανε ότι ομάδα "εξοπλισμένων" ερχότανε από το μοναστηράκι και ενώ υπήρχανε μπάτσοι παντού κανένας δεν τους σταμάτησε,ΒΡΩΜΑΕΙ η κατάσταση ,από την αστυνομία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακα χρυσαυγιτη γερμανοτσολια πηγαινε και ψωφα ρε αρχιδι να βρεις το ινδαλμα σου τον φυρερ.Γαμω την γερμανια σου ρε μαλακα και την καργιολα που εχεις για πρωθυπουργο.

Ανώνυμος είπε...

6:23 ise akiros ,lagos , kai antiproskopos eseis pou skata isastan simera milas k ola ap tin afana sou blaka

Ανώνυμος είπε...

"Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.

Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.

Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.

Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.

Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.

Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.

Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας"

Ανώνυμος είπε...

Σιγή έτσι πρέπει. Σιωπή τώρα υπάρχει νεκρός άνεργος μέλος του ΠΑΜΕ, από τα επεισόδια που έστησαν αστυνομία - προβοκάτορες κουκουλοφόροι. Θα έρθουν καλίτερες μέρες για την εργατική τάξη. Ας μετρήσουν όλοι τους αντίστροφα γιατί η ώρα ζυγώνει... Τον νεκρό της τάξης μας θα τον κλάψουν οι μανάδες τους!

Ανώνυμος είπε...

Φασίστα χρυσαυγίτη εισαι ήδη νεκρός και δεν το έχεις καταλάβει παλιομπάσταρδο φασιστικό γουρούνι! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ, το τρίπτυχο της γαμημένης και απάνθρωπης ιδεολογίας σου ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η ανακοίνωση της αντιεξουσιαστικής κίνησης δείχνει πόσο πραγματικά η ανθρώπινη ζωή δεν σημαίνει τίποτα γι'αυτούς..ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να καίνε,να σπάνε, και να το παίζουν αρχηγοί κάτω από τις κουκούλες τους..αλήθεια έχουν ποτέ αναρωτηθεί όταν ένας απλός διαδηλωτής-αγανακτησμένος ασ πούμε... τους βλέπει διπλα του...τι θέλει να τους κάνει???η πόσες φορές ακόμη και σε πορείες χωρίς την οργανωτική δομή του ΠΑΜΕ τους έχουν πετάξει κακην κακώς έξω????...Κρίμα πραγματικά κρίμα..ένας άνθρωπος χάθηκε..και οι πραγματικοί υπαίτιοι οι και καλά "αντιεξουσιαστές" το μόνο που έχουν να πουν..είναι να δείξουν για ακόμη μία φορά πόσο κομπλεξικοί είναι σε κάθε τι οργανωμένο και ταξικό..όσο για τον φασίστα που γράφει...αν ήταν πραγματικός Έλληνας το τελευταίο που θα έπρεπε να τον απασχολεί είναι ο αδικοχαμένος οικογενειάρχης του ΠΑΜΕ..μάλλον η θρησκεία που πιστεύει αφορά τον μουσουλμανισμό γιατί μόνο σε τέτοια απολυταρχικά καθεστώτα διατάζονται "ιεροί πόλεμοι" εναντίον διαοφρετικά ιδεολογικών ομάδων...παρακμιακέ τελειωμένε φασίστα χρυσαυγίτη...κρίμα στη μάνα που σε μεγάλωσε και σε έκανε ένα όρθιο κρέας χωρίς μυαλό και χωρίς καρδιά για τους συνανθρώπους σου..

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

Το γυαλίζεις το παρκέ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Σε γαμάω γυαλίζοντας το παρκέ!