Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ;;-ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ-VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.
ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ,ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΜΠΑΧΑΛΟΙ...ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΒΑΛΤΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ,ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ,ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟ...
ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2011

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ
Ή
ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΛΕΡΩΜΕΝΟ
Ή
ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ...«ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ»...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ;
ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ : ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

πρεζα κριμα, ειπαμε να εισαι κκε αλλα να λεμε και την αληθεια. αυτο ειναι το δευτερο ντου οτυ παμε στο κοσμο που πολλοι ήταν και αμαχοι εντελως και ότι επακολούθησε. οι μολότωφ ριχτηκαν στη περιφρουρηση που εκανε το ντου. κριμα και παλι κριμα.

Ανώνυμος είπε...

ti les re preza apo pote meli tou pame kalivoun mpatsous ??

Ανώνυμος είπε...

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται.Μετά τους νεκρούς στην Marfin οι αναρχικοί σκότωσαν και έναν ακόμη.Βέβαια ένοχος δεν υπάρξει ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

PIOS ANARXIKOS SKOTOSE GAMO TO SPITI SOU MALAKISMENO!

APO XHMIKA PETHANE LEME.. EKTOS AN EXOUN DAKRIGONA OI KOUKOULOFOROI KAI DEN TO KSERW.. TSOUTSEKI

Ανώνυμος είπε...

Καλα το πανε τα αναρχια σε ενα χρονο 4 νεκρους και 1 ακομα πριν καν γεννηθει. Απο ποτε; αναρωτασαι πρεζα κουφαλα εεεεεε!!!!! Απο παντα !!!! αλλα βλεπεις τα μαρμαρα και τα ξυλα κατακεφαλα γινονται δολοφονικα μονο εναντιον πολιτων, εναντιων εργαζομενων για την διασγαλιση της τηρησης των νομων ειναι απλα συγκεντρωση.... <αν αναρωτασαι ακομα ;;;; <σου εχω και αλλο , απο την στιγμη που τους κοβεις την ασυλια τους (σε πανεπιστημια και σε καταληψεις) εισαι μπατσος και εισαι αυτοματα εχθρος τους , απλο ε;; αληθινο ομως!! Η τους αφηνεις να αλωνιζουν η σε βαφτιζουν εχθρο σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟ στους φασιστες με τα κοκκινομαυρα....ελευθερα πυρα ΤΩΡΑ!σκοτωστε τα σκυλια!

Ανώνυμος είπε...

Εγω βλέπω οτι πριν ξεκινήσουν τα μπάχαλα δεν χωρούσες στην πλατεία απο τον πολύ κόσμο και τώρα βλέπω να έχουν μείνει κάποιες δεκάδες ΗΡΩΕΣ να τους κάνουν οτι θέλουν τα γουρούνια!

Ανώνυμος είπε...

"Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.

Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.

Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.

Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.

Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.

Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.

Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας"

Ανώνυμος είπε...

6>45 swstos reeeee

Ανώνυμος είπε...

Αντεξουσιαστικηκινηση αθηνας , αντε και γαμησου δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε δολοφονε ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

"ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ,ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ."

Aμαχοι οι κρανιοφόροι με τα ρόπαλα;!!!
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ;;;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ!
Το σκηνικό έγινε ως εξής: ανέβηκε το μπλοκ των αναρχικών να την πέσει στα λουλουδάδικα και βγηκαν οι Κνιτες και βαράγανε κόσμο με τα ρόπαλα!!ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!!ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
κοιμηθείτε ήσυχοι,οι εντολοδόχοι της Αλέκας διαφυλάξανε την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας!!!
ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!
ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΚΟ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ.....
ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ

gialouris75 είπε...

Ακουστε προβατα ότι σας λέει το ΠΡΕΖΑ. Για κάποιο αναρχικο και τρεχα γυρευε. Ρε Μαλακες (μέσα κίεγω) μας σκοτωνουν κάθε μερα τα λαμόγια.Ξυπνάτε. μην αποπροσανατολίζεσται.ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GTiOb35SSs0&feature=feedf

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΚΕδικο ΠΡΟΒΑΤΟ.....
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΑΟΠΛΟΥΣ" ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ "ΑΓΩΝΕΣ".....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά λίγο να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτοί που πετάξανε πέτρες και μολοτοφ σε διαδηλωτές (λίγο με νοιάζει ήταν του ΠΑΜΕ η περιφρούρηση ή οτιδήποτε)δεν είναι αναρχικοί. Είναι τσογλάνια που νομίζουν ότι είναι αναρχικοί-αντιεξουσιαστές. Είναι καθυστερημένα κωλόπαιδα που τρώγανε μάπες στο σχολείο και σαλέψαν. Γόνοι διαλυμένων οικογενειών με μηδέν αυτοεκτίμηση. Ένας αναρχικός δεν γίνεται να μην υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή. Αυτοί είναι πρόβατα. Όπως πρόβατα υπάρχουν σε όλες τις ακραίες πολιτικές ομάδες(χρυσή αυγή κτλ). Όχι, ούτε βαλτοί είναι από την αστυνομία. Απλά χρόνια έχουν την ανοχή της γιατί απλά βολεύει στην δημιουργία ενός γενικότερου φοβικού αισθήματος. Δεν μπορώ να ακούω άλλο πια ούτε για προβοκάτσιες ούτε τίποτα. Διαίρειν και βασίλευε. Απλά. Υ.Γ Δεν ανήκω πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

@ 7:51 μμ

οι αναρχικοί ανέβεναν να την πέσουν στα λουλουλάδικα και οι Κνιτες δράσανε σαν προστάτες της κρατικής μηχανής και βγήκανε και βαράγανε και δίνανε κόσμο στους μπάτσους!οι άλλοι τι θες να κάνουν;να πούν "α ωραια μαγκες καναμε λαθος μεταβολαρουμε";;
ΚΝΙΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΚΡΑΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

αν οι κουκουλοφοροι ειναι αναρχικοι ,ο παπανδρεου ειναι εθνοσωτηρας!

Ανώνυμος είπε...

Παλεύεται με μολότοφ πέτρες και κουκούλες, όσοι δεν συμφωνούν με σας είναι προδότες, ότι κάνετε είναι δικαιολογημένο, είστε απελευθερωτές και μάγκες αγωνιστές. Αλλά και φασίστες, κάποιοι από σας είναι δολοφόνοι και πιόνια του συστήματος.

Τι σκατά έχετε πετύχει τόσα χρόνια εσείς οι «ιδεολόγοι» με τις μολότοφ και τα στειλιάρια, πότε και πως κάνατε καλύτερη την κοινωνία??


Για τους ασφαλίτες που είναι ανάμεσα σας, μονο μπράβο μπορώ να πω, οι βοσκοί με τα πρόβατα δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά.

Ανώνυμος είπε...

Σιγή έτσι πρέπει. Σιωπή τώρα υπάρχει νεκρός άνεργος μέλος του ΠΑΜΕ, από τα επεισόδια που έστησαν αστυνομία - προβοκάτορες κουκουλοφόροι. Θα έρθουν καλίτερες μέρες για την εργατική τάξη. Ας μετρήσουν όλοι αντίστροφα γιατί η ώρα ζυγώνει... Τον νεκρό της τάξης μας θα τον κλάψουν οι μανάδες τους!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια τα ειπε ο 7:51. Βλαμμένα που χρησιμοποιούνται από το σύστημα.
Οι μαγκες της βουλής θα ψηφίσουν και απο αυριο όλοι στην δουλειά με καρπαζιά από το αφεντικό. Η Ελλάδα τελείωσε δυστυχώς. Οποιος έχει προσόντα την κάνει για έξω οι υπολοιποι εδώ ας βάλουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει όταν θα έρθουν οι εκλογές. Εκει είναι που τσούζει. Αλλα τότε θα σας πουν οτι όλοι είναι ίδιοι και καλύτερα να πάτε στις παραλίες.

Ανώνυμος είπε...

Ορκίζομαι στα παιδιά μου, με όλη μου τη ψυχή θα δώσω αυτόν τον αγώνα που έδινε ο σύντροφος για να πάρει ο λαός την εξουσία. Πίσω προβοκάτορες δολοφόνοι αναρχικοί θα σας τσακίσουμε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για τους προβοκατορες του παμε δεν μας λες

Ανώνυμος είπε...

@6:33 μμ

είσαι ο μαλάκας της βραδιάς.
Πως αισθάνεσαι?
Γουστάρεις?
ΓΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν εχετε βαρεθει τη συνομοσιωλογια και τα παραμυθια . ? και καλα οι φασίστες που τρολάρουν εδώ μέσα..οι υπόλοιποι? το ΚΚΕ σήμερα επέλεξε πάση θυσία να προστατευσει τη Βουλή με κάθε τρόπο από όλους τους υπόλοιπους που δεν έχουν την ίδια πολιτική θέση μαζί του.
χτυπησαν και εριξαν και αυτοι πέτρες και μπουκάλια και έδειραν ασχετο κόσμο με καδρόνια οικοδομών. δυστυχώς αυτη είναι η πραγματικότητα. Δεν ήταν όλοι αναρχικοί και πιτσιρίκια μπάχαλοι . ήταν και κόσμος άσχετος που ήθελε να προσεγγίσει τη Βουλή και το ΚΚΕ δεν τους άφηνε. επεσαν πετρες απο τους πιτσιρικαδες και το ΠΑΜΕ εκανε επιθεση προς τον κόσμο που ήταν υπέρπυκνος σε αριθούς και ζήσαμε σκηνές Χέιζελ με ανθρώπους που έπεφταν από το πάνω μέρος τις πλατείας στο κάτω με το κεφάλι. Κρίμα και πάλι κρίμα. Σήμερα το ΚΚΕ ξεκούρασε τους μπάτσους. Αυτα έχω να πω. Όσο για τα γηπεδικά ποιο πάνω, απλά ασχολίαστα...καλά μυαλά και τα λεφτά στους τραπεζίτες.
Ποιο κοντά στα γεγονότα η ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης αν και δεν τους γουστάρω πολιτικά

Ανώνυμος είπε...

παλιόβλακα ΚΚΕ που ορκίζεσαι και άλλα τέτοια γραφικά, σύμφωνα με τους γιατρούς ο συνάδελφος δεν πέθανε από πέτρα αλλα απο αναπνευστικά προβλήματα. έλεος πια με την πόρωση. πάρτε λίγο χρόνο και μην εκθέτε και το κόμμα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Ο νεκρός σας είναι από χημικά των φίλων και συναδέλφων σας των μπάτσων.

ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν ένα σωρό video που δείχνουν ΠΟΙΟΣ (ΤΟ ΠΑΜΕ) ξεκίνησε τη μαλακία και ΠΟΙΟΣ (ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ) σας την έπεσε.

ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΤΑ 40 εκατομυρια που σας χαρίσανε σήμερα.

ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ... ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ γιατί από δω και πέρα δε θα 'χει "δε με νοιάζει φίλε" όταν θα πλαγιάζετε κόσμο για προσυλιτισμό, ΜΑΠΕΣ ΘΑ ΧΕΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΠΕΣ.

ΓΙΔΟΓΑΜΙΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τσογλανια του παμε και τις κνε απλα ξαναπλησιαστε για να πουλησετε την κωλοφυλλαδα σας η εισητηρια για το φεστιβαλ σας, θα σας παρει ο διαολος, οπου σας πετυχαινω θα σας φτυνω.

εσυ πρεζα νταξει, εισαι ανεκδιηγητος, χαρη σου κανουμε και που μπαινουμε εδω με τις κολοδιαφημισεις σου, σε λιγο αθα θες και συνδρομη σαν τον σκουλουγλου.

για τους φασιστες εδω μεσα, τι να πει κανεις, κανουν αντιπολιτευση, γαβ γαβ

Ανώνυμος είπε...

για τα μελη του κκε που πετουσαν δυναμιτες σαν αυτους που εχουν χουλιγανοι γιατι δε λετε τιποτα??

Ανώνυμος είπε...

O Γιατρός από τον Ευαγγελισμό που μίλησε στο MEGA είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ο άνθρωπος πέθανε από δακρυγόνο που έσκασε δίπλα του καθώς απομακρυνόταν από την συμβολή Όθωνος και Αμαλίας προς το Ζάπειο. Είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν έφερε κανένα ίχνος τραυματισμού (από πιθανή συμμετοχή στις συγκρούσεις) και ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο θάνατος του επείλθε από την μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου που εισέπνευσε! Είπε επίσης, από μαρτυρίες συντρόφων του θανόντος που βρίσκονταν δίπλα του, ότι και αυτοί ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ότι ο θάνατος του επείλθε από την μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου που εισέπνευσε καθώς προσπαθούσαν να φύγουν από την οδό Αμαλίας.

Όπως καταλαβαίνεις ΠΡΕΖΑ απόψε παραπληροφορείς τον κόσμο. Και πάλι κρίμα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ είσαι εκτεθειμένος από τις μαρτυρίες των γιατρών και των φίλων του που ήταν μαζί. Ανακάλεσε τη δημοσίευση και κόψε τη προπαγάνδα

Ανώνυμος είπε...

Δολοφονοι αναρχικοι ασφαλιτες μαστουρηδες αλητες απατριδες εμποροι ναρκωτικων κολοπαιδα βρωμιαρηδες επαναστατες απο το Κολονακι φασιστες κουκουλοφοροι αντιεξουσιαστικοι καλοπερασακηδες πουλημενα τομαρια καταραμενα σκουληκια δεν σας εφτανε η τραγωδια της Μαρφιν; Τον φαγατε τον ανθρωοο δολοφονοι αναρχικοι!

Ανώνυμος είπε...

@10:01 μμ

ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ

ΓΙΔΙ ΑΣΧΕΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

8:54
Ντροπη σου καθαρμα ασφαλιτοαναρχικε να αποκαλεις τον ανθρωπο συναδελφο. Οικοδομος ηταν και οχι πληρωμενος ασφαλιτοαναρχικος δολοφονος του ειδους σου.

Ανώνυμος είπε...

10:09
Καλυτερα αγραμματος παρα πληρωμενος ασφαλιτοαναρχικος μαστουρωμενος δολοφονος. Λιγη συνειδηση βρωμιαρη

Ανώνυμος είπε...

ποιοι αναρχικοι σκωτοσαν ρε ανθρωποι του καναπε οι μπατσοι τον σκωτοσαν με τα χημικα μεχρι και οι γιατροι το ειπαν.Επισης για ποια μολοτοφ σε αμαχους μιλα το πραζα τβ η περιφρουριση του κκε ηταν που λειτουργουσε σαν αλλα ματ(τα κνατ ξερετε) και κυνηγουσε κοσμο που ηθελε να πλησιασει στη βουλη και μονο ανυπερασπιστοι δεν ηταν ειχαν ολοι κρανοι και παλουκια και το επαιζαν ματαδες μεχρι και ο πρετεντερης ειπε τη καλη δουλεια εκανε το κκε σημερα

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορα το παμε μετα απο καιρο εκατσε στη διαδηλωση να τη περιφρουρησει και δεν εφυγε στις 2. Πρωτη φορα δεν καταφεραν οι ασφαλιτες και το παρακρατος να προβοκαρουνε και να τρομοκρατησουνε το κοσμο με απωτερο σκοπο να ψηφισουν οι δοσιλογοι τη καταδικη της χωρας μας χωρις τη πιεση του κοσμου (για τη πρωτη μερα). Για αυτο και ενοχλησε οπως φαινεται παρα πολυ. Ετσι τη δευτερη μερα ανελαβαν οι κρατικοι κουκουλοφοροι να βοηθησουν τη κυβερνηση στο δοσιλογικο της εργο. Δεν πιστευω οτι αυτοι οι "κουκουλοφοροι" ηταν αντιεξουσιαστες, γιατι δηλωνουν οτι σεβονται την ανθρωπινη ζωη και δεν πετανε μολοτωφ σε διαδηλωτες που δεν φορανε τα "ακαυστα" των μπατσων. Επισης το να διαλυσεις τη πορεια εξυπηρετεις ξεκαθαρα τα συμφεροντα της τροικανοδουλης κυβερνησης των δοσιλογων. Οι πολυ βαλτοι, οι πολυ βλακες ηταν οι κουκουλοφοροι. Παντως οχι οι αντιεξουσιαστες με την ελευθερη πολιτικη σκεψη και το ανοιχτο μυαλο. Αν δεν εισαστε οι "κουκουλοφοροι" βαλτοι, γιατι δεν πατε να κανετε τα μπαχαλα σας απο το πλαι της βουλης που μπαινουνε, η καπου αλλου μακρια απο το συνταγμα, αλλα πρεπει να κανετε αυτο ακριβως που εξυπηρετει τη χουντα του μπατσοκ?

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή προσοχή ο 6:31 φοράει στολή blogάρει μέσα από την ΓΑΔΑ ο μαλάκας!

Ανώνυμος είπε...

8:55 Πες μας την άποψή σου, μην ντρέπεσαι, ο χρήσιμος ηλήθιος της Αστυνομίας ήσουν πάντα. Γιατί ρε μπετόβλακες δήθεν αναρχικοί δεν λέτε στα ίσα ότι είστε τεμπέληδες και ότι η αναρχία είναι για να κρύβεστε; Πώς γίνετε ρε καταπιεσμένα βλαχαδερά να είστε εναντίον του κράτους αλλά να τρώτε αμάσητες τις μεγαλύτερες "παραμύθες" του κράτους, που είναι η πρέζα και το ποδόσφαιρο;