Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2011

ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 902 ΤΟΥ ΚΚΕ...ΑΛΕΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ;


Συνεχίζεται ο χορός των απολύσεων στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό 902.
Πέντε δημοσιογράφοι  από τις 31/10/2011 προστέθηκαν στην λίστα των απολυμένων του σταθμού. Οι Γιώργος  Πενταράκης, Λαοκράτης  Στρατομίτρος, Ειρήνη Μπαλτίδη, Φιλιώ Σταματοπούλου και η ΄Αννα Μπαλλή δεν ανήκουν πια στο δυναμικό του σταθμού.
ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΑΝ....ΗΤΑΝ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ C.I.A.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ 7:21
ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟ ΜΕΣΟΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ 902 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ (ΚΚΕ) ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη το κκε επαιρνε υπεραξια απο τους εργαζομενους και τους εδιωξε για να εχει περισσοτερα κερδη? ή δεν ειχε πια να τους πληρωσει απο τα οποια διαφιμιστικα εσοδα ειχε?Νομιζω πως συμβαινει το δευτερο.Αλλα οπως κ να εχει δεν θα πω οτι το κκε ειναι προδοτικο κομμα κτλ το μονο που θα πω ειναι οτι οποιος ανακατευετε με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες...