Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2011

«ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ» ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ Ο ΧΡ.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…


ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΣΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...
Ο ασφαλής εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ.
Στη συνάντηση ο υΥπουργός κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την περιφρούρηση της πορείας και των εκδηλώσεων.
Από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών συμμετείχαν ο Πρύτανης του ΕΜΠ, Σίμος Σιμόπουλος, η αντιπρύτανης του ΕΜΠ, Τόνια Μωροπούλου, ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιχάλης Τσινισιζέλης, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο πρύτανης του Πάντειου, Γρηγόρης Τσάλτας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Γεώργιος Οικονόμου, ο πρύτανης του Γεωπονικού Κωνσταντίνος Φεγγέρος.



«Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους.


» Όλοι μας, ο καθένας από το χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου.»
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: