Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ…ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


Ύστερα από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα
Ελεύθερος, προσωρινά, λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ύστερα από πολύωρη απολογία ο ηγούμενος Εφραίμ, ο όποιος κατηγορείται για την υπόθεση του Βατοπεδίου. 
Η ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε την άποψη ότι έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας έκρινε ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με εγγυοδοσία 200. 000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.



Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη του ηγούμενου.
teras.gr
ΠΡΕΖΑ TV
30-11-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να θυμομαστε την ανακριτρια. Ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=221596
Ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο κατασκευασμένο από ένα γερμανικό στην αρχή κανάλι πέτυχε το στόχο του.Ο Γαπ ήρθε μαζί με το ΔΝΤ και την ακύρωση του Μπουργκάσα-Αλεξανδρούπολη.Το μόνο σκάνδαλο είναι ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο αλλά η μεγαλύτερη εξαπάτηση που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.Αυτός ο μύθος σίγα σιγά όμως καταρρέει.

Ανώνυμος είπε...

ω βεβαια... ολα τα σκανδαλα ηταν ανυπαρκτα! εγω προτεινω μαλιστα να ζητησουμε δημοσιως συγνωμη απο τον παπα-Εφραιμ και να του δωσουμε την Παμβωτιδα, την Δοιρανη και τη Μεγαλη Πρεσπα ως αποζημιωση - στη συνεχεια μπορει να τα ανταλλαξει με φιλετακια στη Μυκονο και στη Σαντορινη, να τα πουλησει σε αθωους Κυπριους επευνδυτες και τα φραγκα να πανε υπερ πιστεως και off shore (ως γνωστον και ο Ιωσηφ σε off shore της Καραιβικης ειχε τα υπερκερδη του!)

ζητω η Ι.Μ. Βατοπεδιου!
ζητω η πατρις!
ζητω η ΝΔ!