Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...


...Μεχρι προχθες μας ελεγαν πως ειχαμε εξασφαλισει την 6η δοση με τη προϋποθεση πως η συμφωνια της 27ης Οκτωβριου θα εκπληρωνονταν στο 100% και πως στα τελη Δεκεμβριου η Ελλαδα θα υπεγραφε τη νεα δανειακη συμβαση και το νεο μνημονειο...το οποιο δεν εχει αποφασιστει ακομη το τι θα περιεχει.
Προχθες ο Γ.Παπανδρεου ανακοινωνει πως θα κανει δημοψηφισμα, χωρις να λεει το θεμα και χθες πηγε στις Καννες για να δωσει εξηγησεις σε Μερκελ και Σαρκοζι για το τι ειδους δημοψηφισμα θα ειναι αυτο.
Σημερα τα ξημερωματα Μερκελ και Σαρκοζι αδιαζουν κυριολεκτικα τον Παπανδρεου λεγοντας του πως σε περιπτωση που θελει να κανει δημοψηφισμα, αυτο θα γινει στις 4 Δεκεμβριου και θα εχει ως θεμα την ερωτηση για το εαν οι Ελληνες θελουν να  παραμεινουν στο ευρω ή οχι.
Το πρωι με το που φτανει ο Βενιζελος στην Ελλαδα μαζι με τον  ΓΑΠ δηλωνει πως διαφωνει με το δημοψηφισμα,ενω σημερα το πρωι υπηρξε οργιο φημων για παραιτησεις ωστε να οδηγηθει εκβιαστικα σε εκλογες και να μην κανει σε καμια περιπτωση το δημοψηφισμα.
Επειτα γινεται υπουργικο συμβουλιο στο οποιο ο ΓΑΠ λεει πως δεν θα κανει τελικα το δημοψηφισμα μιας και ο Σαμαρας συμφωνησε στο να ψηφισει τη δανειακη συμβαση.
ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΠΑΣΟΚ,ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.


ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: